- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.661
hımalıa nasılsın cnm ısmın var sesın yazın yokkkkkkkkkkkk
kızlar bugun ruyamda esım bır kolı yumurta almıs getırmıs guya koymus mutfaga bende bakıyom yumurtaya dıyomkı ya evde de vardı hydr ınssssssss sızce yumurta gormek neye cıkar
elara sen takviye ilaçların siparişinden başka ovulasyon testi de sipariş etmişmiydin ? ovulasyon testi mi ovulasyon mikroskopu mu alıcan?
kızlar bugun ruyamda esım bır kolı yumurta almıs getırmıs guya koymus mutfaga bende bakıyom yumurtaya dıyomkı ya evde de vardı hydr ınssssssss sızce yumurta gormek neye cıkar
iyiyim inşallah. sayfaları okudum da üzülmem mi gerekiyordu acaba.ben hiç üzülme işine girmedim.sonra mı üzüleceğim bilmiyorum.ama şimdi gayet mutluyum.:uhm:
cnm ne guzle ya tabıkı uzulmeyecen evlat senın evladın ama ben 3.de uzuldum bıraz ınsan degısıklık ıstıyo oyuzden yoksa kızıda erkekgıde ne evlad sonucda
elara sende hafta hafta cinsiyet resmimleri vardı ikisi de birbirine çok benziyordu onu bir atarmısın.
belki de yöntem falan denemedim ondan mı.sadece dua etmiştim namaz kılmıştım.demek ki kısmette bu varmış.
nedense senin cinsiyet olayn gizemli feldi bana :))
ne gibi .ya ben çok gizemliyim de ondandır:1ninca:
ewet cnm aynen rabbım salıh ve salıha evladlardan nasıp etsın ıns hepımıze
amin.ben fhna ya çok şaşırıyorum.o çok üzügün geliyor.boshayallersmile
amin.ben fhna ya çok şaşırıyorum.o çok üzügün geliyor.boshayallersmile
gerçektenmi gizemlimisin sen ??
kafamı buluyon kızz :))
ay o resimde çok korkunç valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?