bebek cinsiyet belirleme..

ne yedin ne içtin ay bu ay bende yapayım eşimle karar verdik o sodaya başlıyor

Bir arkadasa ozelden yazdiydim onu kopyalayayim. Soda bu toz sodalardan olacak.. karbonat soda cep sodasi filan diyorlar. Limonlu suya ekleyince tadi kotu olmuyor. Kopurme payini da ayir cok kopuruyor.

kopya geliyor :

Amin canim sagol iyi dileklerin icin... Hayirli bir evlat olur insallah... Tabii once hamile kalmam gerekir

Temmuzdan beri toz sodali limonlu su yapip iciyordum.. Gunde 5 kez yapmaya basladim son 2 hafta. ondan once gunde 2 ya da 3 kez yaptim.
Sirkeli su ictim gunde 1 kez.
Yesil cay stevia tatlandiriciyla Sabah ve aksam bir buyuk fincan
Yemeklerime deniz tuzu attim bol bol.. igrencti yani tuzsuz yiyen biri icin :)
Sutu ve urunlerini hayatimdan cikardim. Tavsiye edilen sure 6 haftaydi ama ben 3 aydir yemedim..

Bol bol domates patates muz, minik havuc, patlamis misir, domates soslu makarna, kereviz, vs.. potasyum ve sodyum dolu yiyecekler yedim.
Her namazdan sonra hayirli bir erkek evlat icin dua ettim.
Iliski oncesi de namaz kilip dua ettim... Esim katilmadi malesef cunku o 3 kizin 2 kizdan daha iyi oldugunu dusunuyor........ Ya da oyle soyluyor.. Ama bence 2 kiz yeterli Allah tan hayirlisi tabii

Iliski sirasinda ve 1 saat sonrasinda yanimizda komidinin ustunde cep tel ve laptop koydum.. pozitif iyonlar icin

Yumurtlamayi test kitleriyle takip edip tahminen yumurtlama anina 5-6 saat kala oldu..
Iliskiye bir hafta kala parmakla soda olayini yaptim gunde 2 kez iliski gunu ve bir gun oncesi gunde 4-5 kez..
Esime kahve iciremedim. Ben de icemedim asidik diye cope gitti kahve :)) Aslinda bayagi yumusamisti bir ara ama is ciddiye binince birden u donusu yapti.
Once ben sey oldum ayiptir soylemesi ( bu da alkali icin iyiymis)
Bir de ari sutu bal polen kasisimi yiyordum
folic asid, e vitamini, balik yagi, l-arginine, cinko haplari aldim..
Aklima baska birsey gelmiyor ...
Insallah hamile kalirim da diyetler ve igrenc icecekler biter
Mesajı aktar

Bakalim bu yontemi deneyip sonuc alan %71 den mi olacagim yoksa %29 dan mi.. Insallah saglikli hayirli bir bebis olusuyordur karnimda. Erkek veya kiz olmasina coktan karar verilmistir zaten... Hamile kalirsam bir de o merak baslar...

ay evet hamile kalıncayua kadar ayrı bidert kaldıktan sonra ayrı fasıl allah hepimizin açtığı elleri ettiği duaları geri çevirmesin seninde yaptığın emekleri..umarım herşey gönlünce olur.sen biortim mi deniyeceksin.yoksa çatlama günümü deneyeceksin?

bioritm benim iki kizimda da tutmadi.. Ilkinde erkek ikincisinde de erkege yatkin cikti... Yumurtlama gununu de shettles a gore denedim....... Ikinci kizimda tuttu ilki de ayni zamanlamaydi....
Iyi dileklerine amin diyorum.......

Ben istemeden oldu yalvardım bizimkine yapma diye dinlemedi benim pazar günü kasığım ve belim şidderli ağrımaya başladı o gece saat 10 da coretests lerden yaptım koyu çizgi ve silik çizgi çıktı sonra gece 2,30 da kalktım tekrar coretests yaptım yine aynı sonuç sonra dün akşam üstü saat 7,00 gibi tekrar coretest yaptım yine sillik çizgi sonra saat 11.00 da bu sefer gelanik yaptım koyu çizgi ve daha koyu çizgi çıktı bu sabah sabah idrarımla coretests yaptım koyu çizgi ve koyuya yakın çizgi çıktı şimdi iş yerimde yapmak için yanıma 1 tane coretest aldım bide gelanik merak ediyorum acaba cumartesi gecesinden beri yumurtluyormuyum ben hala kasığımda ağrı var bu gece artık yapsakmı elara__?

çok geçmiş olsun Elaracım ayrıca Allah kolaylık versin arkadaşım

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar. geçmişi okudum da soğan kürü hakkında benim doktorum farklı şeyler söylemişti. ne kadar doğru bilmiyorum ama.
günaydın berracım

ben soğan körünü 3 yıl kadar önce zayıflamak için içmiştim limon suyu ile yarım limonun suyunu sıkıyorsun soğanları burda yazıldığı şekilde kaynatıyorsun ılıkken içiyorsun her sabah aç karnıma böyle içiyordum o dönemler kilo vermeme yardımcı olmuştu diyetle beraber tabiki ama adetimi düzenleyip düzenlemediğini hiç takip etmedim açıkçası

GÜNAYDIN KIZLARR

ezel yumurtlama günleri 4 gündür.bu 4 gün akıntı sancı olabilir.genelde bu günlerimn sonundaki gün yumurtlama günüdürr.
sendede böle olmuşşş.yumurtlama günlerinde sancın olmuş.ama bu yumurtladıgın anlamına gelmiyorr
test yaptıgın iyi olmuşş

sabah iki koyu cizgiyi yakalamışsın.bundan sonra 4 saatte bir yapcan.çizgi silikleşmeye başladıgı an birliktelik olabilirr.
yada iki koyu cizgiden sonra 10 saat koy üstüne ozaman ilişki olsun.
pazar gününden kalan x spermi varsa yumurtlama oldugunda onunda dölleme şansı var tabikii
sen tekrar ilişkiye girki hızlı olan y ninde dölleme şansı olsun:)

soğan kürünün yumurta geliştirici ve rahmi temizleyici etkisi var ancak soğan kaynadığında asidik bir yapıya dönüşebilir . o yüzden tavsiye etmiyorum kullanma demişti canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…