bebek cinsiyet belirleme..

cnm benım ıns hepımıze olsun rabbım hepımıze tattırsın bu sevınclı anı arkadasımmmmmmmm ınss

oraya bile kaydetme canımm
başka birii gelsee bilgisayar da görebilirr
en güzelii kadınlar kulubü yazz ordandaa burayaa gell en azından hangii sayfayıı okuduğunuu bilmezlerr

canım hemen pes etmee
ben tam 7nci ayımda kaldımm tek ilişkiylee

kızlarrrr çokkkkkkkkk mutluyum
darısı hepinizin başınaa
canım çoooooooooook sevindim hayırlı olsun çokta duygulandım yaaaaa boshayallersmile

eşime telefonda kız dedim
şimdi geldim masasının üzerine erkek bebek kıyafeti aldım pipili resmini koydum
şimdi şokk olacak görmedi daha
ay ne güzel yapmışsın yaaa inşaAllah bizimde olurda bende eşime böyle yaparım dedim içimden ya ağlicam şimdi beeeeeeeeeeen mafoldumben
günaydın kızlarrrr
günaydın umut

günaydııııııııııııııııııııın umut.

gunaydın kardelen
günaydın umut . her sabah ilk işim burayı açmak oldu. deneme zamanı yaklaştıkça ve güzel haberler duydukça çok heyecanlanıyorum.

günaydın berracım aynı şekilde işe gelir gelmez pcyi açtığım gibi burdayım

gunaydın kızlarr berracım aynen ya bende öleyım ıns ılk denememızde ogluslarımızı buluruz yaaaaaaaa dunden berı cok sevınclıyım ecemıze rabbım ıns salıh evlatlardan nasıp etsın

günaydın gamzecim sizlerle aynı duyguları paylaşmak çoooooooook güzel iyiki varsınız olumunekankayizsmile

karabıber nerelerdesın bcmmmmmmmmm kac gundur gorukmuyon

Buralardayımm canımmm
doğumm yaklaşıncaa dahaa çokk aralıkk annelerinide okumaya başladımm

alışverişlerinee bakıyorumm neler almışlarr
kim nasıll doğuracakk yada ekimm annelerindee sayılı kişiler kalmışşşş doğum yapmayann onlarr nezamann doğuracakk diye takip ediyorummm çok heyacanlıı luyooo
Şimdii eceyii duydumm çokk sevindimm ben eceden çok emindimm
darısıı diğerr kızlardaa ve sendeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ınssssssss cnm kasımda bende yum takıbı yaptıracam aralıkda ınssssssssss kalırım cnmmmmmmm cok dua et bızeeee bıtanem helekı dogum anındaaaaaaaaaa

CANIM SEN SINIF ATLADIN MEZUN OLUYOSUN
BİZ ANA SINIFTAYIZ
ECE TRUF HİMALİA ONLARDA 1 .SINIFTA sırnaşık şey

ınssssssss cnm kasımda bende yum takıbı yaptıracam aralıkda ınssssssssss kalırım cnmmmmmmm cok dua et bızeeee bıtanem helekı dogum anındaaaaaaaaaa

edecem canımm kesinn hatta liste hazırlıyacağımmmmm isimleriniizii sayacağımm tek tekk
hadii inşallah kalırsınn hemenn canımm

kızlar bıde ben melek kız cocugu annelerı dıye bır sayfa var orayada yazdım bı arkadasın ıkı kızdan sonra oglusunu bulmus yonten denedınmı dıye sordum ewet dedı sımdı cıkmam lazım en kısa zamanda sana özelden yazacam dedı yazsın sızlede paylasırım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…