bebek cinsiyet belirleme..

Günaydın ezel . Inşallah bu ay senin de güzel habenlerini alırız.

inşaAllah canım işte dün yumurtam çatladı akşamda denemeyi yaptık hayırlısı bakalım
Akşam o kadar çok heycanlandım ki sanki ilk defa o işi yapıyor gibiydim heycandan durmadan tuvalete taşındım hala aklıma geldikçe kalbim pır pır atıyor

birde korkuyorum açıkçası çünkü cuma günüde benim isteğim dışında eşim bişeyler yapmıştı hayırlısı artık...

Karabibercim sen ovulasyon testi kullandınmı canım?

ben sadece 1 ay kullandımmm onda kalamadımmmm

ama diğer ay sadece gebelik orgden bakmıştım yumurtlamaa zamanıma ve banaa 14 ncüü gün yumurtlamaa gününüü vermiştii ,28 günde regl oluyordumm ,o ay sadece tek deneme olduu ve ben hamile kalmışımm canımm

ama tabikii bu 7 ay içerisinde 3 tanee başka doktora gittimm yumurtlamaa zamanımıı takip ettirmekk içinn banaa herr gün günaşırıı yap kalırsınn diyorlardıı takip eden bulamamıştımmm bir türlüü
en sonn bende sıkılıpp vazgeçtimm doktorlara gitmektennnn

CANIM SEN SINIF ATLADIN MEZUN OLUYOSUN
BİZ ANA SINIFTAYIZ
ECE TRUF HİMALİA ONLARDA 1 .SINIFTA sırnaşık şey

aaaaa çok güzeldii umutcumm gerçektenn benn bitiriyorummmm az kaldı sayılı günler varrr bizimmm
zaman nasıll geçtii daha yenii hamileyimm yazmıştım sankiii

bilirsin çatlarım ben bekliyoruzzz

ama tabikiii ben diğerr aylarr 26 günde adet oluyordummm ve 12nci gün yumurtlamaa günlerimdii
ben nedense korkuyordumm 12nci günn birlikte olmayaaa
ve 14 ncü gün deneme yapmıştımm amaa kaçırıyordumm yumurtlamaa zamanlarımııı
neyse tamm 28 günde olmaya başladımmm o ay kaldımmmm

karabibercim hangi markayı kullanmıştın . ovulasyonu anlayabilmişmiydin. tavsiye edeceğin bir marka varmı canım

bende burda ezel yazmış ya canımm core test ondan almıştımmmm
satenn tamm birşey anlıyamadığımm diğer ay yapmadımm
elimde daha varr isteyen olursa yolluyabilirimmm

bende burda ezel yazmış ya canımm core test ondan almıştımmmm
satenn tamm birşey anlıyamadığımm diğer ay yapmadımm
elimde daha varr isteyen olursa yolluyabilirimmm

canım ben o markadan hiç memnun kalmadım yaa gittigidiyordan aldım hiç güzel değilmiş eşim içinde 5 tane olan kaset tipi galenik almıştı onlar süper ama içinde az var ve fiyatı yüksek işte

Kızlar şimdi ben hamile klaıp kalmadığımı kaç gün sonra öğrenirim_?
Erken gebelik testlerinde kaç gün sonra belli oluyr_?

sanki bu hamileliğimde şekerim dahada arttı diye düşünüyorum.her an su bardağı elimde ama yinede susuyorum dudaklarım kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…