bebek cinsiyet belirleme..

günaydııııııııınnnnnnnnnnnnn bayanlar
test yaptım,iki çizgi çıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkktııııı....(ikincisi biraz soluk ama olsun.)kan testi yaptırmadım.benim burdaki kankim hemşire,aşırı acele ediyosun geç döllenme olmadıysa 17-18 günüktür.10 gün bekle 4 haftaya gelsin dedi.....Allahım çok değişik hislerle doluyum.çok iii hissediyorum kendimi çünkü artık uğraşmak yok.kız yada erkek hayırlı mutlu huzurlu bi evlat olsun inşallah....kaydirigubbakcemile2 ayyy fazla çevirmiyim iki canlıyım bennn:kedi:

ALLAH tamaına erdirsin kalbindekini kucagına alırsın inş

matematiiiik hayırlı olsun sen bizim mahalleden ork..... desin demiiii çaktım şimdiiii

matematik tebrik ederim canım . allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . hayırlı evlat olsun inşallah . sanırım sen de öğretmendin doğum yaz tatiline mi denk gelecek şimdi .

gamzeeeeeee sendemi uyumadınnn
napıyorsunn
cnm actım ama kımse yok dıye kapadım sen gorunmuyon bu aralar altta yhu:))))

ay cnm cok sevındım rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsssssss matamatıkcım hayırlı salıh evlat nasıp etsın ınsssssssssss mevlam cnmm

Son düzenleme:

matematik çok sevindim öncelikle Rabbim sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin gönlündeki olsun inşaAllah

hayırlı olsun. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

aaaaaa cok güzel bi haberr buuuuuu:))
cok tebrik ederimmm hayırlı olsunnn cnmm
Saglıkla al kucagına inşallahhhhh.darısı bizlereeee

tebrikler allah tamamına erdirsin
inşallah gönlünce olur herşey :))

kızlar ben bişey sormak istiyorum şimdi biz bu kadar yiyoruz içiyoruz alkali beslenmeye çalışıyoruz ya peki vücudumuzun bu beslenmeden sonra alkali olduğunu nasıl anlayabiliriz benim tenim normaldede çok kurudur pul banyodan sonra nemlendirici kullanmayınca pul pul dökülür şimdide bir değişiklik yok alkali olsa böyle olur mu ki acaba_?

Elara ilk hamile haberi geldi
bu ay bereketli olacak sanırım
ama ben yokum bu ay
dün akşam test yaptım silik çizgi vardı deneme yapmamız lazımdı ama benim koca salya sümük hasta yatıyo
o haldeki spermlerden zaten bişey beklenemezdi ((
bu ayda gitti yani
ve ben bu verilere göre 8-9-10. gün yumurtlama günlerim

gunyadınnnnnnnnn kızlar oh cok sukur erala burdasın sensız tadı olmuyo buranın yhu:)

günaydın gamzecimm.
bugünde pek giremicem yarın misafirim var temizlik yapmalıyım
netten siparişlerim var yine onlar için araştırmaa yapmam lazımm.ama ugrarım arada yinee:)

idrar tahlili yaptırdıgında ph sı 7 den yukarı cıkar.bu alkali beslendigini gösterir
bizim için öenmli olan vajinal akıntının ph sı.onun içinde yumurtlama günlerindee vajinanın derinlerindenn akıntı alıp turnusol kagıdı ile ph sını ölcebilirsin.

gecmiş olsunnn umutt
demkki sen regli sonrası yumurtluyorsun tahmin ettigimiz gibii
iki koyu çizgiyi yakaladın mı tetstte?

gecmiş olsunnn umutt
demkki sen regli sonrası yumurtluyorsun tahmin ettigimiz gibii
iki koyu çizgiyi yakaladın mı tetstte?[/QUOTE]

sağol canım
ctesi akşam yaptığımda koyuya yakın çizgi çıktı
pazar günü full misafirlerim vardı yatılı test bile yapmadım bişey yapamayacağımız için :)
dün akşamda yaptığımda 2.çizgi silikleşmişti , zaten çift çizgiyi yakalayıp tekrar tek çizgi olunca yapacaktık dimi öyle not almıştım ben
bana göre dün geceydi zamanı
ama deneyemedik zaten
ve belkide bu ay denememiz isabet oldu stresli bi dönemde sperm kalitesi için

bak sen beni dinle git eşine çinko hapı all içirr zorlada olsa
onu içmem derse 15 gün keçiboynuzunu kaynat suyunu içirr
1 ay kullansa iyi olurdu çinkoyu
ben dün sipariş ettim takviyeelrimi
bi kac güne gelirr başlarımm

çinko hapını sordum zaten eczaneden o daha kolay içirmem için onu alayım akşam ben
günde 1 tane dimi ? akşamları içiririm vitamin olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…