bebek cinsiyet belirleme..

zaten ben çok fazla tatlı yemem.dikkat etmeye çalışıyorum.ya kızlar 5.ayımın içimdeyim ama karnım sanki 7-8 aylık gibi. ve sert son aylardaki gibi karnım.neden anlamadım.

gastritim yok.acaba diyorum bebek irimi olacak arkadaşlarım benimle aynı hamile ama benim karnım önde gidiyor.

tuzlu yiyeceklerle ilgili olabilir. ben tuzlu yemişsem o gün karnım acayip şişiyor. 6 aylık falan gibi oluyorum. ama sonra iniyor. gerçi ben hep tuzlu yiyorum da.
tuzdan kaynaklıdır büyük ihtimal.

canım ben o markadan hiç memnun kalmadım yaa gittigidiyordan aldım hiç güzel değilmiş eşim içinde 5 tane olan kaset tipi galenik almıştı onlar süper ama içinde az var ve fiyatı yüksek işte
bende birşey anlamadığımm içinn diğer ay yapmakk istemedimmm
karar pazara olduu birlikteliğimizz işteee

gözün aydın elara . ben de hafta sonu sipariş vericem artık. canım ya bioritmle ilgili birşey sormak istiyorum. benim aralık ayı için tekrar bakabilirmisin ?

buradaymışsın Elara
benim ilk oğluşa bakarmısın. ben baktım kıza yatkın çıkıyor, eşim de tam kız gününde gibi. yanlış mı baktım ki.
tekrar yazayım. benim 02.05.1975
eşim 16.08.1972
ilişki 28.02.2003

bu arada benim bu hamileliğimde kırmızı ve mavi çizgi çakışmış tam 18.07.2010 bu nötr anlamında mı yani
teşekkür ederim şimdiden.

ezell denemişsin ,hakkında hayırlısı olsun
tekrar test yaptınmı ilişki öncesi??

gözün aydın elara . ben de hafta sonu sipariş vericem artık. canım ya bioritmle ilgili birşey sormak istiyorum. benim aralık ayı için tekrar bakabilirmisin ?

tarihlerini yaz bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…