bebek cinsiyet belirleme..

kızlar benim bu ayın r5 inde ikinci denemem o da tutmazsa aralıkta deniycem nasipseçatlamaaya denk gelmesini istiyorum bu ay çatlamaya denk gelmio maalesef

kızlarrrr çokkkkkkkkk mutluyum
darısı hepinizin başınaa

eşime telefonda kız dedim
şimdi geldim masasının üzerine erkek bebek kıyafeti aldım pipili resmini koydum
şimdi şokk olacak görmedi daha

HAYIRLISI olsun dedi
şimdide havada uçuyor:)))))))))

kızlar bana bi cidik atın
rüyadamıyım nee
ALLAHIM herkese tadtırsın
çok güzel bi duyguuu

saol cnm Allah razı olsun...

cnmmm çok sağol valla şimdi eşime dedim dr bi kabul etse dedim
çat kapı yapsın dedi cnm herkeks hakediyor cnmmm desteklerin için çok saol cnmmm

saol cnm benim için aileden gibi oldunuz cnm
yeminşle annemden sonra seni aradım cnmmm
en kısa zamanda sende tat bu duyguyu inş...

ayy cnm benim valla bende şoktayımm.
dr dedimki kesinmi değişirmi dedim güldü hiç değişirmi dedi ne,
biliyim sevinçten kimbilir kaçtane saçma soru sormuşumdur:)))))
tipki bir fim gibi anlatmisn ececim ya ne guzelllll

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::Saruboceq:sukur
:1hug:senin adina cok sevindim Allah kucagindada görmeyi nasip etsin gulum yaaaŞenizayyyyy Allahim bu topikteki kizlarada nasip etsin insaallahhhhhh

Son düzenleme:
ınsssssssss gurbetım ınssssssssss dualarımızla hep beraber ınssss olacakkkkkk feyza nasıl ıyımı bebıs sarılıgı nasıl oldu cnm

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNa.s.a.s.

iyi geceler kızlar,anca yazabiliyom bugün hiç giremedim.geçmişi okudum geldim şimdi.
ececim nasıl sevindim anlatamam.okuduğumdan beri gülümsüyomuşum pc.başında eşimde soruyo noluyo diye söyledim bende bir arkadaş tutturdu bak sen de inat et hala onu yemem şunu içmem diye dedim.
o da bana dediki hadiiii getir bi soda getir bi boynuz suyu da içelim haydeee.
bisürü beypazarı mineralli su aldım bugün eve gelirken.içirdimde 1 tane.dengesiz bizimki bi öyle bi böyle.Aman hayırlısı.
Ececim sen yumurtanın çatladığını nasıl anlamıştın canım?

evdeki yumurtaları alıpta kırasım var ayy ya kafayı kıracam ya yumurtaları benimde yumurtlama gününe denk gelmio ne yapçam bilmiyorum ilişki gününde eğer olursa ben erkek eşim erkeğe yatkın oluyor off.

ayy cnm benim valla bende şoktayımm.
dr dedimki kesinmi değişirmi dedim güldü hiç değişirmi dedi ne,
biliyim sevinçten kimbilir kaçtane saçma soru sormuşumdur:)))))

Ececigim, cok sevindim....... Insallah saglikli hayirli mutlu huzurlu bir delikanli olur..... dua et hepimize de :)

ece nasıl sevindim anlatamam. allah analı babalı vatanına milletine hayırlı evlat nasip etsin. sağlıkla kucağına al inşallah. lütfen bize de dua et . bu sevinci bu mutluluğu bize de yaşatsın rabbim. inan çok mutlu oldum canım.

kızlarrrr çokkkkkkkkk mutluyum
darısı hepinizin başınaa

eşime telefonda kız dedim
şimdi geldim masasının üzerine erkek bebek kıyafeti aldım pipili resmini koydum
şimdi şokk olacak görmedi daha

ececiğim allah analı babalı büyütsün inan çok sevindim valla gözlerim doldu gamzeyle yazdıklarınızı okuduğumda inşallah onunda olur , sonrada hepimizin :))))
truf kaldı sırada hadi bakalım hayırlısı olsun inan çok sevindim valla a.s.
günaydııııııııııııııııııııın umut.
günaydın canım ya geçmişi okuyodum bak ne güzel haberler var
deneme ne zaman oldu ?? hadi bakalım darısı bize inşallah
günaydın umut . her sabah ilk işim burayı açmak oldu. deneme zamanı yaklaştıkça ve güzel haberler duydukça çok heyecanlanıyorum.
evet canım valla benimde eve gidip deneyesim gedi okadar heveslendim :sinifsinif:

gunaydın kızlarr berracım aynen ya bende öleyım ıns ılk denememızde ogluslarımızı buluruz yaaaaaaaa dunden berı cok sevınclıyım ecemıze rabbım ıns salıh evlatlardan nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…