bebek cinsiyet belirleme..

sen ne hissediyorsun ???

kız öyle olunca ben bi strese giriyorumki sorma eyvahedigeldismile

ben biraz korkuyorum canım ya çünkü cuma günü benim isteğim dışındada oldu bi kere

eşim çok emin sen merak etme koydum ben kızanı oraya rahat ol diyor kaydirigubbakcemile3

bende bana kötü davrandığında falan hamile kadına öyle davranılmaz diye havalara giriyorum

evet herşeyi biliyo
bazen yatarken eşimin sarıldığını anladığında yorganı aniden kaldırıyor ne yapıyorsunuz diye :)))

kaydirigubbakcemile3 sizin iş daha zorrmuşş

bakarlar bakarlar cnm ben de genelde öle yapıyom

bende öle yapayım ozamann ya.

valla tam sopalıksın klava: bin arabana 5 dakikanı almaz hem cimcimede bi tur atar yerimseniben

araba varda hazırlan kızı hazırla git sıra bekle filan gözümde büyüyor inannn
koca gelince gideyimm artık

inşaAllah canım inşaAllah tutar bi oğluşumuz olur vallahi eşime göre ora gayet alkaliydi çok güzel olmuş dedüüüü :kedi: :kedi: :kedi:

kızlar ne zamandır yazıcam unutuyorum 11 adım duası var .. bileniniz varmı ben 6-7 ay önce bişi için yapmıştım oldu .. ama onu çok mühim meseleler için yapmamız lazımmış bence hayırlı sağlıklı erkek-kız evlat için yapabiliriz

inşaAllah canım inşaAllah tutar bi oğluşumuz olur vallahi eşime göre ora gayet alkaliydi çok güzel olmuş dedüüüü :kedi: :kedi: :kedi:

anacım sizin eşlerde biliyo herşeyi :)))
benimki bilmiyor burayı
kızar illa erkek isteyen kim diyor allah hayırlısını versin diyor
ama olsada ne güzel olur diyede ekliyor :çok üzgünüm:

canım nasıl bvi dua yazsana ,Allahın izniyle yapalım

kızlar cıkıyorum bennn.görüşürzzz

canım görüşürüz ama çok kaybolma ortalıktan yaa sonra tırmalıyoruz sempatiksalakcinni

anacım sizin eşlerde biliyo herşeyi :)))
benimki bilmiyor burayı
kızar illa erkek isteyen kim diyor allah hayırlısını versin diyor
ama olsada ne güzel olur diyede ekliyor :çok üzgünüm:

ben herşeyimi anlatırım kocişime oda öyle diyor hayırlısı olsun diyor ama beni kırmaz kocam Allah razı olsun ondan yaaaa ama onunda gönlünde erkek var ikimizinn ailesindede erkek torun yok hiç

kızlar öksürük için doktora gitmeye gerek varmı sizce??
antibiyotik ve öksürük şurubu bitki cayları içiyorumm

kuru öksürük için sütün içine bıldırcın yumurtasını kırıp oda sıcaklığına azcık ısınınca sabah aç içecekesin.benim vardı.çok inatçı bir öksürüktü.okadar çok şey kullandım geçmedi.ama yunurta birkaç güne kesti.şiddetle tavsiye ederim.

günaydın bayanlar ben geçmişi okuyana kadar kimsecikler kalmıyor
ezel çok hoşsun tüm ayrıntıları anlatmışsın çok güldüm umarın istediğin olur daha 1 sene var benim yapmama ama insanı heveslendiriyorsunuz ben daha adet günümü ayarlıycam daha adetim doğumdan sonra yeni başladı pek düzenli değil birde suyumu değiştirdim yaptıklarım şimdilik bunlar hayırlısı bakalım çok hoşsunuz hepinizde allah gönlünüze göre veriyor hayırlısını veriyor bencede ,iistediği olmayanlarda hiç üzülmesin bence
kızımı binlerce erkeğe değişmem ama 2. de değişik olsun istiyor olmazsada cok üzülmiycem peygamberimiiznde hep kızları vardı çünkü

Elara geçmiş olsun hala geçmediyse doktora git bence.ben geçen gün gittim bide doktordan fırça yedim.evde öleyim diyemi bekliyosunuz niye gelmiyosunuz dedi bana.baya ilerlemiş yani.ihmal etme.

merhabalar kızlar
çoook hastayım evdeyim okula gitmedim bugün 12de eşim aradı da öyle açtım gözümü berbat bir haldeyim ilaç içiyorum otrivine de sıkıyorum eğer dçllenme olsa bile ilk on içtiğin ilaçlar zararlı değilmiş çünkü bebek daha enneden hiç birşey almıyormuş çok sevindim çünkü hayatımda sanki hiç böyle grip olmadım çene kemiklerim bile ağrıyor ilaçsız duramıyorum bizde dünde birlikte olduk bizim olan oldu artık testlerde hala yumurtlama işareti yok ama testlere inanmıyorum artık çünkü adetimin bugün 17. günü ve ben 28de bir hastalanıyorum akıntımda çok ama 1 hafatadır aynı akıntı devam yumurta akı gibi uzayan bir akıntı var ama ateşim yanıltıcı çünkü hadtayım ateşim var zaten ilaçlarla düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…