- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.581
yorumlarınızı bekliyorum ama sizi fazla bekletmeyim.doktor baktı.ben sormadım yine kalkıp giyindim.sonra yine pişman olurum dedim.dr hanım cinsiyeti belli mi dedim o da kıza benzettim ama yanılma payı büyük dedi.ben de bi sevindim anlatamam.evdekiler ne dedi ben de kız dedim.kuş gibi oldum.mutlu mutlu eve geldim.evdekilere söyledim. onlar da yaa oldu.ama benim içim rahat bilmiyorum niye.gece üzüldüm.sabah geçti.bundada bir hayır vardır elbet.
kızlar dün bişey duydum..
ne kadar doğru bilmiyorum
sizinle paylaşmak istedim
bi arkadaşımın kaynanası sölemiş onların orda
en son çocuğunun burnunla gözünün arasındaki damar belirginse
arkası erkek oluyor demiş..
biraz saçma ama paylaşayım dedim..
kızlar elara yokmu bugun benmı gormedım dun dugunde cok yoruldu heralde hatun yok daha:))))))))))))))
şu hale bak ne sölenirse inanır duruma geldim
Allah sonumu hayır etsin..
yarın için çokkkkkk heyecanlıyım cnm..
bakalım ne dicek ölüyorum meraktaneyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 ayy cok alemsinnnBen bu arada çokta farkında olmadan fazla kaptırmışım kendimi galiba bu oğlan işine dün çocuklar caillou çizgi film izliyolardı.caillou babasıyla oturuyo babası kahve içiyo ve diyoki bu havada da sert kahve çok iyi geldi diyo.bir an aklımdan geçeni söyliyim size. ''tabi bak oda sert kahve içmiş oğlu caillou olmuş.ben deliriyomuyum nedir be?kendime geleyim biraz dimi.çok takmamak lazım.kaldıki şu son 1 2 aya kadar hiç düşünmediğim bir konu için.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Selam kizlar.. Dun gece bizim evde deprem vardi :)) Allah tan arada okyanus var da sizin oralari etkilemedi sırnaşık şey. Hersey planlandigi gibi gitti.. Insallah sonuc da istedigimiz gibi olur. Bu asamadan sonra bekleyip saglikli bir bebek icin dua etmekten baska yapacak birsey yok.. 9 gun sonra test yapacagim.. Geri sayim basladi
kızlar sanırım biz ovulasyondan 2 gece önce birlikte olmuş olduk tutarsa kız olur demi eşim beni suçlar şimdi çünkü ben tutturdum geçiyor günümüz boşa gitti yumurta diye diye ama 28de bir hastalanıyordum ve 14 .günde yapmış olduk burda okudum hep 14.gün yapılacakmış diye erkek için ondan da ısrar ettim ama testler göre yeni başlıyor yumurtlama
çook moralim bozuk hamile değilim...çok umutlanmıştım ama olmamış...aslında bioritmde de kız çıkıodu belki de hayırlısı aslında elaracım rica etsem bana tekrar bakarmısın biortimle ne zaman ilişki olursa erkek yatkın olur?
elera canim diger topicede bakarmisin kese topicine gözlerimiz orda seni arar oldu :))
derinn nefes al ayrıca hastanede genelde condom istemezler ama çünkü bu onlara ait bişey sen gözlerini kapat rahat ol spekulum değil direk ultrasonun ucuc var onunla bakar.kuru öksürük için hemen tarçın ve karanfil çayı yap baya ii geliyo banakızlar 2 gündür kuru öksürük başladı gecelerii öksürmekten uyuyamıyorummm
bu arada bugün adetimin 3.günü diye hastaneye gittimm
kadınlık hormonu testlerim için kan verdimmm
22 ekimde ultrason cekilcek alttann
giderken 2 tane kondomm getir dedi kadınnnn
spekulum ile acıp bakcak sanırım yaaaa eyvahedigeldismile
ben ilişkide bile kendimi cok kasan biriyim
ne pok yicemmm usg ile bakılırken yaaaa
11-061986 doğum tarihim işte bu aralar ilşki olur ama tabii bioritme göre giricez
derinn nefes al ayrıca hastanede genelde condom istemezler ama çünkü bu onlara ait bişey sen gözlerini kapat rahat ol spekulum değil direk ultrasonun ucuc var onunla bakar.kuru öksürük için hemen tarçın ve karanfil çayı yap baya ii geliyo bana
cnm gecmıs olsun yaaaa ultrasyonu neden cekıcekkı benden hıc öle bır sey ıstememıslerdı sadece horman testı ondada bısey cıkmamısdı ıns bıseycıgın yoktur cnm korkmakızlar 2 gündür kuru öksürük başladı gecelerii öksürmekten uyuyamıyorummm
bu arada bugün adetimin 3.günü diye hastaneye gittimm
kadınlık hormonu testlerim için kan verdimmm
22 ekimde ultrason cekilcek alttann
giderken 2 tane kondomm getir dedi kadınnnn
spekulum ile acıp bakcak sanırım yaaaa eyvahedigeldismile
ben ilişkide bile kendimi cok kasan biriyim
ne pok yicemmm usg ile bakılırken yaaaa
ıns cnm ınsssss ama bence yum gununu bulunca duzensız de olsa sorun yak gıbıme gelıyo be elaracım baksana ece mesela 17.gunde olmustu onun heralde yanlıs hatırlamıyosam zdoktora adetlerim cok düzensiz dedimmm.inşallahh kan ve usg sonucuna göree uygun tedavi olur ve adetlerim 28 güne inerrrr
böle düzensizlikte hamile kalmak istemiyorumm
tmm sagol cnm.ekinezya,kuşburnu tarcın kaynatıp içiyorum.karanfilde atayımm
cnm gecmıs olsun yaaaa ultrasyonu neden cekıcekkı benden hıc öle bır sey ıstememıslerdı sadece horman testı ondada bısey cıkmamısdı ıns bıseycıgın yoktur cnm korkma
ıns cnm ınsssss ama bence yum gununu bulunca duzensız de olsa sorun yak gıbıme gelıyo be elaracım baksana ece mesela 17.gunde olmustu onun heralde yanlıs hatırlamıyosam z
kist yada yara filan varmı diye bakcaK galiba.zatenn bakmasıda iyi oldu.ben evlendim evleneli hiç baktırmamıştımm
hormon testi sonuclarım yarın cıkcakk
cnm adetleri düzensiz olanların yumurtamaları gec oluyorrr yada ayda iki kez yumurtlama oluyır
bu şartlarda kız olma ihtimalide varr
en güzeli 28 günde bir olup 14. güne yumurtlamayı denk getirmekk
kafam rahat olsun ben düzene sokmak istiyorum.bu şekilde her ay stres yaşıyorum gecikti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?