bebek cinsiyet belirleme..

canım bizim bu ay adet tarihlerimiz çakışmış bende 22 eylül gecesi hastalandım senin ovülasyon ne zaman oldu tespit edebildin mi

ovülasyon takibi olmadı ama kasıklarımda ağrılar oluyodu akıntım tel tel uzuyodu o akşam birlikte olduk bakalım hayırlısı

EKİM
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Mimoza|
Deyyan|
Serenatta|14 Eylül|23 Eylül|30-31 Gün|13-14 Ekim| | |1 Kızı|
Boncuk_|
Can_Parcam|23 Eylül| | | | | |2 Kızı|
Momof|
oglak75|
Kardelen074|
_Ezel_|
Umut_11|
[/table]

eksik bilgileri yazarsanızz iyi olur arkadaşlarr

Son düzenleyen: Moderatör:
eceirem seni tebrik ediyorum darısı tüm o anı bekleyen kardeşlerimin başına diyorumopuyorumnanaktan inan çok sevindim.elara sanada geçmiş olsun canım bizde yeni attık hastalığı üstümüzden

ececiğim hayırlı olsun bebişin
benimle birlikteydi demekki düşmeseydi bende öğrenecektim şimdi cinsiyetini
allah sğlıkla kucağına almayı nasip etsin

elara sanada geçmiş olsun canım

eceminur tebrikler ..Allah gönlüne göre verdi ne güzel.....sağlıklı sıhatli kucağına almak da nasip olsun inşallah..

çok saolun kızlar inş. sizinde güzel haberlerini hep beraber burada kutlarız.
burda arkadaşlık bi başka herkes kendi başına gelmişcesine seviniyor
sizi her ne kadar görmesemde hepinize tek tek dua ediyorum sizlerede nasiip olsun inşşş..

ay hayır olsun cnm..
bak ismini bile koymuş inş.Osmanın seni çok bekletmez cnm..

elara benim bilgilerimi de ekler misin...sat 22 eylül gecesi saat gece 12 den sonra 23 eylülde yazabilirsin..beklenen regi 20 ekim...deneme sayısı utanarak yazıyorum 10.deneme...(vermeyen Allah vermiyo)deneme zamanı reginin 9. 14. 17. günleri...

elara geçmiş olsun..öksürüğü ihmal etmemek gerekir..sonra Allah korusun bronşite çevirirsin...bende kronik bronşit var..ara ara hep öksürürüm....

sagoll cnm.haklısınnn .eşimde kızdı gelinceee niye gitmedin diye

Elaraa nasıl oldun cnm.
umarım daha iyisindir??

aynıyım cnm yaa.öksürmekten karnım acıyor artık.sırtımada vurduuu agrısı(
belki gece acile giderim öksürük cogalırsa

tmm ekleyimm

cnm benimm ütüyle havlu ısıtıp koysan önüne arkana
bana çok iyi geliyordu cnm bi dene istersen
bide gayaben diye şurup var eski bi şurup ama çok etkili..

regi tarihlerimiz aynı...benim yumurtam reginin 13. günü 23 mm ve daha çatlamamıştı..bizde 14. ve 17. günlerde deneme yaptık..bakalım tutarsa...

canım sen yumurta takibi mi yaptırıyorsun
eğer yaptırıyorsan ne kadar sık gidiyorsunuz doktora relnin kaçıncı günü başlanıyor gitmeye

eceiremcim tebrik ederim canım.Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin.İnşaallah rabbim salih evlatlardan eylesin canım bizleride dularından eksik etme rabbim hepimize nasip etsin inşaallah

Elaracım geçmiş olsun canım galiba salgın var bende aynen senin gibiyim özellikle geceleri bogulacak gibi oluyorum allah şifa versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…