- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.861
bi de deneme süresinden en az 2 hafta evvel sipariş vermek lasım yurt dışı olduğu için elimize ulaşması 2 haftayı bulabiliyormuş.. ben o gün sipariş vermiş olsaydım bile elime geçene kadar muhtemelen yum. günüm kaçacaktı ...fotoğraf makinası iyi fikir..hımm kötü olmuş.ben ebaydan daha sipariş vermedimm
ama önümüzdeki ay düşünüyorummm bendee
elektirikli diş fırcası,fotograf makinası ve clear blue alcam bende
20 adet kaset tipi olanını istiyordum 19,49 $clear blue dijitalmi alcan sen?
kac kullanımlık olanını,
herkese güzel düşünceleri için çoook teşekkür ederim.Allah ım burda erkek evlat isteyen herkesin oğlu olsun,sağlıklı sııhatli inşallah.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
20 adet kaset tipi olanını istiyordum 19,49 $
herkese güzel düşünceleri için çoook teşekkür ederim.Allah ım burda erkek evlat isteyen herkesin oğlu olsun,sağlıklı sııhatli inşallah.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anladığıma göre kargo ücreti satıcıyla temasa geçtikten sonra belli oluyormuşkargo ücreti ne kadar
anladığıma göre kargo ücreti satıcıyla temasa geçtikten sonra belli oluyormuş
günaydııııııııınnnnnnnnnnnnn bayanlar
test yaptım,iki çizgi çıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkktııııı....(ikincisi biraz soluk ama olsun.)kan testi yaptırmadım.benim burdaki kankim hemşire,aşırı acele ediyosun geç döllenme olmadıysa 17-18 günüktür.10 gün bekle 4 haftaya gelsin dedi.....Allahım çok değişik hislerle doluyum.çok iii hissediyorum kendimi çünkü artık uğraşmak yok.kız yada erkek hayırlı mutlu huzurlu bi evlat olsun inşallah....kaydirigubbakcemile2 ayyy fazla çevirmiyim iki canlıyım bennn:kedi:
matematiiiik hayırlı olsun sen bizim mahalleden ork..... desin demiiii çaktım şimdiiii
bekliyorum canım . sağol . birde bu ilaçlardan günde 1 tane alması yeterli değil mi ? ben ilaç kullanmaktan çok korkan biriyimdir , bu ilaçların acaba yan etkisi var mı ? ilaçların hepsi aynı anda birlikte mi alınmalı , yoksa gün içinde mi alınmalı ? çok soru sordum biliyorum ama aç ya da tok mu almak lazım elaracım ?
gamzecim sorma valla görüşemez olduk
iremin çok dersi oluyor anca onunla uğraşıyorum akşamlarıda 11 oldumu
gözümü açamıyorum çok uykum geliyor
ama unutmayın kalbim hep sizinle..
Elaraaa sen nasılsıncnm
herkese güzel düşünceleri için çoook teşekkür ederim.allah ım burda erkek evlat isteyen herkesin oğlu olsun,sağlıklı sııhatli inşallah.
Kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?