bebek cinsiyet belirleme..

kızlar napıyorsunuz yaaaaa nerlerdesiniz hepiniz birden susmuşsunuz bakıyorumm
benim bu akşam deneme kesin ama gece 12 den sonra mı yapsam yoksa benim kociş geldiğinde hemen başlasakmı bilemiyorum

kızlar napıyorsunuz yaaaaa nerlerdesiniz hepiniz birden susmuşsunuz bakıyorumm
benim bu akşam deneme kesin ama gece 12 den sonra mı yapsam yoksa benim kociş geldiğinde hemen başlasakmı bilemiyorum

allah iyiliğini versin eğer 12 diyorsa bence çok geçe kalmadan yapın gün devretmemiş olsun benim fiikrim

allah iyiliğini versin eğer 12 diyorsa bence çok geçe kalmadan yapın gün devretmemiş olsun benim fiikrim

yok canım bana bioritmde 13 erkek günü 12 de erkeğe yatkın dedi elara tabi herşey Rabbimin izni ama yumurtladım ben dün gece 11 de ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm testin prospektüsünde çift çizgiyi gördükten 24 - 48 saat içinde birliktelik olmalı diye yazıyor işte bugün öğlen bir test yaptım ama coretests markalı tesle yaptım koyu çizgi ve silik çizgi çıktı eve gittikten sonra bi daha gelanik markalı kaset testten yapıcam eğer ondada aynı sonuç verirse 12 den sonra yapıcam ama silik çizgi çıkmazsa hemen işe koyulurum yani elaranın deyimiyle fiki fiki oluuuuurrr

hadi hayırlısı canım 12 si ben erkek günü die hatırlamıştım kızz adma boll soda kahve içir akşam çivi gibi suyla yıka fiki fikiden önce bide boll dua ark inşallah allah muradına nail eder

hadi hayırlısı canım 12 si ben erkek günü die hatırlamıştım kızz adma boll soda kahve içir akşam çivi gibi suyla yıka fiki fikiden önce bide boll dua ark inşallah allah muradına nail eder

amin canım yaaa inşaAllah cümlemiziiiii

kızlaaar bernim için dua edin bu gece deprem vaaaaaaaaarrrrrr

benim 25 i erkek günü eşimin erkeğe yatkın günü bakalım reglimden 5 gün sonraya denk gelio çatlamayı denk getiremicez galiba

canım verilen tarihlerde dene ama erken yumurtlamıyorsan bence şansın az bana sorarsan sen ovülasyon testide al yumurtladığın günlere denk gelen günlerde bioritme uyan varsa o günlerdede denersiniz normalde kaç gün arayla adet oluyorsun_?

kızlar merhaba bnde 86 lıyım vve bebk istiyorum adetten kaç gün snr tutuma olasılığı yüksekmiş biliyonuzmu bn acemiyim:)

kızlar bizim bu ay tutarsa kız gelir bize biz günaşırı yapıyoruz nedense eşim yapmak istedi anlayamadım bende ban göre cindiyetin hiç önemi yok bundan önceki bebeğimi kaybedince artık önce sağlık o yüzden bende hayır demedim hayırlısı

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum ama okuyorum fırsat buldukça
dualarımda sizinle namazlarımda sizi de söylüyorum Allah kabul eder inş.
ben ekim kasım gibi düşünüyorum demiştim ama hayırlısı inş.cin takvimi eus takvimi bio ritm hepsini ayarlıyacağım inş.fakat tv de sabiha paktuna keskin çocuk pskl uzmanı kardeş yaş arası 3 yaş olmalı diyoküçük kızımda şubatta 2 olocak Allah nasip edrse bu yüzdende erteledim şubat mart nisanda düşünüyorum inş.benide eklermisin elara listeye hadi hayırlısı bakalım erkek bebek ile ilgili.bi dua var 4 kişide tuttu onu bi bulayım sizinle paylaşıcam .Allah yar ve yardımcımız olsun

ya kızlar sızın bu kurler varya benım esım et dısında bıde meyve ve oda hepsı deıl onun dısında hamurcul gıdalarla beslenıyor yanı sızın ndedıklerınızı hıc yemıyor ben ıse cok kahve ıcerım sıgara ıcerım esım ıcmez ya neden kız olmadı sızce ya bıde hanı y kromozon daha cok yasıyor ya benım hamılelıgım doktoruma göre mucızevı bı hamılelık yanı sperm ler 24 saat fln yasamıs bende o yuzden kız sanmıstım bıde benım adetım ılk hamılelıgımde tamam 27gunde olurdum ve tam 13. gunde kalmıstım ama dogumdan sonra 3o 33 gunde fln adet oluryordum ve 14 fln kaldım kızlar yanı sızlerı okuyarakta kıza umıtlkenmıstım acıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…