- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.741
kızlar cıkıyom esra 61 sonra konusuruz cnm buyuk kızın toplantısı var okula gıdıyom ok opuyorumnanaktan
elara hocam öncelikle geçmiş olsun.bende sana bişey soracam.ovulasyondan kaç saat sonra etş çıkar.
kızlar napıyorsunuz yaaaaa nerlerdesiniz hepiniz birden susmuşsunuz bakıyorumm
benim bu akşam deneme kesin ama gece 12 den sonra mı yapsam yoksa benim kociş geldiğinde hemen başlasakmı bilemiyorum
ne yaptın kardelen deneme ne zaman ???
allah iyiliğini versin eğer 12 diyorsa bence çok geçe kalmadan yapın gün devretmemiş olsun benim fiikrim
yok canım bana bioritmde 13 erkek günü 12 de erkeğe yatkın dedi elara tabi herşey Rabbimin izni ama yumurtladım ben dün gece 11 de ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm testin prospektüsünde çift çizgiyi gördükten 24 - 48 saat içinde birliktelik olmalı diye yazıyor işte bugün öğlen bir test yaptım ama coretests markalı tesle yaptım koyu çizgi ve silik çizgi çıktı eve gittikten sonra bi daha gelanik markalı kaset testten yapıcam eğer ondada aynı sonuç verirse 12 den sonra yapıcam ama silik çizgi çıkmazsa hemen işe koyulurum yani elaranın deyimiyle fiki fiki oluuuuurrr
hadi hayırlısı canım 12 si ben erkek günü die hatırlamıştım kızz adma boll soda kahve içir akşam çivi gibi suyla yıka fiki fikiden önce bide boll dua ark inşallah allah muradına nail eder
amin canım yaaa inşaAllah cümlemiziiiii
kızlaaar bernim için dua edin bu gece deprem vaaaaaaaaarrrrrr
benim 25 i erkek günü eşimin erkeğe yatkın günü bakalım reglimden 5 gün sonraya denk gelio çatlamayı denk getiremicez galiba
ben inanın bu sitede olan olmayan herkesle beraber kendim içinde hep dua ediyorum güzel rabbim isteyen bütün kullarınla beraber bizede taktir eder yüzlerimizi güldürür inşallah
ezel sen demi 86 doğumluydun?
Allah razı olsun canım
evet 86 doğumluyum[/QUOTE
28 günde bir oluyorum adetlerim düzenli fakat bu ay bilmiyorum sanırım adetten hemen sonra yani 5 gün sonra olacak aslında istiyorum kit almayı hangisini önerirsin almaya değermi?
Allah razı olsun canım
evet 86 doğumluyum[/QUOTE
28 günde bir oluyorum adetlerim düzenli fakat bu ay bilmiyorum sanırım adetten hemen sonra yani 5 gün sonra olacak aslında istiyorum kit almayı hangisini önerirsin almaya değermi?
canım ben gittigidiyordan coretests markalı testlerden aldım onlar slip olanlardan ve içinde 15 tane ovülasyon testi 2 tane erken gebelik testi vardı 25 tl falandı galiba eşimde bana kaset şeklinde olanlardan galenik markalı ovülasyon testi almış ama içinde 5 tane 1 tanede erken gebelik testi var ve 24 tl ama gelanik çok çok iyi kullanımı çok kolay ve sonuçu çok daha net gösteriyor ben paraya kıyıp onlardan almanı tavsiye ederim benim elimde son bir gelanik test kaldı bu gece onu yapıcam bakalım saba coretestle yaptım silik çizgi çıktı ama yumurtladığımdan beri coretest hep silik çizgi gösteriyor yani pek güvenilir değil
kızlar merhaba bnde 86 lıyım vve bebk istiyorum adetten kaç gün snr tutuma olasılığı yüksekmiş biliyonuzmu bn acemiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?