- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.181
agrı sırtıma vurunca gece gittim acile cnm
iyikide gitmişimm,.röntgen cekildi zatüre başlangıcı varmış
kan tahlili de yapıldı enfeksiyon cıktı yüksek dozlu antibiyotik yazdı doktorr
cok öksürdügümden hava verildii 2 kez.bide damardan serum şeklinde antibiyotik verildii
eve geldigimizde gece 3,5 tu.
geceyi rahat gecirdim.şuanda iyi sayılırım.en azından öksürügüm cok kalmadı.
elara tekrar kan testine gidemedim...aşırı yağmur var istanbulda.birtürlü çıkamadım zaten bugün regl günüm.ama gelen giden yok.şiddetli bel kasık sancım var....iki gün daha bekliycem.bu sefer inat ettim.en az 5 gün beklerim.test için...olmazsam tabi.olursamda sağlık olsun.ben her iki ihtimalede hazırım
saol gamzecim.ama inşallah değilimdir demek istiyorum.çünkü tam istediğim zamanlama olmadı.kısmet bakalım bekliyip görcez
amin inş.
teravetten gün almışmıydın yada o tahmin etmişmiydi
çünkü teravetten biliyorum seni canım
kızım bırakmıyor sımdılık hepınızı cok opuyorum umarım en kısa zamanda tamamen gelırım
ecem cnm cok ama cok mutlu oldum Allah tamamına erdırsın harıka yaaa cnm benım ne mutlusundur sımdı darısı bızlrın basına ıns
truf elara gurbet guzelı gamzecım karabıber ve herkes kendınıze cok ıı bakın
bakındım soyle bır ama baska hamıle yok sanırım ıns bu aya nasıp etsın rabbım hepınıze
truf cınsıyet bellımı cnm rabbım gonlune gore verır ıns
eceeeeee nerdesın cnmmmmmmmmm oglusunla ne yapıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaw ne güzel bir duygudur beee
gamze bigün bizede sorsanaaaaaaa
boncuk hoasgeldın cnmmmmmm nasılsın yerlestınmı gule gule oturrrrrrrrr
boncuk taşındın sanırım güle güle otur Allah hayırlı komşular nasip etsin inş.
kızlar sonra cevap verirsiniz artık,diğer topikleri okudum kafam karıştı.12 haftalık erken yanılma olyuor falan diye herkesin de bir hikayesi vardı.gerçi benim de var dı oama bu sefer kız diye inandım hemen. ama ya değişirse dedim.sizce dr yanlış görmüş olma ihtimali çok mudur.ikinci kızımda 12 haftalıkken büyük ihtimal erkek dedi sonra kız demişti.şimdi kafam karıştı keşke sormasaydım.
elara tekrar kan testine gidemedim...aşırı yağmur var istanbulda.birtürlü çıkamadım zaten bugün regl günüm.ama gelen giden yok.şiddetli bel kasık sancım var....iki gün daha bekliycem.bu sefer inat ettim.en az 5 gün beklerim.test için...olmazsam tabi.olursamda sağlık olsun.ben her iki ihtimalede hazırım
EKİM
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Mimoza|
Deyyan|
Serenatta|14 Eylül|23 Eylül|30-31 Gün|13-14 Ekim| | |1 Kızı|
Boncuk_|
Can_Parcam|23 Eylül|10 Ekim|30-31|23-24 Ekim| | |2 Kızı|
Mse121822|23 Eylül|9-14-17.Gün|27 Gün|20 Ekim| |10.Ay|1 Kızı|
Momof|
oglak75|27 Eylül|10-12 Ekim|28-29 Gün|25-26 Ekim| |ilk Ay|1 Kızı|
Kardelen074| |11 Ekim| Düzensiz|1 Kasım| |ilk Ay|2 Kızı|
_Ezel_| |12 Ekim| |21 Ekim| |ilk Ay|Yok|
[/table]
ezel kardelen can parcam.
eksik bilgilerinizi yazın
elara geçmiş olsun
bu arada elara geçmiş olsun.havalar kötü .dikkat et bacım
mse deneme günlerin çok ii.ama 13.gün 23 mm se büyük ihtimal o gün çatlamıştır.iğne olsaydın o zamanını değiştiriyor.ama doğal yolla çatladıysa büyük ihtimal o gece çatlamıştır..deneme günlerin çok ii.bence tutarsa yakaladın oğluşu
elara iyiki gitmişsin..zatüresin dememiş başlangıcı demiş.bu da güzel bence ..Allah hep daha beterinden korusun....kendine iyi bak arkadaşım....
bu arada benim tarihleri 9.14.17.19. gün bakalım....yumurta 13. günde 23 mm di ve çatlamamıştı..bizde doktordan sonra reginin 14.17.19. günleri olmak üzere denedik..bakalım..ben alıştım hamile olmamaya regi günümü hiç heyecanla beklemiyorum....öğrenilmiş çaresizlik gibi bi şey oldu:)))))))))))....olursa en çok bana süpriz olur....
slm elaracim oralardamisin bana kiz icin biorotimime bakicaktin acaba bakabilirmisin
bu arada gecmis olsun sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?