bebek cinsiyet belirleme..

bu arada hepiniz arada yazdıklarınıza bakıyorum da namazınızda niyazınızdasınız maşallah.
kendimden utanıyorum vlla

kimseyi kandıracak halimiz yok
bende bi kılıyorum bi bırakıyorum bu yüzden bende utanıyorum :kedi:
burdaki arkadaşlar sabah namazı gece namazları bile kılıyorlar

canım ne zamann yaptırdın kan testini

cuma yaptırdım.doktorla da konuştum çok düşük olduğu için hamilelik yok diyebilirim dedi.

aslında sırf çiğköfte canım çekti diye yaptırdım.hamilelik çıkmayınca 2 porsiyon götürdüm:)
ay ben yanlış yaptım
gelmiyo işte adeet!!!

neyse ortalığı velveleye vermek istemiyorum dediğim gibi bir ilaç kullandım ondan herhalde:))

hakkında hakkımızda hayırlısı.şüphen varsa bir daha tahlil yap.şimdi belli olur.birde kaç gün geçti adetin.

slmm kızlarrrr
fhna duygularını bizimle paylaşman cok güzell.en azından içine atıp daha fazla strese girmiyorsunn
cevrendekilere sölesen bunları eminim seni topaa tutarlarr.
ama sen nezaman bunalırsan içini dökmek istersen bize yazabilirisnnn
ben yazdıklarına yorum yapmıyorum farkındaysann,genelde sessiz kalıyorum sana karşı.
çünkü kim ne derse desin sen yinee hissetmek ve düşünmek istedigin gibi hareket ediyorsun.
hamilelikten dolayı psikolojin bozuk.bu dönem bizim yazdıklarımızı okumaktansa senin yazıp rahatlaman daha faydalı olurr
hakkında hayırlısı olsunn inşallahhh
sen yine Allaha sıgınn,bitek ondan fayda varr insanoglunaa

çok sağol çok haklsın allaha sığınıp dua edersem daha iyi olacam inşallah.zaten en iyi terapi bu değilmi?

Elara sen bana tarih vermiştin ama denk getiremedim.
olan oldu bu ay yani
bana diğer arkadaşlara attığın özel mesajlardan gönder yani ilk sayfadan silinen şeylermi bilmiyorum ben bakıcam belki uygulayabilirim önümüzdeki ay
göndericem demiştin arada kaynadım herhalde

ALLAH gönlüne göre hayırlısını versin alkisalkisalkis çok sevindim darısı bekleyenlerın basına

supersın bcm bu sozlerın ustune söz yokkkkkkkguclubacismile rabbım sanada ıns 3.de tatıtsın cnmmmm ınsssssss

hoşgeldin gamzecimm
naptınn toplantııdaaa,ne istiyorlar ögretmenler yine:))
teyzem kuzenimin toplantısına her gittigindee listeyle gelirdii

Görüyorsun işte en yakının sana örnek canım yaaa annen gibi kendinimi yıpratmak istiyorsun eşin erkekmi istiyor illaki neden bu psikolojidesin sen kendine niye eziyet ediyorsun ki
cnm esı ıstemıyo ama benım esımde agzından bır kere duymadım ama cevre cok etkılıyo bırı oglum dese ınsanın ıcı cız edıyo cok ıyı anlıyorum fhnnacım senın su an yasadıklarının aynısı yasadım 3.de ama ınan gecıyo gunler cok cabuk.... kucagına alınca sevıyosun hemde cokkkkk cnm

hoşgeldin gamzecimm
naptınn toplantııdaaa,ne istiyorlar ögretmenler yine:))
teyzem kuzenimin toplantısına her gittigindee listeyle gelirdii

hb cnmmmmm valla ne ısteyecekler basta fotakapı makınası alacaklarmıs 3 zumre ogretmenı anlasmıslar gerısını dusun ısde cok sukur gene ogretmenımız cok ıyıde ders anlatım ılgılenmesı kızımda cok ıyıyımıs bu arada en ıyısıde buydu böle ıste cnm

kızlar ben çıkıyorum mesai bitiyor benim size iyi akşamlar iyi sohpetler a.s.
düşünün bakalım pipilinin pipisini nasıl yakalarız sırnaşık şey

kızlar bu gün reginin 13. günü ve doktora gittim ..yumurtam çatlamamış 23 mm olmuş..doktor bundan sonra çatlar 2 günde bir ilişki önerdi...yarın çatlayacak heralde..

selam ben aranıza yeni katıldım cinsiyet tahmini yaan bi arkadaşımız varmış rica etsem bana da yaparmı sat 26 mayıs benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…