bebek cinsiyet belirleme..

aynen öyle valla
heryer saç tüy doldu..
süpürmeye bile halim yok(
kocama naz yapıyom ahtımm vardı valla
:)))

cnm benım allah razı olsunnnnnnnnn bıtaanem rabbım cıfter cıfter versın ıns oglanları sana elara bence o y-takvıyelerı kullanırsan bcm kesın ıkızzzzzzz olur:)):):

Son düzenleme:
Elara Gamze siz uyumuyormusunuzda saat 2:30 da falan yazışıyorsunuz ya
ben tavuk gibi 11de uykum geliyo valla
sabah namaza bile kalkamıyorum

ayyyy inanmıyorum sana
valla bende diyorum
kızımdada çalışıyordum inan hiçbişey istemedim nazlanmadım
ama diyorumki bunda çekeceğin var

yap valla bende kızımda hiç naz yapmamıştım
bizim arkadaş vardı afedersiniz poposu kaşınsa kocasına kaşıtırdı..
ondan sonra aht ettim 2.ye kalırsam yandın diye..
yemin ettim diye yoksa kıyamambayanssulusmile

kız dun gece uyumusum cekyatta kalkdım uykumu almısım cnm sıkıldı dedım bakayım kızlarrdan kım var baktım elarayı goremedım bazen altta yazmıyoya dedım kımse yok kapadım yattım bıdaaaa kucuklugu felan doyurdum uyanınca uyku kacıyooo ıste böle umutcummmm:kedi:

cnm benım allah razı olsunnnnnnnnn bıtaanem rabbım cıfter cıfter versın ıns oglanları sana elara bence o y-takvıyelerı kullanırsan bcm kesın ıkızzzzzzz olur:)):):

aminn gamzecimm hepimizze inşşş

ayyyy inanmıyorum sana
valla bende diyorum
kızımdada çalışıyordum inan hiçbişey istemedim nazlanmadım
ama diyorumki bunda çekeceğin var

ben kızıma hamileyken eşime cok cektirdimmm
bu hamileligimde yaparmıyım bilmiyorum:)
gerci insanın elinde olmuyorki.hamiellik psikolojisinden kaynaklanıyor

dün gece ben takviye siparişi verdimm.onlarla ugraştımmm gec saate kadarr

kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar şu an etrafımda 2-3 kız arkadaşım hamile benimle aynı.ama cinsiyetlerini bazısı söylemiyor bazısı önce kız diyor sonra belli değil diyor.saklıyorlar.bence onlarınki erkek.nazardan korkuyorlar.böylelerine şans gülüyor bendede illa herşey zorla olacak.

ben şansa inanıyorum.insanda şans oldumu hayatının her aşamasında istediği oluyor.ne güzel.çırpınmalarına gerek olmuyor benim gibi.

bende şey var ben mutlaka eve alacağım bir eşyayı elektrili eşya vs... araştırır herşeyine teker teker bakar öyle alırım sonra ilgimi çeken konularda araştırma yaparım internetten mutlaka kontrol ederim takip ederim kendi kendime onu diyorum yani çocuğu bile artık araştırarak yapıyorum burcumdan falaln mı kaynaklanıyor acaba bilemiyorum kiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…