- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.681
canım senin ilkti dimi
yok canım nerdeee 3 tanecik olacak.:roflol:
hııımmm ben senin ilk zannediyordum canım yaaa inşaAllah doktor yanlış görmüştür gerçi kesin söylememiş ya inşaAllah erkektir canım ya hayırlısıyla bir oğulcuk al kucağına
sinam nasılsın bulantın falan var mı benim çok erken kaltığım zaman oluyor.biz sabah 6 da kalkıyoruz.
iyiyim canım. bulantı hiç olmadı bende. 14. haftadayız ya geçer seninde artık bulantıların.
ya bizim bebişler karışmış olmasın :) senin erkek benim kız olur mu ki karışmışmıdır ki :))))) :Saruboceq:16. haftada doktor sana erkek, bana kız dermiş ne olur ama. :Saruboceq:Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş ya o misal alkisalkisalkis
elara görüntün var sesin yok telefonda mı görüşüyorsun.eşimi geçen arkadaşı ziyarete gelmiş.kaç çocuk var demiş o da 3.kız var demiş .arkadaşı da evde tam bir erkek varsa alllah 2.yi vermeye gerek duymuyor demiş.bizim ki çok mutluydu.ha ha ha
evet olur mu olur.zaten seninle çok benzeşiyoruz.bu da olursa yazarız buraya.yada doğar doğmaz beşik ketmesi yapalım. akraba oluruz.a.s..
aaaa süper bayılıyorum böyle insanlara alkisalkisalkis kimisi de der ya neyse canım üzülme Allah onu da verir v.s. annemden biliyorum. kadın üzülmicekse de üzülcek.
ben de erkek bebiş olduğunu duyunca arkadaşlarımı aradım haber bekliyorlardı. çoğu bana teselli verici sözler söyledi. ama birisi dedi ki aaaa Sina ya arkadaş geliyor ne güzel !!!! onun o tepkisi beni çok rahatlattı.
himalia slm cnmm .
yazdıklarını okudum gelincee yazarımmm.şuan cıkmam lazım.annemee gidiyorummm kahvaltıyaa
görüşüürzz kızlar
tabi ki bana da yyyaa hayırlısı neyse buda hayırlıdır.kız daha hayırlı falan filan diyor.kızı erkeği mi kaldı ikisinin de nasıl hayırsızı var.ben bunu ilk kez doğum yapıyormuşum gibi yada son hamileliğim miş gibi düşünüp keyfini çıkararak doğuracağım.seni çok istedik allah gönderdi diyeceğim.en iyi şekilde yetiştireceğim.gerçekten içim de en ufak bi üzüntü yok.sende de olmasın.bunlar bizim canımız kanımız.:teytey:
tabi ki bana da yyyaa hayırlısı neyse buda hayırlıdır.kız daha hayırlı falan filan diyor.kızı erkeği mi kaldı ikisinin de nasıl hayırsızı var.ben bunu ilk kez doğum yapıyormuşum gibi yada son hamileliğim miş gibi düşünüp keyfini çıkararak doğuracağım.seni çok istedik allah gönderdi diyeceğim.en iyi şekilde yetiştireceğim.gerçekten içim de en ufak bi üzüntü yok.sende de olmasın.bunlar bizim canımız kanımız.:teytey:
merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
harikasın canım ya
bende onu diyecektim.fhna ikinci kızda yıkıldıüçüncülerde daha mı soğukkanlı oluyor insan ne?
Allah bozmasın.
umarım bende senin gibi depresyonsuz karşılarımopuyorumnanaktan
kız olursa yani:CüvCüv:
depresyon da neymiş? hamile bayanlara hiç yakışmıyor.mutlu hamilelik .mutlu bebek .mutlu nesil.harikasın canım ya
bende onu diyecektim.fhna ikinci kızda yıkıldıüçüncülerde daha mı soğukkanlı oluyor insan ne?
Allah bozmasın.
umarım bende senin gibi depresyonsuz karşılarımopuyorumnanaktan
kız olursa yani:CüvCüv:
bizimkiler de hep kız istiyor.ben de kız olacak diyorum.kızlar kız erkekler erkek istiyor.çocuklar da biraz sabretmeyi öğreniyor.illa pembe mavi alma.yeşil var bey:hulya:az var turuncu var sarı var.ben de aynı düşünüyorum. Sina'ya hamileyken bir kez daha bu duyguları yaşayacağım son değil derdim hep. Ama şimdi Allahtan bir farklı durum olmazsa ki olmaz inşallah son diyorum içimden. Bir daha yaşayamayacağım. tadını çıkarmaya çalışıyorum. Ama kesin cinsiyetini öğrenmeyi de çok istiyorum. Oğlum için. bebekle ilgili konuşmayı çok seviyor. erkek kardeşim olacak onunla boğuşup oynayacağım v.s. dün mesela alışverişteydik oğlumla. ben ona bişeyler almaya çalışıyorum ama onun gözü hep bebek eşyalarında. erkek olursa şunu alırız kız olursa bunu alırız. şimdi aklnda ağırlıklı olarak erkek bebek düşüncesi var ki ben ona büyük ihtimal erkek demiştim. erkek kardeşiyle yaşayacaklarını hayal ediyor. olur da kız olursa çocuk bocalayacak. o yüzden kesin öğrenmeyi istiyorum ki oğlumu da ona yönlendireyim.
benim hayatımda bazı şeyle yolunda gitmedi.pozitif düşünürken ölüm gördüm çok isteyerek hazırlandığım kpss ye taziyeden çıkıp gittim, istediğim puanı alamadım,
vb........
yani neye elimi atsam kurudu misali.
bu yüzden yoruldum,herşeyden ve hayattan soğudum,
artık güzel günler gelir inşallahhhhhhhhhh
bizimkiler de hep kız istiyor.ben de kız olacak diyorum.kızlar kız erkekler erkek istiyor.çocuklar da biraz sabretmeyi öğreniyor.illa pembe mavi alma.yeşil var bey:hulya:az var turuncu var sarı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?