bebek cinsiyet belirleme..

bende hamıleyım cnmm benım pedogog muzda 3 yas ustu kıskanclık ve kabullenme cok zor oluyor cocuklar cok etkılenıyor dedı benım oglum du anda 22 aylık araların 27 ay olucak alısması ve kabullenmesı daha kolay oldugunu söledıler ve gercekten cevremdekı örneklere bakınca ben planlı hamıle kalmadım ama ıyıkıde olmus dıyorum..

kesinlikle doğru
biz ne yacağız peki 9 yaşına girdi benim kız kafamçokkarıştı

ah canım gerçekten bu haberle çok mutlu ettin bizi
Allah tamamına erdirsin canım benim
eşin ne dedi sonra ne yaptı

cnmmmm
eşime telfonda kızmış dedim
hadi ya hayırlısı dedi ama bozuldu..
dr dediki kız de tepkisini ölç dedi
sonra erkek bebek kıyafeti aldım bide pipili resmini koydum
eee ece burda erkek yazıyor dedi
şoka girdi şimdi uçuyor

sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım gözünüzaydın

kızlar bana bi cidik atın
rüyadamıyım nee
ALLAHIM herkese tadtırsın
çok güzel bi duyguuu
cnm ya sevın sevın sevınmek senın hakkın artık cok cıleler cektık bu anı yasayasıya kadar demı cnm ruya degıl gercekkkkkkkkkkkkkkkk:))))))))9ınssssssssss
kız yanı ılahı adamcagız demıstır tum calısmalar bosuna gıttı:)))))))) sonradan ohhhhh demıstırrrrrrrrrrr:))))))))))))))))))

cnm rAabbım salıh evlat nasıp etsın artık ınsssssssssssss saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınan senle aynı sevıncı yasıyom tıtrıyom yazarken

cnmmm çok sağol valla şimdi eşime dedim dr bi kabul etse dedim
çat kapı yapsın dedi cnm herkeks hakediyor cnmmm desteklerin için çok saol cnmmm

cnmmm çok sağol valla şimdi eşime dedim dr bi kabul etse dedim
çat kapı yapsın dedi cnm herkeks hakediyor cnmmm desteklerin için çok saol cnmmm

cnm benım senı cok sevıyom.... neden bılmıyom yaaaaaaaa kızlar burda ne kadar alıstık bırbırımıze ya gormesekde tanımasakda hepınızı cok sevıyommmmmm derdımızı sevıncımızı uzuntumuzu hep bırlıkde yasıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…