- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.721
2 gündür ovulasyon testide yaptım silik bile çıkmadı ... ya o aleti sokmayacağını bilsem şimdi gidicem de .. haşırt die sokuyor arkadaşasilmavi korkulacak bişi yokkk
bendende gelir bazen ,bazı kadınlardadanda geliyorrr
yumurtlama olacagı zamanda pembe akıntı gelir.muhtemelen ondandır seninkidee.endişe edilecek bişi yokkk
bi forum vardıı orda bahsedilmiş .bulabilirsem kopy yaparım sana
gamzecim ben kasımda da adet olayım ondan sonra istiyorum inşallah . aralık - ocak - şubat bakalım hayırlısı , elara aralık bioritme göre hiç uygun değil yazmıştı . ama bilmiyorum . hayırlısı bakalım . ovulasyon mikroskobu sipariş edicem ben de , ya da eczacı bir tanıdığım var ona sorucam getirtebilirmiyiz diye . hazırlıklara başlıyorum anlayacağın.
selam kızlar nasılsınız
elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. ben yoğurdu çok seven biriyim. bir tek ona dayanamıyorum. bazen kaçamak yiyorum işte. sen başladınmı diyete
esra 6161 trabzonlumusun???
ewet trabzonlu oldum cnm esım trabzonlu neresındensın???evet canim trabzonluyum sen?
akcaabat siz? geldinmi hic trabzona. Cok ozledim oralari[/COLOR]
ewet trabzonlu oldum cnm esım trabzonlu neresındensın???
berra sıtede sen ben elara kaldık yhu haden gayrımmmmm ben en son sıra sızde 3 cocuklu bır anne olarak en son ben:)))))))) senne zaman dusunuyosun cnm???bu arada kurban bayramında balıkesırdeyım ıns[/QUOT
maşallah sende ne az geziyon bacım
ewet bayramda ordaydım cnm cömlekcıde oturuyo kayınvaldemler ama koylerı araklı sen orda degılmısın sımdıakcaabat siz? geldinmi hic trabzona. Cok ozledim oralari
[
maşallah sende ne az geziyon bacım
ewet bayramda ordaydım cnm cömlekcıde oturuyo kayınvaldemler ama koylerı araklı sen orda degılmısın sımdı
kızlar cıkıyom esra 61 sonra konusuruz cnm buyuk kızın toplantısı var okula gıdıyom ok opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?