- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.921
ben çok poziitif düşünmüştüm hatta şu secret kitabını okumuştum inşallah olacak diyordum dileklerim.ama hiçbiri olmadı.bu yüzden kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum.şu etrafımdakilerin düşünceleri beni sinir ediyor.daha ilk kızıma hamileyken üzülme ilkindir bişey olmaz dediler.
çok sağol bende zamanla alışacağıma inanıyorum.ama geçiş dönemi işte.dualarım niye kabul olmuyor diye üzülüyorum yani herkes erkek doğuruyor hayırlı oluyorda ben isteyince olmayınca niye hayırlısı buymuş deniyor.belki bazıları kızıyor bana ama ben hep dürüst oldum hayatta.sadece düşüncelerimi söylüyorum ama yanlış ama doğru.canım öyle düşünme ALLAH herşeyin hayırlısını versin
benimde 2 kız var biliyosun bende 2. kız olacağını duyunca
şok oldum ...
şimdi hamilelik psikolojisi ile öle düşünüyosun
doğsun hele güzelliği bambaşka
2 tane kız herzaman iyidir sakın üzülme
yaşayan biri olarak söylüyorum
empati kurmuyorum yani
ben çok poziitif düşünmüştüm hatta şu secret kitabını okumuştum inşallah olacak diyordum dileklerim.ama hiçbiri olmadı.bu yüzden kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum.şu etrafımdakilerin düşünceleri beni sinir ediyor.daha ilk kızıma hamileyken üzülme ilkindir bişey olmaz dediler.
çok sağol bende zamanla alışacağıma inanıyorum.ama geçiş dönemi işte.dualarım niye kabul olmuyor diye üzülüyorum yani herkes erkek doğuruyor hayırlı oluyorda ben isteyince olmayınca niye hayırlısı buymuş deniyor.belki bazıları kızıyor bana ama ben hep dürüst oldum hayatta.sadece düşüncelerimi söylüyorum ama yanlış ama doğru.
son 1 senedir hemen hemen her hafta türbelere gidip dua ettim.internetten araştırdım.ama olmadı.bu kadar istekten sonra olmuyorsa ne yapalım.vardır bundada bir hayır.
ay evet. bende kız olmasını çok istedim. eşim erkek istiyordu. dr. erkek dedi. ilk kıyafet almaya gittiğimizde alacak bişey bulamadım ağladım. eşim çok kızdı. çok nankörsün allah sana bekletmeden verdi sen allaha asi geliyon inşallah seni cezalandırıp bebeğini elinden almaz falan dedi. ben bebeği istemiyor değildim ama kızda seçenek fazla olup erkekte bulamayınca sinirim bozulmuştu. şimdi alıştım. çok güzel şeyler aldım. allaha her an şükrediyorum. biz bunun ardından hemen yeni bi bebek düşünüyoruz onunda kız olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam. 2. si de erkek olursa yine şükrederim sevinirim tabi ama o şoku atlatmak sanırım çok zor olur. o yüzden umarım allah herkesin gönlündekini verir.canım öyle düşünme ALLAH herşeyin hayırlısını versin
benimde 2 kız var biliyosun bende 2. kız olacağını duyunca
şok oldum ...
şimdi hamilelik psikolojisi ile öle düşünüyosun
doğsun hele güzelliği bambaşka
2 tane kız herzaman iyidir sakın üzülme
yaşayan biri olarak söylüyorum
empati kurmuyorum yani
son 1 senedir hemen hemen her hafta türbelere gidip dua ettim.internetten araştırdım.ama olmadı.bu kadar istekten sonra olmuyorsa ne yapalım.vardır bundada bir hayır.
senin yazılarını okuduğumda
sanki aynen bende senin gibi olacakmışım gibi geliyor(
aynen katılıyorum benim gibi şanssız benben şansa inanıyorum.insanda şans oldumu hayatının her aşamasında istediği oluyor.ne güzel.çırpınmalarına gerek olmuyor benim gibi.
böyle saklayanlara hasta oluyorum gıcıklaaaaaaaaaaaaarmerhaba kızlar şu an etrafımda 2-3 kız arkadaşım hamile benimle aynı.ama cinsiyetlerini bazısı söylemiyor bazısı önce kız diyor sonra belli değil diyor.saklıyorlar.bence onlarınki erkek.nazardan korkuyorlar.böylelerine şans gülüyor bendede illa herşey zorla olacak.o
biran bu yazıyı ben yazdım zannettimçok sağol bende zamanla alışacağıma inanıyorum.ama geçiş dönemi işte.dualarım niye kabul olmuyor diye üzülüyorum yani herkes erkek doğuruyor hayırlı oluyorda ben isteyince olmayınca niye hayırlısı buymuş deniyor.belki bazıları kızıyor bana ama ben hep dürüst oldum hayatta.sadece düşüncelerimi söylüyorum ama yanlış ama doğru.
hiiiiiiç değmez odun bu erkekler oduuuuuuuuuuuuuunbence kendinizzi çok yıpratıyorsunuz.yani biz genelde eşlerimiz için istiyoruz.kendimizi harap ediyoruz.düşünün ne kadar değer bu sıkıntılara.bence çok değmez.
bence kendinizzi çok yıpratıyorsunuz.yani biz genelde eşlerimiz için istiyoruz.kendimizi harap ediyoruz.düşünün ne kadar değer bu sıkıntılara.bence çok değmez.
Canım bu kadar üzme kendini herşeyde bir hayır vardır bak bunlarla sınanıyoruz hiçbirimiz başımıza ne geleceğini bilmiyoruz inşaAllah evlatların sana karşı hayırlı çocuklar olurlar inşaAllah bütün bir ömür iyiki doğurmuşum onları erkek olmadı diye üzülmekle Aptallık etmişim diye düşünürsün tabiki senin yerinde olmayan senin yaşadıklarını anlayamaz ama kendi kendine böyle yaparak moralini bozuyorsun iyi şeyler düşün kötüye odaklanma lütfen a.s.
annem 4 kız bir erkek doğurdu onun yaşadıklarını görünce bizleri babam okutmuyordu bile annem çok çırpındı huzursuzluklar yaşandı şimdi ben üniversite mezunuyum benim küçüğüm üniversite mezunu şimdi yüksek lisans yapıyor onun küçüğü liseyi bitirdi evlendi onun küçüğü 4 numaramız daha yüksek bir bölüm kazandı şimdi üniversiteye başladı erkek kardeşimizde zerre okmaya heves yok.ama biz bu duruma gelene kadar annem yıprandı şimdi 50 yaşında ama 60 görünüyor babam ise 50 yaşında ama 40 yaşında görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?