bebek cinsiyet belirleme..

ezell denemişsin ,hakkında hayırlısı olsun
tekrar test yaptınmı ilişki öncesi??

tarihlerini yaz bakayım

yaptım canım akşam saat 7 gibi son kalan gelanik markalı olan testimi yaptım koyu çizgi yanındada çok silik bi çizgi vardı ama benim dün 3 gibi yumurtam çatladı bundan eminim çünkü şeffaf uzayan akıntı parça halinde geldi resmen yumurta akı gibiydi

oglunda karı koca kız günündeyken hamile kalmışınn
şimdiki hamileliginde nötr ama azda olsa erkege yatkınlıkta var

hadi hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2 .. bana tuttu gibi gelio

ay ne çok konuşuyosunuz.oku oku bitmiyor.ece gözün aydın.allah tamamına erdirsin.bende deneme yaptım.bekleyip görecez.hayırlısı allahtan.

berra ben sadece kadının tarihini baz alıyorummm.erkegin tarihleri pekk etkilemiyor bence
sana gönderdiklerim senin erkege yatkın günlerin

evett .ben bugünlerde rahatsızım pek duramıyorum pc başında
sende cok girmiyon galibaa
nasılsınn??

elif terzi yoktu fatma bolat ile tanıştım ama bir sonraki randevuyu elif terziden aldım.bi daha yanlız gitmeye karar verdim.eşimin telefonları yüzünden sormak istediklerimi de soramadım.son dakika cinsiyetini sordum.o da kıza benzettim dedi.

afedersiniz balgamlı öksürük degil bendeki
kuru öksürükk
2 gün öncekine göre biraz daha azaldı gibii
ama geceleri cok artıyor.devamlı agzımda bişi olması lazım ozaman öksürmüyorum:)
düngece sabaha kadar uyur vaziyette mandalina yedimmm:)

öksürük boğazı parçalar gibiyse gitmelisin ... bi de annesi çabuk atlatmalı ki .. cimcimeye de geçmesin

maşallah diyim kızımda bişi yok inşallahda olmazzz

geçmiş olsun
öksürüğüne bağlı bence
ama zencefil + bal + limon ılık suyla iç akşam yatarken

zencefil kalmamışş evde
karabiber bal limon yedim düngece yatmadaann.üstüne ılık sütt
tekrar denicemm inşallah iyi gelir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…