- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.981
Elara senden bişey rica edebilirmiyim_?
Şu altta görülen çizelgeler var ya yumurta takibi vs... onların böyle ilişkiden sonra bekleneni var mı? Varsa bana da yaparmısın_?
selam kızlarrr
sızlerı cok ama cok ozledıqımı belırterek baslamak ıstıyorum .ablama geldım hemen pcyı kaptım vallahı
neler yabıyorsunuz nasılsınız merak edıyorum okuyabıldıqımı sımdı okumaya calısıcam
kendımden kısaca bılgı verıyım :) hamıle deqılım :)
dr gıttım dr bana duphaston ısımlı ılacı verdı ılacın hem hamıle kalmayı kolaylastırgını yumurtlamaya yardımcı oldugunu ,ve hamıle kalırsam keseyı saglamlastırdıqı ıcın dusuk rıskını engelledıqını soyledı .bunun yanısıra adet duzenledıgını soyledı .onu kullanmaya basladım .reglının 14.cu gunu baslıyorum 12 gun boyunca kullanıyorum bu ay ılk kullanmam suanda reglıme 9 gun var bakalım artık olur yada olmaz kısmet dıyelım .
son adet tarihin ve regli döngünü yazz yapayım
bide cetvelin üstüne ne yazayım?
gelırım yıne cnm benımanladım cnmm
arada girersin ablandan yada teldennn
öpüyorum seniii
kasımda denicenmi?
sagol cnm cok tsk ederım amınboncuk hoasgeldın cnmmmmmm nasılsın yerlestınmı gule gule oturrrrrrrrr
eceeeeee nerdesın cnmmmmmmmmm oglusunla ne yapıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))
gelırım yıne cnm benım
kasımda denesemde bırsey degısmez cnm dr guatr ıcın tedavı olmadıqım surece cocuk olmasının zor olduqunu soyledı o yuzden ben reglımın 3.cu gunu yıne gıdıcem ondan sonra bakarız artık ne oluyor olmuyor dıye
sagol cnm cok tsk ederım amın
sen nasılsın ıyımısın sen ne zaman baslıyorsun? :)
hala ınanamıyorum cok mutlu oldum trufun cınsıyet bellı oldumu ?
geldim kızlar ..:)
anladım cnm herkesın hakkında hayırlısı
evet yumurtlama takıbı sanırım en ıyısı en azından aklın kalmaz yok dogrumuydu yok degılmıydı
benım teslerde cıft cızgı 3 gun cıkıyor bu nasıl ıs bunu hıc anlayamadım ben bu ay yıne 2 kere denemem oldu ıhtımalım yok dr dedı cunku o yuzden bende adetın 3 cu gunu gıdıcem ondan sonra yumurtlama takıbı yabtırabılırım artık cınsıyetten cok neden olmadıqını bılmek ıcın belkıde yumurtlarımc atlamıyor bılemıyorum bakıcaz artık
ececim hayırlı olsun okuyana kadar vakit geçiyor vaallahi inan çok sevindim gözzlerim dolmuş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin vatanına milletine faydalı salih kullardan olsun inş.inan kendimin olmuş kadar sevindim benimde dünyalar tatlısı ikitane kızım var rabbim isteyene versin.
Inş.allah bizede nasip eder bir erkek evlat daha öncede karabibere bu kadar çok sevinmiştim hayırlısıylaoda kucağına alır inş.
ay ne çok konuşuyosunuz.oku oku bitmiyor.ece gözün aydın.allah tamamına erdirsin.bende deneme yaptım.bekleyip görecez.hayırlısı allahtan.
günaydın herkese
ece hayırlı olsun. çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
günaydın ...
Eceee :lepi:Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş. :saruboceq:
ece kutlarım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ece hayırlı olsun allah mutluluğunuzu daim etsin.hayırlı evlat olur inşallah.
Günaydın fhna tekrar ne zaman dr gideceksin.
ece nasıl sevindim anlatamam. Allah analı babalı vatanına milletine hayırlı evlat nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşallah. Lütfen bize de dua et . Bu sevinci bu mutluluğu bize de yaşatsın rabbim. Inan çok mutlu oldum canım.
ececiğim allah analı babalı büyütsün inan çok sevindim valla gözlerim doldu gamzeyle yazdıklarınızı okuduğumda inşallah onunda olur , sonrada hepimizin :))))
truf kaldı sırada hadi bakalım hayırlısı olsun inan çok sevindim valla a.s.
Günaydın canım ya geçmişi okuyodum bak ne güzel haberler var
deneme ne zaman oldu ?? Hadi bakalım darısı bize inşallah
evet canım valla benimde eve gidip deneyesim gedi okadar heveslendim :sinifsinif:
iyi geceler kızlar,anca yazabiliyom bugün hiç giremedim.geçmişi okudum geldim şimdi.
Ececim nasıl sevindim anlatamam.okuduğumdan beri gülümsüyomuşum pc.başında eşimde soruyo noluyo diye söyledim bende bir arkadaş tutturdu bak sen de inat et hala onu yemem şunu içmem diye dedim.
O da bana dediki hadiiii getir bi soda getir bi boynuz suyu da içelim haydeee.
Bisürü beypazarı mineralli su aldım bugün eve gelirken.içirdimde 1 tane.dengesiz bizimki bi öyle bi böyle.aman hayırlısı.
Ececim sen yumurtanın çatladığını nasıl anlamıştın canım?
ececigim, cok sevindim....... ınsallah saglikli hayirli mutlu huzurlu bir delikanli olur..... Dua et hepimize de :)
ece hosgeldın cnm nasılsın cok sevındım rabbım tamamıne erdırsın ıns
hoş geldin.sen ovulasyon testi kullandınmı.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?