bebek cinsiyet belirleme..

benim komşum var burda tek yumurtalığı var ve hamile kalmak için sadece adetin 14.günü denemişler erkek için.2 tane oğlu var 3.kız istiyo.erkek için başka hiçbişey yapmamış.sadece 14.gün tek ilişki.o gün yumurtladığını farzediyo emin olmasa bile.

en azından keçi boynuzu pekmezi yedir canım yaaa sabahları ıhlamur falan demle çay yerine onu içsin belki az çok faydası olur

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anam öldüm gülmekten yaaaaaaaa Allah iyilik versin

Ay bende şöyle bir kendime geldim güldüm biraz sonra düşündüm benim durum vahim böyle giderse diye.bi pipili bulacaz diye kafayı yemesem bari.Ay yok çok takmıycam artık.bildiklerimi takviyeleri yapıcam olmazsada napıyım Allahtan bana baskı yapan falan yok.Ailede kimse bilmiyo zaten 3.deniyceğimi.olursa kaza oldu derim.2.de de öyle dedim zaten bizde pek sevmiyolar kalabalık.eşimin aileside öyle.torunlar hep 2 şer 2 şer.olursa tek üçleyen biz olcaz.millet şok.

hayırlı olsun canımm. doktorun bana dediği bu haftalarda yanılma payı çok oluyor. hayırlısı ne ise öyle olsun. bu arada senin 8 haftalık usg de solda idi dimi. aslında erkek olacağını tahmin etmiştim ben senin bebeğinin. benimki de sağda. ama erkek gibi dedi doktor. tersi olmalıydı aslında dimi. istatistiklere göre. bioritim de neydi senin.

uğraşıyorum bakalım inat etti yapmıyo. şimdi de taleon çalıyo biraz iş var p.tesi ya. şimdi çıkıyom kızlar görüşürüz..

ya kızlar gecrcekten takmayın ben persembe gunu 2 oglum olucagını ögrendıgımde ınanın doktora 10 kere sordum ama deısmez dedı bende bı kzıım olsun cok akma cok ısterdım basta saglıklı elı ayagı duzgun olsun yetet dedım bence öle yapın..

renkrenk senin nasıl olmuştu sık ilişkimi bide bioritmde ne çıkıyordu çin takvimi neydi eyvahedigeldismile

renkrenk senin nasıl olmuştu sık ilişkimi bide bioritmde ne çıkıyordu çin takvimi neydi eyvahedigeldismile

ılk öglumda sık ılışkı olmustu cınde erkek demıstı ama bunda 2 kere fln oldu bıorıtım erkekge yatkın cıktı ama gerı kalan butun takvımler kız demıstı bıde hamılelıgım cok farklıydıo herkez kız demıstı mıde bulantım cok vrfdı bıde erkek anneye guzellık kız annenın guzellıgını alır derler dogrusu buymus bende kız dıye cok umıtlenbmıstım ama kısmet aman sadece hayırlısı olsun saglıklı olsun artık öle dıyorum...

yok canım ya ben bu topiği görene kadar öyle pek aklımdada yoktu 2.de değişiklik iyi olur dedim.olmadı hiç takmadım benimde eşiminde ailesinde kız torunlar daha çok seviliyoçünkü.kimse doğur erkek olur demez yani.Ama şimdi istiyorum ne yalan söyliyim.
Ama genele bakarsak daha doğrusu gördüğüm kadarıyla 2 oğlu olan 3.yü kız için denemeye gerek görmeyebiliyo.Ama 2 3 kızı olan erkek için tekrar denemeye de cesaret edebiliyo.bu işte biraz da çevre faktöründen.yoksa evlat evlattır.2 kızım var bin tane oğlana değişmem ama yanına bide erkek kardeşleri olsun isterim.eminim bütün burdaki kız anneleri benim gibi düşünüyo.senin şimdi zaten oğlun olduğu için biraz daha farklı bakabilirsin canım dışardan.Ama inşallah Allah sanada bir kız evlat verir.Onunda tadını alırsın inşallah.opuyorumnanaktan

hayırlıolsun
duada etmedimi kız :)))
ne duasi giiii bizim kizin bir oglu bir kizi vardi o yuzden kiz erkek fark etmedu
HİMALİA hayırlısı olsun cnm..
GURBET GÜZELİ sizin bebişinizde analı babalı büyüsün ..
hayırlı evlat olsun inş. cnmmm..
sgol gulum
sagol canim pglan anasi ol sende insalahhhhh
:roflol::roflol::roflol::roflol::mymeka:kendine gel giiiiii cizgi filim oooooooooosengözlerimebaksanab

gurbet guzelı yıgenını ALLAH analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun ınsallaha.s.buda gecmıs olsun cıcegım kabul edıver canım

gurbet guzelı yıgenını ALLAH analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun ınsallaha.s.buda gecmıs olsun cıcegım kabul edıver canım

Selam kizlar.. Dun gece bizim evde deprem vardi :)) Allah tan arada okyanus var da sizin oralari etkilemedi sırnaşık şey. Hersey planlandigi gibi gitti.. Insallah sonuc da istedigimiz gibi olur. Bu asamadan sonra bekleyip saglikli bir bebek icin dua etmekten baska yapacak birsey yok.. 9 gun sonra test yapacagim.. Geri sayim basladi

hadı bakalım umarım ınsallah sonuc pozıtıf cıkar bı bebek daha eklenır bu aya...

kızlar sanırım biz ovulasyondan 2 gece önce birlikte olmuş olduk tutarsa kız olur demi eşim beni suçlar şimdi çünkü ben tutturdum geçiyor günümüz boşa gitti yumurta diye diye ama 28de bir hastalanıyordum ve 14 .günde yapmış olduk burda okudum hep 14.gün yapılacakmış diye erkek için ondan da ısrar ettim ama testler göre yeni başlıyor yumurtlama

çook moralim bozuk hamile değilim...çok umutlanmıştım ama olmamış...aslında bioritmde de kız çıkıodu belki de hayırlısı aslında elaracım rica etsem bana tekrar bakarmısın biortimle ne zaman ilişki olursa erkek yatkın olur?

oğlakçım kendinini böyle şartlama allah neyi taktir ederse onu yaşıyoruz hepimiz ben bütün dualerımı erkek bebek isteyen sizin ve benim gibiler için bol bol ediyorum biz tedbirimizi yaptıysa dediğim gibi taktir rabbimin ne olur için ferah olsun

testte 2 koyu çizgi cııktıktan sonra 4 saatte bir test yapılmaya devam edilir.
ikinci çizgi silikleşmeye başlaınca ilişkiye girilir
sen erken girmişsin evett.

yapamadım kiii ben daha yumurtlamamıştım ona da söyledim yapma dedim ama dinlemedi mafoldumben

ya yumurtam çatladığında denemiyim mi ben şimdi :çok üzgünüm:

ovulasyon testini yapmaya devam et.üstte yazdıgım gibi oldugunda yada iki koyu çıktıktan sonraki 10.saatte ilişki denee.
yani hazırlıgım vardı bu ay hamilelik düşünüyorum diyorsan tekrar dene bencee.

Kızlar ben geldımmmmmmm yıyenım cok dadluuu yaaww bırden cocuk yapasım geldıııııııı

hoşgeldin gurbett.Hayırlı olsun yigenin.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…