- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.961
benim 2 gün gecikti adetim
kan testi kesindir herhalde diyorum pek konduramıyorum ama adet gelmedikçe içimde "acaba" oluyo
bazı ilaçlar kullandım belki de ondandır.
canım benim iki kızım var üçüncüyü hiç araştırmasız yöntemsiz yapıyorum: ne çıkarsa bahtıma diyerekten:))
ama burdaki arkadaşlar istedikleri cinsiyeti tutturunca da çok seviniyorum gerçekten
bu arada hepiniz arada yazdıklarınıza bakıyorum da namazınızda niyazınızdasınız maşallah.
kendimden utanıyorum vlla
canım ne zamann yaptırdın kan testini
cuma yaptırdım.doktorla da konuştum çok düşük olduğu için hamilelik yok diyebilirim dedi.
aslında sırf çiğköfte canım çekti diye yaptırdım.hamilelik çıkmayınca 2 porsiyon götürdüm:)
ay ben yanlış yaptım
gelmiyo işte adeet!!!
neyse ortalığı velveleye vermek istemiyorum dediğim gibi bir ilaç kullandım ondan herhalde:))
slmm kızlarrrr
fhna duygularını bizimle paylaşman cok güzell.en azından içine atıp daha fazla strese girmiyorsunn
cevrendekilere sölesen bunları eminim seni topaa tutarlarr.
ama sen nezaman bunalırsan içini dökmek istersen bize yazabilirisnnn
ben yazdıklarına yorum yapmıyorum farkındaysann,genelde sessiz kalıyorum sana karşı.
çünkü kim ne derse desin sen yinee hissetmek ve düşünmek istedigin gibi hareket ediyorsun.
hamilelikten dolayı psikolojin bozuk.bu dönem bizim yazdıklarımızı okumaktansa senin yazıp rahatlaman daha faydalı olurr
hakkında hayırlısı olsunn inşallahhh
sen yine Allaha sıgınn,bitek ondan fayda varr insanoglunaa
günaydııııııııınnnnnnnnnnnnn bayanlar
test yaptım,iki çizgi çıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkktııııı....(ikincisi biraz soluk ama olsun.)kan testi yaptırmadım.benim burdaki kankim hemşire,aşırı acele ediyosun geç döllenme olmadıysa 17-18 günüktür.10 gün bekle 4 haftaya gelsin dedi.....Allahım çok değişik hislerle doluyum.çok iii hissediyorum kendimi çünkü artık uğraşmak yok.kız yada erkek hayırlı mutlu huzurlu bi evlat olsun inşallah....kaydirigubbakcemile2 ayyy fazla çevirmiyim iki canlıyım bennn:kedi:
slmm kızlarrrr
fhna duygularını bizimle paylaşman cok güzell.en azından içine atıp daha fazla strese girmiyorsunn
cevrendekilere sölesen bunları eminim seni topaa tutarlarr.
ama sen nezaman bunalırsan içini dökmek istersen bize yazabilirisnnn
ben yazdıklarına yorum yapmıyorum farkındaysann,genelde sessiz kalıyorum sana karşı.
çünkü kim ne derse desin sen yinee hissetmek ve düşünmek istedigin gibi hareket ediyorsun.
hamilelikten dolayı psikolojin bozuk.bu dönem bizim yazdıklarımızı okumaktansa senin yazıp rahatlaman daha faydalı olurr
hakkında hayırlısı olsunn inşallahhh
sen yine Allaha sıgınn,bitek ondan fayda varr insanoglunaa
cnm esı ıstemıyo ama benım esımde agzından bır kere duymadım ama cevre cok etkılıyo bırı oglum dese ınsanın ıcı cız edıyo cok ıyı anlıyorum fhnnacım senın su an yasadıklarının aynısı yasadım 3.de ama ınan gecıyo gunler cok cabuk.... kucagına alınca sevıyosun hemde cokkkkk cnmGörüyorsun işte en yakının sana örnek canım yaaa annen gibi kendinimi yıpratmak istiyorsun eşin erkekmi istiyor illaki neden bu psikolojidesin sen kendine niye eziyet ediyorsun ki
hoşgeldin gamzecimm
naptınn toplantııdaaa,ne istiyorlar ögretmenler yine:))
teyzem kuzenimin toplantısına her gittigindee listeyle gelirdii
iki kızını nasıl yaptın canım araştırmışmıydın
hayır araştırmadım cnm
ezel cim senin çocuğun var mı
kız mı istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?