bebek cinsiyet belirleme..

hayat bazen iniş bazen çıkış oluyor. hepsi insanlar için. inşallah en kısa zamanda herşey tersine döner. yeni bebiş yeni güzellikler getirsin.

zaten yavaş yavaş toparlanıyorum.eğitim bilimleri iptal edildi.benim girdiğim iptal edilmedi.bizimki genç ölümüydü rabbim kimseye genç ölümü vermesin.zor.
ama tabi zaman herşeyin ilacıdır.işte bazen şeytan dürtmese ne iyi olacak

rabbime sığınıyorum ve sığınmaya devam edeceğim.keşke güzel mucizeler olsa hayatımda hani sevinçten çığlık atarsınız ve ağlarsınız ya işte öyle.rabbime ve dualarıma sığınıyorum.
umarım hepimizin duası kabul olur.

SLMM ECEEEnasılsın cnmm
seni merakımdan bi bakıyım dedimm.saat kacta gideceksin diyeee
inşallah güzel haberlerle gelirsin cnmm
valla merakımdan catlıcammm:)

SLMM ECEEEnasılsın cnmm
seni merakımdan bi bakıyım dedimm.saat kacta gideceksin diyeee
inşallah güzel haberlerle gelirsin cnmm
valla merakımdan catlıcammm:)

saol cnmm.
valla çok heyecanlıyım nolucak diye..saat 5 de randavüm..
cnm inşş. istediğimi duyarım bide fotosunu alırım çok heyecanlıyım..
bana dua edin nolurr..

çok geçmiş olsun ... hadi biz büyükler bi şekilde grip falan atlatıyoruz da küçük elaraya geçmesin .. ona grip aşısı yaptırdınmı

elara cnm hastamı oldun ..
kıyamam sana en kısa zamanda iyi olman dileğiyle cnm..

kızlar bana nolur dua edin 5 de dr gidicem haberleri yazarım..

dualarımız seninle güzel haberlerle gelirsin inş. ama ben yarın sabah okurum anca :gitme:

gurbet güzeli seninde yeğenini Allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu iman dolu bir güzel ömür versin :Saruboceq:

kızlar aranızda bilgisi olan varmı adetten hemen sonra gelen akıntı (adet başlangıcı gibi ) pembe akıntı neden gelir .... küçük bi araştırdım netten hiç ii şeyler yoktu serviksmi neymiş
Uzamış ve tedavi edilmemiş bir servisit mukus (serviks salgısı) yapısını kötüleştirerek spermlerin servikal kanala girişini bozabilir ve bu şekilde kısırlığa yol açabilir. ALINTIDIR ..

böyle diyor senağlama

netten doktora sordum
Bazen yalnızca hormonal durum ile ilgili olabilir, bazen de rahim içi iltihabı,rahim içi polipleri, rahim ağzında yara vs gibi nedenlerle de olabilir. Jinekolojik muayene olmalısınız. Hoşçakalın .... demiş ... ne dersiniz gideyimmi şimdi

asilmavi korkulacak bişi yokkk
bendende gelir bazen ,bazı kadınlardadanda geliyorrr
yumurtlama olacagı zamanda pembe akıntı gelir.muhtemelen ondandır seninkidee.endişe edilecek bişi yokkk
bi forum vardıı orda bahsedilmiş .bulabilirsem kopy yaparım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…