- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.961
günaydın bayanlar ben geçmişi okuyana kadar kimsecikler kalmıyor
ezel çok hoşsun tüm ayrıntıları anlatmışsın çok güldüm umarın istediğin olur daha 1 sene var benim yapmama ama insanı heveslendiriyorsunuz ben daha adet günümü ayarlıycam daha adetim doğumdan sonra yeni başladı pek düzenli değil birde suyumu değiştirdim yaptıklarım şimdilik bunlar hayırlısı bakalım çok hoşsunuz hepinizde allah gönlünüze göre veriyor hayırlısını veriyor bencede ,iistediği olmayanlarda hiç üzülmesin bence
kızımı binlerce erkeğe değişmem ama 2. de değişik olsun istiyor olmazsada cok üzülmiycem peygamberimiiznde hep kızları vardı çünkü
çok teşekkür ederim sena amiiiinnnnEzel canım inşallah tutturursun.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
merhabalar kızlar
çoook hastayım evdeyim okula gitmedim bugün 12de eşim aradı da öyle açtım gözümü berbat bir haldeyim ilaç içiyorum otrivine de sıkıyorum eğer dçllenme olsa bile ilk on içtiğin ilaçlar zararlı değilmiş çünkü bebek daha enneden hiç birşey almıyormuş çok sevindim çünkü hayatımda sanki hiç böyle grip olmadım çene kemiklerim bile ağrıyor ilaçsız duramıyorum bizde dünde birlikte olduk bizim olan oldu artık testlerde hala yumurtlama işareti yok ama testlere inanmıyorum artık çünkü adetimin bugün 17. günü ve ben 28de bir hastalanıyorum akıntımda çok ama 1 hafatadır aynı akıntı devam yumurta akı gibi uzayan bir akıntı var ama ateşim yanıltıcı çünkü hadtayım ateşim var zaten ilaçlarla düşüyor
karabiboşum sen ilişkiden ne kadar sonra öğrendin hamile olduğunu :1rolleyes:
ececim hayırlı olsun okuyana kadar vakit geçiyor vaallahi inan çok sevindim gözzlerim dolmuş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin vatanına milletine faydalı salih kullardan olsun inş.inan kendimin olmuş kadar sevindim benimde dünyalar tatlısı ikitane kızım var Rabbim isteyene versin.
inş.Allah bizede nasip eder bir erkek evlat daha öncede karabibere bu kadar çok sevinmiştim hayırlısıylaoda kucağına alır inş.
amin canım inşaAllah hepimizin istediği olur
çok teşekkür ederim sena amiiiinnnn
geçmiş olsun oglak benimde adet döngüm hemen hemen seninki kadar 19. gün yumurtladım ben sen hangi marka test kullanıyorsun biraz sabret hatta eşini biraz diyete sok yapma bu günlerde bence yakında yumurtlarsın
fhna nasılsın sanırım hamileydin bebişin nasıl
kuru öksürük için sütün içine bıldırcın yumurtasını kırıp oda sıcaklığına azcık ısınınca sabah aç içecekesin.benim vardı.çok inatçı bir öksürüktü.okadar çok şey kullandım geçmedi.ama yunurta birkaç güne kesti.şiddetle tavsiye ederim.
Elara geçmiş olsun hala geçmediyse doktora git bence.ben geçen gün gittim bide doktordan fırça yedim.evde öleyim diyemi bekliyosunuz niye gelmiyosunuz dedi bana.baya ilerlemiş yani.ihmal etme.
elara benide eklermisin daha önce yazmıştım okumamışsın galiba ocak şubat inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?