bebek cinsiyet belirleme..

hakkında hayırlısı olsunnn.daha kesin bişi yokkkmuşşş.biraz daha büyümesini bekle bence

benim kızımda aynen dedigin gibi varr,barizz belliii oluyorr.bakalımm nolcak 2.bebiş.

]

kızlar elara yokmu bugun benmı gormedım dun dugunde cok yoruldu heralde hatun yok daha:))))))))))))))

cnm cokk hastayımm.2 gündürr öksürmekten harabb oldummmm

şu hale bak ne sölenirse inanır duruma geldim
Allah sonumu hayır etsin..
yarın için çokkkkkk heyecanlıyım cnm..
bakalım ne dicek ölüyorum meraktaneyvahedigeldismile

ayy bende cok heycanlandımmmmmmm.

kaydirigubbakcemile3 ayy cok alemsinnn

hadi hayırlı olsunn.inşallahh hamiş kalırsın ve sonucuu umdugun gibi olurrrr

sen ovulasyon testi yaptınmı?neye göree ilişkiye girdin ki
ama şuda var 28 günde oluyorsan 14 gün ovulasyon olabilirr.bu ay başka korunmasız ilişki olmasın bence
hamile kalamazsan bidaki ay teste göre yapsan daha ii olur

tarihlerini tekrar yazarmıısn

elera canim diger topicede bakarmisin kese topicine gözlerimiz orda seni arar oldu :))

tmm bakcam orayada cnm:)

kızlar 2 gündür kuru öksürük başladı gecelerii öksürmekten uyuyamıyorummm

bu arada bugün adetimin 3.günü diye hastaneye gittimm
kadınlık hormonu testlerim için kan verdimmm
22 ekimde ultrason cekilcek alttann
giderken 2 tane kondomm getir dedi kadınnnn
spekulum ile acıp bakcak sanırım yaaaa eyvahedigeldismile
ben ilişkide bile kendimi cok kasan biriyim
ne pok yicemmm usg ile bakılırken yaaaa

doktora adetlerim cok düzensiz dedimmm.inşallahh kan ve usg sonucuna göree uygun tedavi olur ve adetlerim 28 güne inerrrr

böle düzensizlikte hamile kalmak istemiyorumm

kızlar keçiboynuzunun katkısız nektarı da çıkmış haberiniz olsun.
pekmez değilmiş yüzdeyüz keçiboynuzuymuş.
daha iyi olmaz mı??
şişesi 15 tl
tv de reklamını gördüm

derinn nefes al ayrıca hastanede genelde condom istemezler ama çünkü bu onlara ait bişey sen gözlerini kapat rahat ol spekulum değil direk ultrasonun ucuc var onunla bakar.kuru öksürük için hemen tarçın ve karanfil çayı yap baya ii geliyo bana

tmm sagol cnm.ekinezya,kuşburnu tarcın kaynatıp içiyorum.karanfilde atayımm

cnm gecmıs olsun yaaaa ultrasyonu neden cekıcekkı benden hıc öle bır sey ıstememıslerdı sadece horman testı ondada bısey cıkmamısdı ıns bıseycıgın yoktur cnm korkma
doktora adetlerim cok düzensiz dedimmm.inşallahh kan ve usg sonucuna göree uygun tedavi olur ve adetlerim 28 güne inerrrr

böle düzensizlikte hamile kalmak istemiyorumm
ıns cnm ınsssss ama bence yum gununu bulunca duzensız de olsa sorun yak gıbıme gelıyo be elaracım baksana ece mesela 17.gunde olmustu onun heralde yanlıs hatırlamıyosam z

Son düzenleme:
tmm sagol cnm.ekinezya,kuşburnu tarcın kaynatıp içiyorum.karanfilde atayımm

yemeklik soğanı kaynat biraz iğrenç ama kesin çzüm i. saraçoğlundan duymuştum dene ayrıca adet düzensizliğinede ii geliomuş çook teş. edrim allah razı olsun reglm bu ayın 19 da nasipse devam ediyorum...12 gün sonra yani

14.11.2008 tarihinde seda sayanın sabahların sultanı adlı progama konuk olan ibrahim saraçoğlu bu haftada yine her hafta olduğu gibi sağlığa faydalı kür tarifleri verdi.bu tarifler şunlardır:
İbrahim saraçoğlu daha öncede defalarca soğan küründen ve faydalarından bahsetti. bugünde bu konuya tekrar değindi ve şunları söyledi.
*yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamila kalmanızı sağalar .
*bildiğimiz anadolu topraklarında yetişen dış kabukları kahverengi içi beyaz kuru soğan adeta hanımların rahim sağlığına yönelik yaratılmış bir bitkidir.
* erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.
*polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.
*küçük çaptaki miyomların iyileşmesişnde faydalıdır.
*adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.
KÜRÜN UYGULANIŞI:
-15-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp kaynamakta olan suyun içine atın.
-5 dakaika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.
-gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.
-bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.
-ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.
-bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.
-EĞER BU KÜRÜ HAMİL KALABİLMEK İÇİN VE YUMURTANIN ÇATLAMASI UYGULUYORSANIZ :
*Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardıdan ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir. bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için. ALINTIDIRRRRRRRRR .............kızlar sogan kurunun faydalarını okudum bakarmısınız hamıs kalmayıda kolaylastırıyomus bence umut dene cnm yaaaaa kalamayanlar deneyın arkadaslar

kist yada yara filan varmı diye bakcaK galiba.zatenn bakmasıda iyi oldu.ben evlendim evleneli hiç baktırmamıştımm

hormon testi sonuclarım yarın cıkcakk

cnm adetleri düzensiz olanların yumurtamaları gec oluyorrr yada ayda iki kez yumurtlama oluyır
bu şartlarda kız olma ihtimalide varr
en güzeli 28 günde bir olup 14. güne yumurtlamayı denk getirmekk
kafam rahat olsun ben düzene sokmak istiyorum.bu şekilde her ay stres yaşıyorum gecikti diye

merve gamzee sagolun kızlarr.doktorun tedavisi sonuc vermezse sogan kürünüde denerimm
hamilelikten önce denenmesi lazım bence.rahmi tertemizz yaparr

dogru cnnm haklısın .....

Son düzenleme:
geçmiş olsun elara..
benimde adetlerim çok düzensiz ama ben 2. hamilelğimde ovalosyan testlerinden almayı düşünüyordum ilaçla 28 günlük tedavi yerine hormonları bozmadan ovalasyon testiyle doğal olarak bakıp uygulasan olmaz mı soğan bende burda okuyup sizlerden öğreniyorum çoğu şeyi
soğan kürü nedir cnm?

elara ben düzenli 28de bir adet oluyorum 14.gün olmuştu hala testler hep aynı çok silik bende testlere güvenmeyelim 14.gün yapalım dedim nerden bileyim bu ay düzen kaçacakmış meğer olan oldu artık şimdi gerçekten testin sonucunu bekliyorum koyu çizgi görürsem ertesi gün yaparız artık hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…