bebek cinsiyet belirleme..

kızlar sogan kuru ben yaptım.. ve ilk başlarda mıthiş akıntı oldu, sarımtrank vs.. resmen rahmımın tezmılendiğini hissettim.. 2 ay kullandım.. kürü... ve sonuççç : ŞU AN 32 HAFTALIK HAMILEYIM..

Aynı zamanda incir kuru var ibrahım saraçoglunun sıtesınde yazan onu uyguladım.. ve o ay hamıle kaldım.. önce sogan kürü, sonra kuru inicr kürü... tabı bu arada 1 kılo aldım.. incir kurunde ama olsun.. verırım.. sorun degil..

tavsıye edıyorum.. ama sadece ibrahım saraçoglunun sitesınde yazdıgı şekilde yapın..

sorunuz olursa özelde sorun.. fazla nete giremıyorum da....

bende aynı fikirdeyim canım ama eşim çok istiyor erkek de erkek çok strese soktu beni anlatamam çok huzursuzum

sogan küründen sonra hamile kalanlari bende duydum

Elara çok geçmiş olsun.grip kuru öksürük herkeste var salgın.biz de daha iyileşemedik.
Doktora gidicekmişsin korkucak bişey yok spekulumla falan açmıyolar.direk ultrasona kondomu takıp sokuyolar,acımıyo yani.Ama tabi insan geriliyo biraz.geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz.

dogru cnnm haklısın .....

senin nasıl düzene girdimi?

sagol semra
saglıklı bi kadının adet döngüsü 28 olmalıı.dedigim gibi ben her ay stres yaşıyorumn geciktigi zaman.
bazen 33 günde oluyom bazen 35 gündee.buda sıkıntı yaratıyor bendee
gec yumurtlayan kadınlarda gec döllenme şansı yüksek.buda kız cocuk ihtimalini arttırıyorr
yani sen ovulasyon testi kullanıp yumurtlamanı yakalasanda döllenme gec olursa kısa ömürlü y ler ölüp x ler yumurtayı dölleyebilirr
böle bi olasılıkta var yaniii

cnm sen test yapmaya ne zaman başladın???
ilişkiye girdign gün akıntı durumun nasıldı

saglıkla al kucagına bebegini inşşş
bilgiler içinde sagol cnm
bende hamilelik öncesi düşünüyorumm
bebeginin cinsiyeti ne?

Son düzenleyen: Moderatör:

sagol cnm..öksürük mahvetti benii

arkadaslar ben bazen özel msjlarda sorun yasiyorum bazi arkadaslarin yolladigi ömler gelmiyor neden böyle oluyor acaba ? bu konuyla hic alakasi yok ama yazim dedim :)))

elaracım seni verdiğin tarihler beim adetimin bittiğinden sonraki 3 günr denk gelio bu ay deniyiymi acaba çünkü çatlaması 7-8-9 .günler de oluyo adetten sonra

bende aynı fikirdeyim canım ama eşim çok istiyor erkek de erkek çok strese soktu beni anlatamam çok huzursuzum

anlıyorum ilk bebeği kız olan bi anne olarak fakat şükürler olsun ki illk çocuklarımız sağlıklı eşinin erkek genleri ağır bastıysa ki inşallah öyledir bence böyle düşün hayırlısını isteyelim bu arada kan çekti galiba benim baba sülalesi de manisalı tüm akrabalrımız manisadalar aman soğuklara dikkat cnımm.. allah yar ve yardımcımız olsun..

arkadaslar ben bazen özel msjlarda sorun yasiyorum bazi arkadaslarin yolladigi ömler gelmiyor neden böyle oluyor acaba ? bu konuyla hic alakasi yok ama yazim dedim :)))

alıcı ismini yalnış yazıyorlardıır ondan gelmiyordurr
senin nickine tıklayıp mesaj gönder desinlerr gelir.

elaracım seni verdiğin tarihler beim adetimin bittiğinden sonraki 3 günr denk gelio bu ay deniyiymi acaba çünkü çatlaması 7-8-9 .günler de oluyo adetten sonra

erkege yatkın günlerinide yazayım ozamann
tercih senin.ben dene yada deneme diyememmm

öncekiler erkek günlerindei
bu attıklarım erkege yatkın günlerin
yatkınlık demekk kız olma ihtimalide var gibi düşün
ama genelde yatkın günlerdede tutuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…