bebek cinsiyet belirleme..

qecmıs olsun cnm
vallahı bır bılsem aradım telekomu dun kutunun gelmesı 3 hafta surer dedı
mutahıt telefon ıcın gereken hattı cekmedıqı ıcın telekomda gelıp kutu koymamıs sımdı hattı yenı cektıler kutu gelınce tekrar acılması ıcın basvuru yabıcam cok sıkıldım ınankı evde zaman gecmıyor

boncuk hoasgeldın cnmmmmmm nasılsın yerlestınmı gule gule oturrrrrrrrr

anladım cnmm
arada girersin ablandan yada teldennn
öpüyorum seniii
kasımda denicenmi?
gelırım yıne cnm benım
kasımda denesemde bırsey degısmez cnm dr guatr ıcın tedavı olmadıqım surece cocuk olmasının zor olduqunu soyledı o yuzden ben reglımın 3.cu gunu yıne gıdıcem ondan sonra bakarız artık ne oluyor olmuyor dıye
sagol cnm cok tsk ederım amın
sen nasılsın ıyımısın sen ne zaman baslıyorsun? :)
eceeeeee nerdesın cnmmmmmmmmm oglusunla ne yapıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))

hala ınanamıyorum cok mutlu oldum trufun cınsıyet bellı oldumu ?

ewet cnm valla dunden berı eceyle sevınıyoz darısı bıze ınssssssssss cnm valla ben onumusdekı ayın sonunda yum takıbı dusunuyom bakalım kısmetttttttt ınsssssssss sen ne zaman deneyecen truf haftaya gıdecek ınssssss gonlundekı olur onunda

Son düzenleme:
anladım cnm herkesın hakkında hayırlısı
evet yumurtlama takıbı sanırım en ıyısı en azından aklın kalmaz yok dogrumuydu yok degılmıydı
benım teslerde cıft cızgı 3 gun cıkıyor bu nasıl ıs bunu hıc anlayamadım ben bu ay yıne 2 kere denemem oldu ıhtımalım yok dr dedı cunku o yuzden bende adetın 3 cu gunu gıdıcem ondan sonra yumurtlama takıbı yabtırabılırım artık cınsıyetten cok neden olmadıqını bılmek ıcın belkıde yumurtlarımc atlamıyor bılemıyorum bakıcaz artık

benimde bu ay öyle oldu.önceki aylar yaptığımda çift çizgi ertesi gün teke düşüyordu.tesler bu ay beni çok uğraştırdı.kafamçokkarıştı

kardelen vallahı cnm herkes oyle dıyor cıft cızgı sonra tek cızgı dıyorlar ancak ben hep 3 gun goruyorum ıste bu yuzden emın olamıyor ınsan nezaman tam yumurltama qunu dıye oyle ıste o yuzden en guzelı sanırım yumurta takıbı ben ayın 26 sında gıdıcem yumurta takıbı ıcın
umarım senınde dıgerlerınınde rabbım gonullerıne gore verır sımdılık cıkmam lasım hepınızı opuyorum kendınıze ıı bakın

ay ne çok konuşuyosunuz.oku oku bitmiyor.ece gözün aydın.allah tamamına erdirsin.bende deneme yaptım.bekleyip görecez.hayırlısı allahtan.

günaydın herkese
ece hayırlı olsun. çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

günaydın ...

Eceee :lepi: Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş. :saruboceq:

ece kutlarım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ece hayırlı olsun allah mutluluğunuzu daim etsin.hayırlı evlat olur inşallah.

Günaydın fhna tekrar ne zaman dr gideceksin.

ececigim, cok sevindim....... ınsallah saglikli hayirli mutlu huzurlu bir delikanli olur..... Dua et hepimize de :)

kızlar canlarım hepiniz saolun şuan ağlıyorum
benim kadar sevinmişsiniz hepinizi çok seviyorum
allahımm en kısa zamanda hepinize salih erkek evlat nasip etsin

eceeeeee nerdesın cnmmmmmmmmm oglusunla ne yapıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaw ne güzel bir duygudur beee
gamze bigün bizede sorsanaaaaaaa

boncuk taşındın sanırım güle güle otur Allah hayırlı komşular nasip etsin inş.

kızlar sonra cevap verirsiniz artık,diğer topikleri okudum kafam karıştı.12 haftalık erken yanılma olyuor falan diye herkesin de bir hikayesi vardı.gerçi benim de var dı oama bu sefer kız diye inandım hemen. ama ya değişirse dedim.sizce dr yanlış görmüş olma ihtimali çok mudur.ikinci kızımda 12 haftalıkken büyük ihtimal erkek dedi sonra kız demişti.şimdi kafam karıştı keşke sormasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…