- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.701
benim oğlumun hayatta katlanamadığı şeyyyy, sabretmek !!! o hemen herşey olsun ister. bebeğe henüz pek birşey almadım. ama oğluma kalsa 5 yıllık eşyasını almış olurduk herhalde
benim hayatımda bazı şeyle yolunda gitmedi.pozitif düşünürken ölüm gördüm çok isteyerek hazırlandığım kpss ye taziyeden çıkıp gittim, istediğim puanı alamadım,
vb........
yani neye elimi atsam kurudu misali.
bu yüzden yoruldum,herşeyden ve hayattan soğudum,
artık güzel günler gelir inşallahhhhhhhhhh
inşallah.bak kpss iptal iyi ki de çıkmışsın.daha iyi puan alırsın.ölüm hepimizin başında kolay değil.ölenle ölünmüyor.inan ki ölümde bile bir hayır var.allaha yaşama sevinci ver diye dua et kendini dışarı at.samsun deniz kenarı gez dolaş.benim yerime de denize bak.benim yiğenim de bafra ya doktor olarak gidiyor.onunla sakın karşılaşma.allah mutlu insanlarla beraber etsin seni.mutluluğun daim olsun.inan kız erekek aynı.
hayat bazen iniş bazen çıkış oluyor. hepsi insanlar için. inşallah en kısa zamanda herşey tersine döner. yeni bebiş yeni güzellikler getirsin.
rabbime sığınıyorum ve sığınmaya devam edeceğim.keşke güzel mucizeler olsa hayatımda hani sevinçten çığlık atarsınız ve ağlarsınız ya işte öyle.rabbime ve dualarıma sığınıyorum.
umarım hepimizin duası kabul olur.
hayırlısıyla git gel eceiremnur . geçen doktorun erkek mi demişti . şimdi kesin mi söyleyecek
SLMM ECEEEnasılsın cnmm
seni merakımdan bi bakıyım dedimm.saat kacta gideceksin diyeee
inşallah güzel haberlerle gelirsin cnmm
valla merakımdan catlıcammm:)
hadı hayırlısı canım benımmmsaol berra..evt 90 erkek demişti bugünden için kesin sölerim dedi inş..hayırlısı bakalım..umudumu kaybetmek istemiyorum..
çok geçmiş olsun ... hadi biz büyükler bi şekilde grip falan atlatıyoruz da küçük elaraya geçmesin .. ona grip aşısı yaptırdınmıkızlar 2 gündür kuru öksürük başladı gecelerii öksürmekten uyuyamıyorummm
bu arada bugün adetimin 3.günü diye hastaneye gittimm
kadınlık hormonu testlerim için kan verdimmm
22 ekimde ultrason cekilcek alttann
giderken 2 tane kondomm getir dedi kadınnnn
spekulum ile acıp bakcak sanırım yaaaa eyvahedigeldismile
ben ilişkide bile kendimi cok kasan biriyim
ne pok yicemmm usg ile bakılırken yaaaa
elara cnm hastamı oldun ..
kıyamam sana en kısa zamanda iyi olman dileğiyle cnm..
kızlar bana nolur dua edin 5 de dr gidicem haberleri yazarım..
cnm ınsssss hayırlı haberlerle gel ınsssssss ben ınanıyorum pıpının resmıyle gelecegıne hehehehe...:))))))))))saol cnmm.
valla çok heyecanlıyım nolucak diye..saat 5 de randavüm..
cnm inşş. istediğimi duyarım bide fotosunu alırım çok heyecanlıyım..
bana dua edin nolurr..
hayırlısıyla git gel eceiremnur . geçen doktorun erkek mi demişti . şimdi kesin mi söyleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?