- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.601
oğlakçım kendinini böyle şartlama allah neyi taktir ederse onu yaşıyoruz hepimiz ben bütün dualerımı erkek bebek isteyen sizin ve benim gibiler için bol bol ediyorum biz tedbirimizi yaptıysa dediğim gibi taktir rabbimin ne olur için ferah olsun
kızlar sogan kuru ben yaptım.. ve ilk başlarda mıthiş akıntı oldu, sarımtrank vs.. resmen rahmımın tezmılendiğini hissettim.. 2 ay kullandım.. kürü... ve sonuççç : ŞU AN 32 HAFTALIK HAMILEYIM..
Aynı zamanda incir kuru var ibrahım saraçoglunun sıtesınde yazan onu uyguladım.. ve o ay hamıle kaldım.. önce sogan kürü, sonra kuru inicr kürü... tabı bu arada 1 kılo aldım.. incir kurunde ama olsun.. verırım.. sorun degil..
tavsıye edıyorum.. ama sadece ibrahım saraçoglunun sitesınde yazdıgı şekilde yapın..
sorunuz olursa özelde sorun.. fazla nete giremıyorum da....
dogru cnnm haklısın .....
geçmiş olsun elara..
benimde adetlerim çok düzensiz ama ben 2. hamilelğimde ovalosyan testlerinden almayı düşünüyordum ilaçla 28 günlük tedavi yerine hormonları bozmadan ovalasyon testiyle doğal olarak bakıp uygulasan olmaz mı soğan bende burda okuyup sizlerden öğreniyorum çoğu şeyi
soğan kürü nedir cnm?
elara ben düzenli 28de bir adet oluyorum 14.gün olmuştu hala testler hep aynı çok silik bende testlere güvenmeyelim 14.gün yapalım dedim nerden bileyim bu ay düzen kaçacakmış meğer olan oldu artık şimdi gerçekten testin sonucunu bekliyorum koyu çizgi görürsem ertesi gün yaparız artık hayırlısı olsun bakalım
kızlar sogan kuru ben yaptım.. ve ilk başlarda mıthiş akıntı oldu, sarımtrank vs.. resmen rahmımın tezmılendiğini hissettim.. 2 ay kullandım.. kürü... ve sonuççç : ŞU AN 32 HAFTALIK HAMILEYIM..
Aynı zamanda incir kuru var ibrahım saraçoglunun sıtesınde yazan onu uyguladım.. ve o ay hamıle kaldım.. önce sogan kürü, sonra kuru inicr kürü... tabı bu arada 1 kılo aldım.. incir kurunde ama olsun.. verırım.. sorun degil..
tavsıye edıyorum.. ama sadece ibrahım saraçoglunun sitesınde yazdıgı şekilde yapın..
sorunuz olursa özelde sorun.. fazla nete giremıyorum da....
Elara çok geçmiş olsun.grip kuru öksürük herkeste var salgın.biz de daha iyileşemedik.
Doktora gidicekmişsin korkucak bişey yok spekulumla falan açmıyolar.direk ultrasona kondomu takıp sokuyolar,acımıyo yani.Ama tabi insan geriliyo biraz.geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz.
bende aynı fikirdeyim canım ama eşim çok istiyor erkek de erkek çok strese soktu beni anlatamam çok huzursuzum
sagolcanim yaa sanada gecmis olsunnnnhoşgeldin gurbett.Hayırlı olsun yigenin.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
arkadaslar ben bazen özel msjlarda sorun yasiyorum bazi arkadaslarin yolladigi ömler gelmiyor neden böyle oluyor acaba ? bu konuyla hic alakasi yok ama yazim dedim :)))
elaracım seni verdiğin tarihler beim adetimin bittiğinden sonraki 3 günr denk gelio bu ay deniyiymi acaba çünkü çatlaması 7-8-9 .günler de oluyo adetten sonra
sagolcanim yaa sanada gecmis olsunnnn
cıkıyormmm benn.iyi gecelerrrr
merve msj attım sanaa
hadinn byee
hadı bakalım umarım ınsallah sonuc pozıtıf cıkar bı bebek daha eklenır bu aya...
bu sefer fena oldu .3.kez kesildi yavrum bide kamaraya cekmislerr igeccc cocugun ciktigi falan uyyyyy anam uyyyyysagol cnm.feyza nasıll??.sezeyanmı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?