- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.041
Günaydın ezel . Naber ? Nasılsın
günaydın kızlar
ezelcım allah hyr etsın bakmak lazım ruya tabırıneeeeeeeŞimdi rüyamda bir evdeyim ama kimin evi olduğunu bilmiyorum sonra bir bebek veriyorlar kucağıma bebek durmadan ağlıyor kimin bebeği kız mı erkek mi onuda bilmiyorum ama annesi ben değilim eminim bebeğin meğer karnı açmış ondan ağlıyor annesi dışardaymış emziremiyor mama getirin diyorum mama yok bebek kucağımda ama durmadan ağlıyor sonra mememe yaklaştırdım bebeği dur şimdi sana meme vericem dedim çıkardım mememi ağzına verdim ama boş meme süt falan yok çocuk iki çekti gene başladı ağlamaya sonra ben aldım mememi sıkmaya başladım fış diye incecik süt fışkırdı sonra bol bol fışkırmaya başladı bende bebeğin ağzına sıkmaya başladım ama mememi ağzına vermiyorum habire sıkıyorum bebekte öyle içiyor sütü ilk başta boğulacak gibi oldu sonra içti karnı doydu diğer mememdende sıktım sütü ama önce sol mememden verdim sonra aldılar bebeği kucağımdan annesi geldi galiba tam net hatırlamıyorum işte rüyam böyle ne dersiniz kızlar benim bebeğim değildi ama süt veerdim ne demek acaba bu
gunaydın kızlar bende aksam ruyamda cok guzel bırsey gordum kız habıre goruyom dıyom acaba ben hamılemıyım :)))))))) tobe tobe kızlar esımın elınde 3 4 aylık bı erkek bebek beyaz mavı bır tulum ınıcınde cocuk var bızım oluyomus tabıkı bebıs ay dıyom esımde hıc yere koymmuyo kucagında habıre sevıyo zıplatıyooooo ama bır uyandım ruya tabıkıııııııııı...
ezelcım allah hyr etsın bakmak lazım ruya tabırıneeeeeee
günaydın canııımmm hoşgeldiiin
günaydın gamzee Allah hayırlara vesile kıosın canımmm inşaAllah rüyandaki gibi alırız oğuluşlarımızı kucağımıza zıp zıp zıplatırııııııızz opuyorumnanaktan
rüya tabirine baktınmı
bende rüyamda erkek bebek doğurduğumu görmüştüm hatta pipisini bile görmüştüm ama sonuç kızım oluyor.yani benim gibi kendini çok kaptırma ben rüyalarada pek inanmıyorum.ama inşallah rabbim gönlüne göre verir.
ay cnm ıyıye yoralım bız bosver ruyayı nasıl yorarsan öle cıkarmıs hyr olsun ınssssssssssskızlar bakın şu tabiri buldum buna göre kzı olur diyor ama
Rüyada memesinde süt oldugunu görmek; kuvvetli olmaya,kiz cocuk sahibi olmaya, memelerinden süt aktigini görmek; zengin olmaya, evlenmeye,
rüyada görülen meme, rüya sahibinin zevcesine, kizina isarettir.
memelerinde süt gören, gelin ise, gebe kalir.
. bu rüyayi bir kadin görse, bir kiz cocugu dogurur.
. rüyada memeler, kizlardir. bundan dolayi memelerde meydana gelen hallerin tabiri, rüya sahibinin kizma aittir.
bir kimse memelerinde süt oldugunu görse o kimsenin yahut onun idarecisinin dünyaligindaki fazlaliga ve genislige kavusmasinin yaklastigina isarettir. bu rüyanin tabiri kadinlar icin de aynidir. bir kimse memesinden akan sütü baska bir insanin emdigini görse, o kimse hapsedilir. bu rüya, emen kimse icin hayirli olmadigi gibi her ikisi icin de üzüntü ve zillettir.
ay cnm ıyıye yoralım bız bosver ruyayı nasıl yorarsan öle cıkarmıs hyr olsun ınsssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?