bebek cinsiyet belirleme..

ben artık çırpınmayacam.çok yoruldum kızlar sizde kaptırmayın benim gibi kendinizi bu işe.sonra hayal kırıklığı oluyor.artık hiçbir şey için uğraşmayacam.

ben çok poziitif düşünmüştüm hatta şu secret kitabını okumuştum inşallah olacak diyordum dileklerim.ama hiçbiri olmadı.bu yüzden kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum.şu etrafımdakilerin düşünceleri beni sinir ediyor.daha ilk kızıma hamileyken üzülme ilkindir bişey olmaz dediler.

canım öyle düşünme ALLAH herşeyin hayırlısını versin
benimde 2 kız var biliyosun bende 2. kız olacağını duyunca
şok oldum ...
şimdi hamilelik psikolojisi ile öle düşünüyosun
doğsun hele güzelliği bambaşka
2 tane kız herzaman iyidir sakın üzülme

yaşayan biri olarak söylüyorum
empati kurmuyorum yani

matematikciğim senide çok tebrik ederim
ALLAH tamamına erdirsin
darısıda biz isteyenlerin başına

gece bizde faaliyetteydik bakalım
ne olur....:ecrin_bebek:

çok sağol bende zamanla alışacağıma inanıyorum.ama geçiş dönemi işte.dualarım niye kabul olmuyor diye üzülüyorum yani herkes erkek doğuruyor hayırlı oluyorda ben isteyince olmayınca niye hayırlısı buymuş deniyor.belki bazıları kızıyor bana ama ben hep dürüst oldum hayatta.sadece düşüncelerimi söylüyorum ama yanlış ama doğru.

üzülme fhna bende 20 haftalık hamileyim bir kızım var dr bu gebeliğimde kız dediğinde şok oldum erkek gibi hissetmiştim hep birde insanlar benden daha çok merak ediyomuş hatta kız dediğimde ben tahmin etmiştim diyolar ne kadar temiz kalpliler onların içine doğmuş rabbim sağlıklı olarak evlatlarımızı kucağima almayı nasip etsin
birde bana samsunda dr yada hastane tavsiye edebilirmisin ayrıntılı ultrason için
sen yaptırdınmı

son 1 senedir hemen hemen her hafta türbelere gidip dua ettim.internetten araştırdım.ama olmadı.bu kadar istekten sonra olmuyorsa ne yapalım.vardır bundada bir hayır.

hep bu toplum baskısı yüzünden valla
ne biçim bir şey bu bende anlamıyorum
bak ben ümidimi kaybetmeden uğraşıyorum

hayırlısı olsun, sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlat ,olsun inşallah
canım hiç birşeyi kafana takmamaya çalış
hamileliğini yormaa.s.

son 1 senedir hemen hemen her hafta türbelere gidip dua ettim.internetten araştırdım.ama olmadı.bu kadar istekten sonra olmuyorsa ne yapalım.vardır bundada bir hayır.

senin yazılarını okuduğumda
sanki aynen bende senin gibi olacakmışım gibi geliyor (

ben aslında başka bir ilde yaşıyorum burası küçük bir il olduğu için biri okursa tanır diye yazmadım samsun yazdım öylesine.ben ayrıntılı ultrasyona girmedim doktor gerek görmedi kesin kız dedi.

ay evet. bende kız olmasını çok istedim. eşim erkek istiyordu. dr. erkek dedi. ilk kıyafet almaya gittiğimizde alacak bişey bulamadım ağladım. eşim çok kızdı. çok nankörsün allah sana bekletmeden verdi sen allaha asi geliyon inşallah seni cezalandırıp bebeğini elinden almaz falan dedi. ben bebeği istemiyor değildim ama kızda seçenek fazla olup erkekte bulamayınca sinirim bozulmuştu. şimdi alıştım. çok güzel şeyler aldım. allaha her an şükrediyorum. biz bunun ardından hemen yeni bi bebek düşünüyoruz onunda kız olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam. 2. si de erkek olursa yine şükrederim sevinirim tabi ama o şoku atlatmak sanırım çok zor olur. o yüzden umarım allah herkesin gönlündekini verir.

bence kendinizzi çok yıpratıyorsunuz.yani biz genelde eşlerimiz için istiyoruz.kendimizi harap ediyoruz.düşünün ne kadar değer bu sıkıntılara.bence çok değmez.

bende 2.kızıma alıştım diyorum ama kızı olupta ikincisi erkek olanları görünce tekrar içim burkuluyo birde bunu eşimle paylaşamıyorum çünkü bu şekilde düşündüğümü fark ederse çok kızar o hep 2. çocuk istdi cisiyet onun için hiç önemli değildi hatta hep kızım olsun eceme arkadaş olsun der ama ben işte böylesi hayırlısıymış:sinifsinif:

senin yazılarını okuduğumda
sanki aynen bende senin gibi olacakmışım gibi geliyor (

olmaz inşallah en son doktora geçen hafta gittiğimde sıra beklerken içimden o kadar dua ettimki dua ederken nerdeyse ağlayacaktım ben depresyondayım son 6-7 aydır olumsuzluklar yaşadım.aman benim gibi olma ben balık burcuyum duygusalım pek aklımla hareket etmem çocuklarım balık burcu olmasın diye uğraştım.

ben şansa inanıyorum.insanda şans oldumu hayatının her aşamasında istediği oluyor.ne güzel.çırpınmalarına gerek olmuyor benim gibi.
aynen katılıyorum benim gibi şanssız ben
böyle saklayanlara hasta oluyorum gıcıklaaaaaaaaaaaaar
biran bu yazıyı ben yazdım zannettim
bence kendinizzi çok yıpratıyorsunuz.yani biz genelde eşlerimiz için istiyoruz.kendimizi harap ediyoruz.düşünün ne kadar değer bu sıkıntılara.bence çok değmez.
hiiiiiiç değmez odun bu erkekler oduuuuuuuuuuuuuun

inan benim eşim bana kızıyor benim düşüncelerimi saçma buluyor cinsiyet konusunda aslında benim eşin normal ben anormalim:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
bu topikteki herkesin bana bazen haklı olarak kızdığını biliyorum.ama huylu huyundan vazgeçmez.

Canım bu kadar üzme kendini herşeyde bir hayır vardır bak bunlarla sınanıyoruz hiçbirimiz başımıza ne geleceğini bilmiyoruz inşaAllah evlatların sana karşı hayırlı çocuklar olurlar inşaAllah bütün bir ömür iyiki doğurmuşum onları erkek olmadı diye üzülmekle Aptallık etmişim diye düşünürsün tabiki senin yerinde olmayan senin yaşadıklarını anlayamaz ama kendi kendine böyle yaparak moralini bozuyorsun iyi şeyler düşün kötüye odaklanma lütfen a.s.

annem 4 kız bir erkek doğurdu onun yaşadıklarını görünce bizleri babam okutmuyordu bile annem çok çırpındı huzursuzluklar yaşandı şimdi ben üniversite mezunuyum benim küçüğüm üniversite mezunu şimdi yüksek lisans yapıyor onun küçüğü liseyi bitirdi evlendi onun küçüğü 4 numaramız daha yüksek bir bölüm kazandı şimdi üniversiteye başladı erkek kardeşimizde zerre okmaya heves yok.ama biz bu duruma gelene kadar annem yıprandı şimdi 50 yaşında ama 60 görünüyor babam ise 50 yaşında ama 40 yaşında görünüyor.

Görüyorsun işte en yakının sana örnek canım yaaa annen gibi kendinimi yıpratmak istiyorsun eşin erkekmi istiyor illaki neden bu psikolojidesin sen kendine niye eziyet ediyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…