bebek cinsiyet belirleme..

canim benim mart nisan 2011 esim biraz bekliyelim diyor bende ozamana kadar arastirayim adet günlerini takip edeyim yumurtlama tarihi tam ne zaman oluyor falan pek bilgim yok ama insallah bu aylarda deneyelim dedik mart nisan olayida aslinda cin takviminden dolayi cikti kizi gösterdigi icin insallah allah gönlüme göre verir herkezin insallahhhhhhh aminnnn...

saol cnm Allah hepinize benim yaşadığım sevinci
yaşatsın inş..
valla dr sordum değişirmi dedim ee bu kocaman pipi ne olacak dedi
:)))valla sorma tam görmrmrşin oğlu misali olduk ailecek):)))

benimde bel ağrım ve sol kasığımda hiç durmadan devam eden hafif bir ağrım var beliminde sol tarafı ağrıyor

sat 25.09.2010 tarihinde oldu.

günaydın canımmm hoşgeldin

hoşbulduk a.s.
dün yerli yabancı birçok siteden bebek cinsiyeti ile ilgili araştırma yaptım nedense. 12-13. haftalarda cinsiyette yanılma payının yüksek olduğunu bilimsel olarak da anladım artık. ama bunu eşime anlattım ki keşke anlatmasaydım. dünden beri içinde bir ümit oldu kızmıdır acaba diye. pek bir heyecanlandı. oysaki erkek bebek fikrine de alışmıştı artık. yeniden duygularını depreştirdim. allahtan hayırlısı tabi, ama eşimin bu heyecanını gördükçe de kız olsa bari allahım diyorum.
bence doktorlar söylememeliler emin olmadan. en az 16. haftada söylenmeli bence. böyle insan ikilemde kalıyor. doğru mu değilmi diye içini içini kemiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…