bebek cinsiyet belirleme..

2 gündür ovulasyon testide yaptım silik bile çıkmadı ... ya o aleti sokmayacağını bilsem şimdi gidicem de .. haşırt die sokuyor arkadaş klava: elara sen bulabilirsen ben gitmeden biraz daha araştırayım

cnm pembe akıntının bi kac sebebi vardır mutlaka.bende tam 17.gün gelmişti.nette okudugumma göre yumurta catlıyacagı zmanada kanlı akıntı gelebilirmişşş
bi cok kadın bu durumu yaşarmışş aslındaa
baktım bulamadım forumu maaleseff

bazı kadınlar kistten de olabilir filan da yazmışlardı

gamzecim ben kasımda da adet olayım ondan sonra istiyorum inşallah . aralık - ocak - şubat bakalım hayırlısı , elara aralık bioritme göre hiç uygun değil yazmıştı . ama bilmiyorum . hayırlısı bakalım . ovulasyon mikroskobu sipariş edicem ben de , ya da eczacı bir tanıdığım var ona sorucam getirtebilirmiyiz diye . hazırlıklara başlıyorum anlayacağın.

hadı hayırlısı dıyet yapıoyonmu

elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. ben yoğurdu çok seven biriyim. bir tek ona dayanamıyorum. bazen kaçamak yiyorum işte. sen başladınmı diyete

valla ben ıkı aydır sut ve urunlerı yememeye calısıyom ıste cok nadır yedım oda davetlerde felan oda dıkkat cekmesın dıye potasyum agırlıklı beslenmeye dıkkat edıyom ıste esıme kurler takvıye devam bakalım ıns aralıkda bı aksılık olmazda denerız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…