- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.841
ececiğim allah analı babalı büyütsün inan çok sevindim valla gözlerim doldu gamzeyle yazdıklarınızı okuduğumda inşallah onunda olur , sonrada hepimizin :))))
truf kaldı sırada hadi bakalım hayırlısı olsun inan çok sevindim valla a.s.
günaydın canım ya geçmişi okuyodum bak ne güzel haberler var
deneme ne zaman oldu ?? hadi bakalım darısı bize inşallah
evet canım valla benimde eve gidip deneyesim gedi okadar heveslendim :sinifsinif:
benim dr da tek ilşki ve çatlama da şansın artçağını söylüyor bakalım ne olacak
demı kımsenın yanında gırılmıyo burayaaaaa:)))) kapı calar calmaz hemen kapıyom valla :)
karabıber nerelerdesın bcmmmmmmmmm kac gundur gorukmuyon
yok kız okuymuyo esım sen kafayı yıyon bunlarla dıyo bana ınt oturdugumu gorunceeeeee kızlarda okumazlar ama cınsıyet belırleme dıye sıkkullananlarda eklı ya kızım gorsun hemen ay sınır annemın seyı dıyo:))))
hayırlısı bakalım ama ben tek ilişkide tutturamıyacam gibi
oraya bile kaydetme canımm
başka birii gelsee bilgisayar da görebilirr
en güzelii kadınlar kulubü yazz ordandaa burayaa gell en azından hangii sayfayıı okuduğunuu bilmezlerr
tutar tutar bcm bak karabıber 7 aydamı ne tuturmustu ınssssssss senınde en yakın zamanda bcm
evdeki yumurtaları alıpta kırasım var ayy ya kafayı kıracam ya yumurtaları benimde yumurtlama gününe denk gelmio ne yapçam bilmiyorum ilişki gününde eğer olursa ben erkek eşim erkeğe yatkın oluyor off.
7 aymı akannehir
kız yaş 40 olacak -tatlicadiarzu-
canım çoooooooooook sevindim hayırlı olsun çokta duygulandım yaaaaa boshayallersmilekızlarrrr çokkkkkkkkk mutluyum
darısı hepinizin başınaa
ay ne güzel yapmışsın yaaa inşaAllah bizimde olurda bende eşime böyle yaparım dedim içimden ya ağlicam şimdi beeeeeeeeeeen mafoldumbeneşime telefonda kız dedim
şimdi geldim masasının üzerine erkek bebek kıyafeti aldım pipili resmini koydum
şimdi şokk olacak görmedi daha
günaydın umutgünaydın kızlarrrr
günaydııııııııııııııııııııın umut.
günaydın umut . her sabah ilk işim burayı açmak oldu. deneme zamanı yaklaştıkça ve güzel haberler duydukça çok heyecanlanıyorum.
gunaydın kızlarr berracım aynen ya bende öleyım ıns ılk denememızde ogluslarımızı buluruz yaaaaaaaa dunden berı cok sevınclıyım ecemıze rabbım ıns salıh evlatlardan nasıp etsın
karabıber nerelerdesın bcmmmmmmmmm kac gundur gorukmuyon
Buralardayımm canımmm
doğumm yaklaşıncaa dahaa çokk aralıkk annelerinide okumaya başladımm
alışverişlerinee bakıyorumm neler almışlarr
kim nasıll doğuracakk yada ekimm annelerindee sayılı kişiler kalmışşşş doğum yapmayann onlarr nezamann doğuracakk diye takip ediyorummm çok heyacanlıı luyooo
Şimdii eceyii duydumm çokk sevindimm ben eceden çok emindimm
darısıı diğerr kızlardaa ve sendeeeeeeeeeeeeeeeeeee
7 aymı akannehir
kız yaş 40 olacak -tatlicadiarzu-
Buralardayımm canımmm
doğumm yaklaşıncaa dahaa çokk aralıkk annelerinide okumaya başladımm
alışverişlerinee bakıyorumm neler almışlarr
kim nasıll doğuracakk yada ekimm annelerindee sayılı kişiler kalmışşşş doğum yapmayann onlarr nezamann doğuracakk diye takip ediyorummm çok heyacanlıı luyooo
Şimdii eceyii duydumm çokk sevindimm ben eceden çok emindimm
darısıı diğerr kızlardaa ve sendeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ınssssssss cnm kasımda bende yum takıbı yaptıracam aralıkda ınssssssssss kalırım cnmmmmmmm cok dua et bızeeee bıtanem helekı dogum anındaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?