bebek cinsiyet belirleme..

amin canım inşaAllah hepimizin istediği olur

Ezel canım inşallah tutturursun.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
çok teşekkür ederim sena amiiiinnnn

geçmiş olsun oglak benimde adet döngüm hemen hemen seninki kadar 19. gün yumurtladım ben sen hangi marka test kullanıyorsun biraz sabret hatta eşini biraz diyete sok yapma bu günlerde bence yakında yumurtlarsın

Son düzenleme:
karabiboşum sen ilişkiden ne kadar sonra öğrendin hamile olduğunu :1rolleyes:

ben normal günüme 1 gün kala öğrendimm
amaa hamile olmadığımdan çok emindimm ve o ay test falanda yapmadımm
o ay bebek istemediğinden hemen yıkamışş ve silmiştimm birdee
kesinn gitmemiştirr dedimmm ve 1 gün kala yaptım o yüzdenn

ececim hayırlı olsun okuyana kadar vakit geçiyor vaallahi inan çok sevindim gözzlerim dolmuş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin vatanına milletine faydalı salih kullardan olsun inş.inan kendimin olmuş kadar sevindim benimde dünyalar tatlısı ikitane kızım var Rabbim isteyene versin.
inş.Allah bizede nasip eder bir erkek evlat daha öncede karabibere bu kadar çok sevinmiştim hayırlısıylaoda kucağına alır inş.

yumurtanın ömrü 24 saattir
senin yumurta 3 de catlamış,ilişki 9 da olmuş.bu ideal
yumurta catladıktan sonraki ilk 12 saat vajina alkali oluyor.bunada uymuşsunuzz
şimdilik herşey tamam görünüyor.bekleyip görcezz sonucları:)

elara teravette böylebişey yapıyo
onunla bi alakası varmı acaba
oda yumurtlama günü ve saati veriyo
fakat 28 ve altı adetdönemi olması gerekiyo
ondada hatta 3 kişide tuttu
ben ondanda gün alarak çin takvimi rus takvimi bioritm denk getirmeye çalışcm inş.ilk önce dua tabiiii
Rabbim hayırlısını nasip etsin herkese

Canımm çok sağolll inşallah seninde olurr
inann benn burda yazarkenn benii okuyanların olduğundann haberim yoktuu
amaa farkettimkii okadar çok kişi varmışşkii oğlumm olacağınıı öğrendiğimdee çokkk güzel mesajlar aldımm burdakii arkadaşlardann
ben sadece birkaç kişiyle paylaşıyorumm sanıyordumm ozamanlar yazıı yazan fazla yoktuuu bu konuyla ilgilii
çok sağol canımm duygulandırdınn beni şuann

teşekürler canım artık beklemeye girelim diyorum zaten bende
ama canım ben her iki hamileliğimdede hep erken yumurtalamıştım öyle demişti doktorum yani sanırım ben normalden erken yumurtluyorum o yüzden benim geçmiş de olabilir ama yinede yapmıycaz artık zaten çok hastayım eşime de bulaşsın istemiyorum

selam kızlarrr
sızlerı cok ama cok ozledıqımı belırterek baslamak ıstıyorum .ablama geldım hemen pcyı kaptım vallahı
neler yabıyorsunuz nasılsınız merak edıyorum okuyabıldıqımı sımdı okumaya calısıcam
kendımden kısaca bılgı verıyım :) hamıle deqılım :)
dr gıttım dr bana duphaston ısımlı ılacı verdı ılacın hem hamıle kalmayı kolaylastırgını yumurtlamaya yardımcı oldugunu ,ve hamıle kalırsam keseyı saglamlastırdıqı ıcın dusuk rıskını engelledıqını soyledı .bunun yanısıra adet duzenledıgını soyledı .onu kullanmaya basladım .reglının 14.cu gunu baslıyorum 12 gun boyunca kullanıyorum bu ay ılk kullanmam suanda reglıme 9 gun var bakalım artık olur yada olmaz kısmet dıyelım .

evet onu netten okudum ama cig yumurta içmeyi içim almadı ya
karabiber bal limon karışımı içtim cok iyi geldiii
biraz daha iyiyimmm

Elara geçmiş olsun hala geçmediyse doktora git bence.ben geçen gün gittim bide doktordan fırça yedim.evde öleyim diyemi bekliyosunuz niye gelmiyosunuz dedi bana.baya ilerlemiş yani.ihmal etme.

sagol cnm.sanada gecmiş olsun.ne dedi doktor sana?neyin varmış

elara benide eklermisin daha önce yazmıştım okumamışsın galiba ocak şubat inş.

tmm ekliyorum şimdi

Elara senden bişey rica edebilirmiyim_?

Şu altta görülen çizelgeler var ya yumurta takibi vs... onların böyle ilişkiden sonra bekleneni var mı? Varsa bana da yaparmısın_?

kızım bırakmıyor sımdılık hepınızı cok opuyorum umarım en kısa zamanda tamamen gelırım
ecem cnm cok ama cok mutlu oldum Allah tamamına erdırsın harıka yaaa cnm benım ne mutlusundur sımdı darısı bızlrın basına ıns
truf elara gurbet guzelı gamzecım karabıber ve herkes kendınıze cok ıı bakın
bakındım soyle bır ama baska hamıle yok sanırım ıns bu aya nasıp etsın rabbım hepınıze
truf cınsıyet bellımı cnm rabbım gonlune gore verır ıns

dimusevmer sagol cnm cumlemızın
elara cnmmm nbr nasılsın ay bende senı gorunce tam cıkıyordum durdum :)))
nbr nasılsın haberlerını aldım kızın ıcın cok sevındım bak kurtuldun vallahı sevındım cok ınankı
ee baska neler yabıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…