bebek cinsiyet belirleme..

cnm g.olsun sen gelıs gıdıs aralıga benı bekleyecen ıns onumuzdekı ay elarayla beraber kalırrsınız cnmmmm

bende istiyorum kasımda inşallahh yumurtlamam zamanım bioritime uyar
eger uymazsa şubat martı beklemem lazımmm( .cünkü diger aylar kız ve erkek enerjim hep aynı yönde gidiyorrr

bende istiyorum kasımda inşallahh yumurtlamam zamanım bioritime uyar
eger uymazsa şubat martı beklemem lazımmm( .cünkü diger aylar kız ve erkek enerjim hep aynı yönde gidiyorrr

ben takvimede bakmıyorum takvime baksam belkide oda izin vermeyecek :)))

eylül ayı tablomuzda da 1 hamilemizz olduuuu :))
maşallahh her ay en az bir hamile cıkartıyoruzz
bakalım ekim ayıı hamişlerimiz kimler olacakk

canım çok sevindim.hayırlı olsun.herkesede günaydın kızlar.negüzel bir haberle başladık.devamı gelir insallah.opuyorumnanaktan

kız elara benımkınınde ölemı
bcm ama benım daha aralıga var o yuzden gerek yok heralde demı???

umutun kullanma süresi az oldugundan 2 tane içse iyi olurr.kürde içmicekmiş eşi.
seninkinin ne zaman olacagı belli olmadıgından ve eşinin keçiboynuzu kürü içeceginden 1 tane demiştimm
ama istersen sende 2 tanee içirebilirsinn

bcm demınde yazacaktım sana ben ıcmıyom cınkodan dıye ıcecekmıyım bende canooooo bende sperm yok amaaaaaaa:)))))))) bana ne gıbı bı etkısı olcak onununnnn

Son düzenleme:
günaydınnnn ... matematik , sağlıkla kucağınada almak nasip olsun inş. .. güne güzel başladık ..
elara bu arada ben ebaya tam 1 gün harcadım herşeyi hallettim derken paypal k.kartını kayıt etmek için ekstraya şifre gönderiyo onu görebilmek için ya ekstrayı beklemek gerekiyo ya da netten güncel dönem işlemlerine girmek lazım e ben netten kart hesabıma hiç girmedim.. yapı kredi çok kıl banka.. e ekstram taaa ayın 25 inde gelecek derken lafı uzattım ordan sipariş yattı alel acele gittigidiyordan coretest sipariş verdim bugün bekliyorum ama bu markayada pek güvenmiyorum :bbo: clearblue alacaktım yaw ... :çok üzgünüm:

hımm kötü olmuş.ben ebaydan daha sipariş vermedimm
ama önümüzdeki ay düşünüyorummm bendee
elektirikli diş fırcası,fotograf makinası ve clear blue alcam bende

herkese güzel düşünceleri için çoook teşekkür ederim.Allah ım burda erkek evlat isteyen herkesin oğlu olsun,sağlıklı sııhatli inşallah.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…