- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.941
Görüyorsun işte en yakının sana örnek canım yaaa annen gibi kendinimi yıpratmak istiyorsun eşin erkekmi istiyor illaki neden bu psikolojidesin sen kendine niye eziyet ediyorsun ki
inan benim eşim bana kızıyor benim düşüncelerimi saçma buluyor cinsiyet konusunda aslında benim eşin normal ben anormalim:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
bu topikteki herkesin bana bazen haklı olarak kızdığını biliyorum.ama huylu huyundan vazgeçmez.
fhna
bugün bizim işyerinde tadilat var
tadilat yapan firmanın sahibiyle konuştuk az önce
1 oğlu varmış 14 yaşında ve akli dengesi bozukmuş
özel okula gidiyormuş ve çok kuvvetliymiş dolap falan ne bulursa deviriyomuş sinirlendiğinde
anneside küçücük bi kadın başedmiyor onla diyor
2. çocuk içinde drlar garanti veremiyolarmış bunlarda korkuyolar
canım bide böyle düşün , adamın gözlerindeki acıyı içimde hissettim
bazende iyi yönlerinden bakmak lazım hayata nedersiniz a.s.a.s.
fhna
bugün bizim işyerinde tadilat var
tadilat yapan firmanın sahibiyle konuştuk az önce
1 oğlu varmış 14 yaşında ve akli dengesi bozukmuş
özel okula gidiyormuş ve çok kuvvetliymiş dolap falan ne bulursa deviriyomuş sinirlendiğinde
anneside küçücük bi kadın başedmiyor onla diyor
2. çocuk içinde drlar garanti veremiyolarmış bunlarda korkuyolar
canım bide böyle düşün , adamın gözlerindeki acıyı içimde hissettim
bazende iyi yönlerinden bakmak lazım hayata nedersiniz a.s.a.s.
tabi bunlarıda düşünüyorum 1 senedir tam 5 vakit olmasada namaz kılıyordum dua ediyordum.doktor cuma günü kız dediğinden beri namaz kılmıyorum sanki şeytan dürtüyor.
hiç dua etmeyenlerin istediği oluyor neden benim olmuyor diyorum
artık kendime gelip namaz kılacam inşallah.kılmamakta sinirimi bozuyor.
tabi bunlarıda düşünüyorum 1 senedir tam 5 vakit olmasada namaz kılıyordum dua ediyordum.doktor cuma günü kız dediğinden beri namaz kılmıyorum sanki şeytan dürtüyor.
hiç dua etmeyenlerin istediği oluyor neden benim olmuyor diyorum
artık kendime gelip namaz kılacam inşallah.kılmamakta sinirimi bozuyor.
bence senin gerçekten psikolojin bozulmuş
mutlu değilsin hiç bir şekilde
en kısa zamanda toparlaman gerekli kendini
ve bunu duada namazda bulacağına eminimmm[/Qçok UOTE]
çok sağol deneyeceğim belki allaha düşüncelerimden dolayı beni affetmesini beni aydınlığa feraha çıkarması için dua edersem kabul olur.rabbim seninde gönlündekini verir inşallah.
Canım böyle yaparak Rabbime asi oluyormuşsun gibi geliyor bana eminim öyle bir niyetin yok ama lütfen sen ibadetine devam et Allh çok büyük bundan şüphen yok ki namazını kılıyorsun dileklerim kabul olmuyor diye üzülme lütfen Allah ın bildiğinden şüphen mi var duaların kabul oluyordur senin haberin yoktur
kesinlikle asi gelmiyorum sadece ümitsizliğe düştüm sanki neyse desteğiniz için sağolun.namazıma devam edersem içim ferahlar inşallah.bende aydınlığa çıkmak istiyorum inanın rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
fhna arkadaşım ben siteyi takip eden fakat vakit buldukça yazan birisiyim canım arkadaşım belkide rabbim bizleri bu şekilde deniyordur ha ne dersin? bak benim kuzenime 9 ay boyunca kız dediler tabi buda pembe pembe çeyizler hazırladı kızına hevesle ama kesin diyorlar birde sonra bir doğum yaptıki oğlan çocuğu zavallı bebek pembe pembe giyinmek zorunda kaldı.benim kızımda % 80 erkek dedi doktor vallaha kızım olunca şaşırdım bende ve çevremde sana böyle onlarca örnek sayabilirim. canım kardeşim sen tekrar namazına duana başla bence belkide bir sonraki kontrolde erkek diyecekler ne belli? yada evet kız ama hz.meryemin anne babasıda erkek evlar için dua etti ama rabbim onlara 1000 erkekten hayırlı olan meryemi layık görüp hz.isanın soyu olma şerefine nail kıldı lütfen kardeşim bu şekilde düşün ve kendini huzurlu kıl tabiki minik bebişinide.bir arkadaşımızın yazdığı gibi sağlıklı diye şükret ya allah muhafaza özürlü ana oğlun olacak deseydi doktor dahamı mutlu olacaktın bunları düşün...cenabı allah herşeye kadirdir onun layık gördüğü başımız üzeredir bende senle aynı şeyleri isteyip ne yapabilirim diye araştırırken bu forumla tanıştım sakın yanlış anlama ben kız istiyor erkek istiyor diye kimseyi eleştiremem haşa ne haddime bende çünkü aynı şeyleri isteyerek girdim bu siteye...ama nolur sağlıklı nesiller için hem kendini hemde bebeğini üzme ortada belli olan bişey bile yok daha hem net belli olsada belliki itikat sahibisin allahtan istemişsin oda en güzelini vermiştir eminim sana hayırlı olanı yani...allaha emanetsiniz bayanlar...
bence senin gerçekten psikolojin bozulmuş
mutlu değilsin hiç bir şekilde
en kısa zamanda toparlaman gerekli kendini
ve bunu duada namazda bulacağına eminimmm[/Qçok UOTE]
çok sağol deneyeceğim belki allaha düşüncelerimden dolayı beni affetmesini beni aydınlığa feraha çıkarması için dua edersem kabul olur.rabbim seninde gönlündekini verir inşallah.
inşallah canım seninde olur
ama bi dene eminimki huzur bulacaksın
fhna arkadaşım ben siteyi takip eden fakat vakit buldukça yazan birisiyim canım arkadaşım belkide rabbim bizleri bu şekilde deniyordur ha ne dersin? bak benim kuzenime 9 ay boyunca kız dediler tabi buda pembe pembe çeyizler hazırladı kızına hevesle ama kesin diyorlar birde sonra bir doğum yaptıki oğlan çocuğu zavallı bebek pembe pembe giyinmek zorunda kaldı.benim kızımda % 80 erkek dedi doktor vallaha kızım olunca şaşırdım bende ve çevremde sana böyle onlarca örnek sayabilirim. canım kardeşim sen tekrar namazına duana başla bence belkide bir sonraki kontrolde erkek diyecekler ne belli? yada evet kız ama hz.meryemin anne babasıda erkek evlar için dua etti ama rabbim onlara 1000 erkekten hayırlı olan meryemi layık görüp hz.isanın soyu olma şerefine nail kıldı lütfen kardeşim bu şekilde düşün ve kendini huzurlu kıl tabiki minik bebişinide.bir arkadaşımızın yazdığı gibi sağlıklı diye şükret ya allah muhafaza özürlü ana oğlun olacak deseydi doktor dahamı mutlu olacaktın bunları düşün...cenabı allah herşeye kadirdir onun layık gördüğü başımız üzeredir bende senle aynı şeyleri isteyip ne yapabilirim diye araştırırken bu forumla tanıştım sakın yanlış anlama ben kız istiyor erkek istiyor diye kimseyi eleştiremem haşa ne haddime bende çünkü aynı şeyleri isteyerek girdim bu siteye...ama nolur sağlıklı nesiller için hem kendini hemde bebeğini üzme ortada belli olan bişey bile yok daha hem net belli olsada belliki itikat sahibisin allahtan istemişsin oda en güzelini vermiştir eminim sana hayırlı olanı yani...allaha emanetsiniz bayanlar...
kızlar bende hepinizi allah rızası için sevip hepinize allah rızası için dua eden birisiyim...bende sizleri canı gönülden ayakta ve ceketimi ilikleyerek alkışlıyorum bu azim,araştırma hevesi ve anaç duygularınızdan dolayı rabbim hepinizin kalbindekini nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?