bebek cinsiyet belirleme..

hımm kötü olmuş.ben ebaydan daha sipariş vermedimm
ama önümüzdeki ay düşünüyorummm bendee
elektirikli diş fırcası,fotograf makinası ve clear blue alcam bende
bi de deneme süresinden en az 2 hafta evvel sipariş vermek lasım yurt dışı olduğu için elimize ulaşması 2 haftayı bulabiliyormuş.. ben o gün sipariş vermiş olsaydım bile elime geçene kadar muhtemelen yum. günüm kaçacaktı ...fotoğraf makinası iyi fikir..

elara senin yazdığın takviye ilaçları nereden bulabiliriz ? benim bulunduğum eczanelerde yok bunler . sipariş mi vermek gerekiyor ? nerden bulucaz bu takviyeleri ? yardımcı olursan sevinirim

anladığıma göre kargo ücreti satıcıyla temasa geçtikten sonra belli oluyormuş

yok cnm sipariş verirkenn yazarrr
ürünün üstüne tıkladıgında shipping and payments yazan yere tıklıcann.ülkeyi sececeksinnn.
kargo ücreti yazarr.turkiye secenegi yoksa başka satıcıdan sipariş vermen lazım

bekliyorum canım . sağol . birde bu ilaçlardan günde 1 tane alması yeterli değil mi ? ben ilaç kullanmaktan çok korkan biriyimdir , bu ilaçların acaba yan etkisi var mı ? ilaçların hepsi aynı anda birlikte mi alınmalı , yoksa gün içinde mi alınmalı ? çok soru sordum biliyorum ama aç ya da tok mu almak lazım elaracım ?

çok sevindimm canımm
sağlıcakla gelsinn bebişimizzz

bunlar ilac degil takviye diye düşün
hepsini googleden araştırabilirisn ne işe yaradıklarını
ben kısa kısa yazmıştım
herhangi bi kronik rahatsızlıgınız yoksa bi zararı olacagını sanmıyorum
sen o takviyeleri araştır aklına hangileri yatıyorsa bana msj at ben sana sipariş vermen konusunda yardımcı olayım
türkiyedeki fiyatlarla karşılaştırırsınn

gamzecim sorma valla görüşemez olduk
iremin çok dersi oluyor anca onunla uğraşıyorum akşamlarıda 11 oldumu
gözümü açamıyorum çok uykum geliyor
ama unutmayın kalbim hep sizinle..
elaraaa sen nasılsıncnm

ay cnm dogrudur valla aynen bende 11 oldu ggozlerım gıdıyo artık sabah erkekn kalkıyoruz bıde haklısın cnm nasılsın nasıl gıdıyo bebısle aran bulantıların gectımı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…