- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.021
sağol canım ya dualarınıza ihtiyacım var inşallah hayırlısıyla sendende hayırlı haberler bekleriz herkesin gölünce olsun
canım bizim bu ay adet tarihlerimiz çakışmış bende 22 eylül gecesi hastalandım senin ovülasyon ne zaman oldu tespit edebildin mi
feyza rahatsiz biraz bebek iyi canim buyuyor hheeeeeeeeınsssssssss gurbetım ınssssssssss dualarımızla hep beraber ınssss olacakkkkkk feyza nasıl ıyımı bebıs sarılıgı nasıl oldu cnm
eceirem seni tebrik ediyorum darısı tüm o anı bekleyen kardeşlerimin başına diyorumopuyorumnanaktan inan çok sevindim.elara sanada geçmiş olsun canım bizde yeni attık hastalığı üstümüzden
ececiğim hayırlı olsun bebişin
benimle birlikteydi demekki düşmeseydi bende öğrenecektim şimdi cinsiyetini
allah sğlıkla kucağına almayı nasip etsin
elara sanada geçmiş olsun canım
eceminur tebrikler ..Allah gönlüne göre verdi ne güzel.....sağlıklı sıhatli kucağına almak da nasip olsun inşallah..
kızlargeçen gün rüyamda sabah namazını kıldıktan sonra kolumda altın burma bilezik gördüm önümde beyaz çarşaflı bir yatak vardı bir ses bana osman adı osman diyordu hayırlara gitsin acaba osman yolda geliyomu diyorumbilmiyorumkismile
ewt canım bu ay denedik hayırlısı bakalım son adet tarihim 23 eylül
elara geçmiş olsun..öksürüğü ihmal etmemek gerekir..sonra Allah korusun bronşite çevirirsin...bende kronik bronşit var..ara ara hep öksürürüm....
Elaraa nasıl oldun cnm.
umarım daha iyisindir??
elara benim bilgilerimi de ekler misin...sat 22 eylül gecesi saat gece 12 den sonra 23 eylülde yazabilirsin..beklenen regi 20 ekim...deneme sayısı utanarak yazıyorum 10.deneme...(vermeyen Allah vermiyo)deneme zamanı reginin 9. 14. 17. günleri...
regi tarihlerimiz aynı...benim yumurtam reginin 13. günü 23 mm ve daha çatlamamıştı..bizde 14. ve 17. günlerde deneme yaptık..bakalım tutarsa...
cnm benimm ütüyle havlu ısıtıp koysan önüne arkana
bana çok iyi geliyordu cnm bi dene istersen
bide gayaben diye şurup var eski bi şurup ama çok etkili..
eksik bilgileri yazarsanızz iyi olur arkadaşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?