bebek cinsiyet belirleme..

selam eceiremnur;
canım çok tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin
darısı isteyen herkese İNŞALLAH
sağlıkla, güzellikle,hayırlı bir evlat olur inşallah....
kendine iyi bak
oğlumuzada tabiii......

selam eceiremnur;
canım çok tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin
darısı isteyen herkese İNŞALLAH
sağlıkla, güzellikle,hayırlı bir evlat olur inşallah....
kendine iyi bak
oğlumuzada tabiii......
deyyan cnm çok mutluyum herkese versin ALLAHIM hayallerim gerçek oldu
ecem senın adına cok sevındım cnmm hayırlı saglıklı bı sekılde kucagına alırsı n ınsallah..

saol cnm isteyen herkese versin RAABİM çok güzel bi duyguymuş:))

kızlar normalde son zamanlarda saat 11 geçmiyordu hemen yatıyordum
dün akşam uyumaya korktum
gözümü açınca rüya bitcekmiş gibi oldum..
gerçekten gözümü bi kapadım bi açtım
ALLAHIM NOLUR RÜYA OLMASIN DEDİM.

gözlerim doldu valahi sen muradına erdin darısı isteyenlerin başına inş rüya degil artık gerçek

:1hug:
canım kkıyamam yaa ağlatıcaksın bizi ececim yaaa Rabbim isteyen herkeze tattırsın bu mutluluğu sen böyle yazdıkça ben mutlu oluyorumm :1hug:

Elara ihmal etme bence ben zaten sağlık ocağına gitmiştim kadın bide azarlayınca fazla bişey soramadım.Ama baya ilerlemiş sen bu ciğerleri sokaktamı buldun dedi.niye gelmiyosunuz bukadar hasta olana kadart dedi.haklıydıda kadın.antibiyotik verdi bitince gel dedi bu seni iyileştirmeye yetermi bilmem dedi.bitince gittim 1 kutu daha yazdı.başka bişeyler daha yazdı ama iyileştim şimdi.kadın azarladı falan ama beni de iyi etti yani.ihmal etme evde kendi kendine geçmiyo çünkü.öksürükten ne ben gece uyabiliyodum ne de çocuklar.benim öksürüğüme onlarda uyanıyodu.onlar da hastalandılar ama benim gibi olmadılar çok şükür.kızına geçmesin aman dikkat et.

ececiğim hayırlı olsun bebişin
benimle birlikteydi demekki düşmeseydi bende öğrenecektim şimdi cinsiyetini
allah sğlıkla kucağına almayı nasip etsin

elara sanada geçmiş olsun canım

anladım cnm sagol
bende saglık ocagına gittim öksürük başlayınca. antibiyotik ve öksürük şurubu yazdıı,röntgen cektirmeme gerek varmı dedim ilacları kullan gecmezse tekrar gel dedii.
öksürük şurubunu pek kullanmadımm
antibiyotik yarın bitiyor.karabiber bal limon iyi geldi sankii.
cumaya kadar gecmezse hastaneye gitcem bu kez.

ececiğim hayırlı olsun bebişin
benimle birlikteydi demekki düşmeseydi bende öğrenecektim şimdi cinsiyetini
allah sğlıkla kucağına almayı nasip etsin

elara sanada geçmiş olsun canım
sagol cnm
sende hoşgeldin nasılsınn.sonucun cıktımııı

Son düzenleyen: Moderatör:

yok canım nerdee
25 gün sonra çıkar dediler

eceirem seni tebrik ediyorum darısı tüm o anı bekleyen kardeşlerimin başına diyorumopuyorumnanaktan inan çok sevindim.elara sanada geçmiş olsun canım bizde yeni attık hastalığı üstümüzden

kızlargeçen gün rüyamda sabah namazını kıldıktan sonra kolumda altın burma bilezik gördüm önümde beyaz çarşaflı bir yatak vardı bir ses bana osman adı osman diyordu hayırlara gitsin acaba osman yolda geliyomu diyorumbilmiyorumkismile

inşaAllah canım inşaAllah yakalamışsınızdır oğluşu hadi bakalım hayırlısı

hayır olsun inşallah
sen bu ay denedin ozaman
ne zmaan beklenen adet günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…