- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.781
cnm benım senı cok sevıyom.... neden bılmıyom yaaaaaaaa kızlar burda ne kadar alıstık bırbırımıze ya gormesekde tanımasakda hepınızı cok sevıyommmmmm derdımızı sevıncımızı uzuntumuzu hep bırlıkde yasıyoruz
saol cnm benim için aileden gibi oldunuz cnm
yeminşle annemden sonra seni aradım cnmmm
en kısa zamanda sende tat bu duyguyu inş...
ewet cnm dogrudur ınan benım ıcınde ölesınız.... kızkardesım yok ınanankı kımseye anlatamadım duyguları sızlerle paylasıyorum amınnnnnnnnnnnnnnnnnn ınsssssssssss cnm kız ben heralde 1 ay sokuyla gezerım böle bı anınnnnnnnn ınsssssssssssss
dımı kız degızmez degızmez annesı ogluusun gelıyo ınssssssssssssssayy cnm benim valla bende şoktayımm.
dr dedimki kesinmi değişirmi dedim güldü hiç değişirmi dedi ne,
biliyim sevinçten kimbilir kaçtane saçma soru sormuşumdur:)))))
ewet elaracım yaaaaaaaaaaaaaaaELARAAAAAA nerdesin cnm yaaaa...
eceeeeeeeeeeeeee kutlamaya gıdıyonuzmu bcm bıyereeee:)))))))))))))))
ececım cıkıyom cnmmmm esım geldı sonra gorusuruz oglusumuza da ıyı bak
kızlar bana bi cidik atın
rüyadamıyım nee
ALLAHIM herkese tadtırsın
çok güzel bi duyguuu
ece çok tebrik ederim rabbim zamanında eksiksiz kucağınada almayı nasip etsin hayırlı merhametli evlatlardan eylesin[/QUOTEamin çok teşekkür ederim..
ece bende takip ediyorum canım çok mutlu oldum inşallah bu duyguyu hepimiz yaşarız :sm_cool::sm_cool:sağlıklı eli ayağı düz hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olur inşallahinanaki tüylerim diken diken oldu sağlıkla büyüt bebeğini canım ...
saol cnm Allah herkese nasip etsin mükemmel bi duygu kızlar..
sağlıklı kucağıma lamayı nasip etsin inş..
ece bende takip ediyorum canım çok mutlu oldum inşallah bu duyguyu hepimiz yaşarız :sm_cool::sm_cool:sağlıklı eli ayağı düz hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olur inşallahinanaki tüylerim diken diken oldu sağlıkla büyüt bebeğini canım ...
ece sen kazamı yoksa planlımı hamile kalmıştın?
cümlemize inşallah
planlı yaptım 8 yaşında bi kızım var..
biortimmi çatlama gününemi denk getirdin
ben yum çatladıkatan sonra tek ilişki denedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?