- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.841
doğumum okul dönemine gelemesini istemedikçe
giti gide gelecek gibi her ay bişey çıkıyor(((
çinko hapını sordum zaten eczaneden o daha kolay içirmem için onu alayım akşam ben
günde 1 tane dimi ? akşamları içiririm vitamin olarak
cnm g.olsun sen gelıs gıdıs aralıga benı bekleyecen ıns onumuzdekı ay elarayla beraber kalırrsınız cnmmmm
günaydın kızlar
bende istiyorum kasımda inşallahh yumurtlamam zamanım bioritime uyar
eger uymazsa şubat martı beklemem lazımmm( .cünkü diger aylar kız ve erkek enerjim hep aynı yönde gidiyorrr
zinco nun 1 tableti 15 mg dı galibaa.cok düşük dozuu
2 tane içsinn.ben 50 mg lik aldım
cnm g.olsun sen gelıs gıdıs aralıga benı bekleyecen ıns onumuzdekı ay elarayla beraber kalırrsınız cnmmmm
zinco nun 1 tableti 15 mg dı galibaa.cok düşük dozuu
2 tane içsinn.ben 50 mg lik aldım
günaydııııııııınnnnnnnnnnnnn bayanlar
test yaptım,iki çizgi çıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkktııııı....(ikincisi biraz soluk ama olsun.)kan testi yaptırmadım.benim burdaki kankim hemşire,aşırı acele ediyosun geç döllenme olmadıysa 17-18 günüktür.10 gün bekle 4 haftaya gelsin dedi.....Allahım çok değişik hislerle doluyum.çok iii hissediyorum kendimi çünkü artık uğraşmak yok.kız yada erkek hayırlı mutlu huzurlu bi evlat olsun inşallah....kaydirigubbakcemile2 ayyy fazla çevirmiyim iki canlıyım bennn:kedi:
kız elara benımkınınde ölemı
bcm ama benım daha aralıga var o yuzden gerek yok heralde demı???
umutun kullanma süresi az oldugundan 2 tane içse iyi olurr.kürde içmicekmiş eşi.
Seninkinin ne zaman olacagı belli olmadıgından ve eşinin keçiboynuzu kürü içeceginden 1 tane demiştimm
ama istersen sende 2 tanee içirebilirsinn
gamzecim size gödnerdigim mesajlarda yazıyorr
gamzecim size gödnerdigim mesajlarda yazıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?