bebek cinsiyet belirleme..

elara iyiki gitmişsin..zatüresin dememiş başlangıcı demiş.bu da güzel bence ..Allah hep daha beterinden korusun....kendine iyi bak arkadaşım....
bu arada benim tarihleri 9.14.17.19. gün bakalım....yumurta 13. günde 23 mm di ve çatlamamıştı..bizde doktordan sonra reginin 14.17.19. günleri olmak üzere denedik..bakalım..ben alıştım hamile olmamaya regi günümü hiç heyecanla beklemiyorum....öğrenilmiş çaresizlik gibi bi şey oldu:)))))))))))....olursa en çok bana süpriz olur....

bu arada elara geçmiş olsun.havalar kötü .dikkat et bacım
mse deneme günlerin çok ii.ama 13.gün 23 mm se büyük ihtimal o gün çatlamıştır.iğne olsaydın o zamanını değiştiriyor.ama doğal yolla çatladıysa büyük ihtimal o gece çatlamıştır..deneme günlerin çok ii.bence tutarsa yakaladın oğluşu

Son düzenleme:

cnm ıns hamısındır hadı bakalım hayırlısı

saol gamzecim.ama inşallah değilimdir demek istiyorum.çünkü tam istediğim zamanlama olmadı.kısmet bakalım bekliyip görcez

boncukk hoşgeldinn
bende geçenlerde seniisormuştumm çok sevndimmm gördüğümee

senin 2 kıznmı var canım

banada 10 haftalıkken ilk erkekk dedii
bende meraktan ölüyordumm acaba diğer aylar değişirmii diyee
neyse 17 de tam öğrendimm

kız kesin hamilesinn ozman
çünküü ben günüme 1gün kala yaptım çıktıı

elara, benim bilgilerimi de vereyim.
SAT: 28.09.2010
Deneme tarifi: 10.10.2010 :)
beklenmeyen adet tarihi: 24.10.2010

rüyamda bende yumurta gördüm 2 ogluma hamile kalmisim genelde yumurta hamilelik diyor rüya tabirlerinde.tabiki baska yorumlarda var ama hamilelikte diyor hayirlisi insallah bende kiz cooook isttttiyorum insallah hayirlisi kiz cocugu olanlar bilgi verirse sevinirim...

elara geçmiş olsun

tşkler kızlarrr

sagol cnm
güzel günlerde denemişsin bencede.
inşallah bu ay sürpriz yapar sana bebişinn

slm elaracim oralardamisin bana kiz icin biorotimime bakicaktin acaba bakabilirmisin

tarihlerini ver bakayım

bu arada gecmis olsun sanada

tşkler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…