- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.881
zaten ben çok fazla tatlı yemem.dikkat etmeye çalışıyorum.ya kızlar 5.ayımın içimdeyim ama karnım sanki 7-8 aylık gibi. ve sert son aylardaki gibi karnım.neden anlamadım.
günaydın ...
eceee :lepi:Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş. :Saruboceq:
gastritim yok.acaba diyorum bebek irimi olacak arkadaşlarım benimle aynı hamile ama benim karnım önde gidiyor.
bende birşey anlamadığımm içinn diğer ay yapmakk istemedimmmcanım ben o markadan hiç memnun kalmadım yaa gittigidiyordan aldım hiç güzel değilmiş eşim içinde 5 tane olan kaset tipi galenik almıştı onlar süper ama içinde az var ve fiyatı yüksek işte
opuyorumnanaktan hoşbuldukgünaydın asilmavi hoşgeldin
bende birşey anlamadığımm içinn diğer ay yapmakk istemedimmm
karar pazara olduu birlikteliğimizz işteee
hava yağmurlu tam uyumalık ... ama iş yerinde pc başında kös kös oturuyorum mirmirmirmirne için vakit geçmiyor asil mavi
günaydınnn kızlarr
az önce takviyelerimm geldiii:)
inşaAllah canım işte dün yumurtam çatladı akşamda denemeyi yaptık hayırlısı bakalım
Akşam o kadar çok heycanlandım ki sanki ilk defa o işi yapıyor gibiydim heycandan durmadan tuvalete taşındım hala aklıma geldikçe kalbim pır pır atıyor
birde korkuyorum açıkçası çünkü cuma günüde benim isteğim dışında eşim bişeyler yapmıştı hayırlısı artık...
gözün aydın elara . ben de hafta sonu sipariş vericem artık. canım ya bioritmle ilgili birşey sormak istiyorum. benim aralık ayı için tekrar bakabilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?