bebek cinsiyet belirleme..

canım işte mayısta denedik bakalım hamilemiyim bilmiyorum . beklemek strese sokuyo insanı . eğer hamile değilsem haziran ve temmuzda denicez . hayırlısı bakalım.

günaydın kızlar

berracım (kızımın adı :))
senin gebe olup olmadığın belli mi?

benimkinin belli olmasına en az 10 gün var
eğer hamileysem şimdi 2 hafta 1 günlük hamileyim
çok merak ediyorum

bende ölcem meraktan ama 12 - 13 haziranda adet olmam gerekiyor . bekliyoruz bakalım . rabbim dileklerimizi kabul eder inşallah . ama beklemek çok yoruyor insanı.

bende ölcem meraktan ama 12 - 13 haziranda adet olmam gerekiyor . bekliyoruz bakalım . rabbim dileklerimizi kabul eder inşallah . ama beklemek çok yoruyor insanı.

canım niye yoruluyosunki bu tatlı bir bekleyiş
heyecan duyman gerek sadece
hiiiiiiç stres yapma kendine
bi misafir çağırdın eve gelirse gelir gelmezse gelecek ay çağırırsın
başka işlerle meşgul olmaya bak kaydirigubbakcemile5

aslında stres yaptığım sadece bu değil . il dışı tayin istedim . 15 haziranda belli olacak . kafam bununla da çok meşgul . çok istiyorum tayinimin çıkmasını . hayatım çok değişecek çıkarsa . hayırlısı bakalım . herşey 15 hazirana endekslendi.

şu kemal bayındırıı bende duymuştum annemlerinn komuşusundannn
onlarında tanıdığı bu doktora gitmişş aynı şekilde onunda oğlu olmuş
kızlar bu sitede tombili ve gulynas diye arkadaşta yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldıı
sadecee 3 ilişkii yaşadılar amaaa
ilişkiii ka.çtane olacak onu bilmiyorum sadceee

nerde kız hydr
ne dr sı
sem nerelerdesın cancazım tabı olusu buldu unuttu bızıııııııııı:):):)):saka saka

kız unuturmuyummm
hafta sonuu kaynanalaya gittikk
ordandaa geçen hafta görümcem doğum yaptıı bebek hayırlamayaa gittikk
evde yoktumm canımm o yüzden gelemedimmm
varyaa ilk defaa dahaa yenii doğmuş erkek bebeğinin pipisinii gördümmmm oyy çokk tatlıydıı küçüçükk bişiiiiii
çok şeker oğluu vardııı içimm çok kaynadııı

kızlar bu arada ikilii testimde hcg yazan yere baktımm orda hangisinii bakıyorsunuzz cinsiyet içinn
ilk yerde 15,3 yazıyordu yan tarafında0,44 yazıyordu yanii 50nin altında ne oluyodu kızmı erkekmi

aha ah her gorusde ole pıpılılerı ıcım yanıyoooooooooooooo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…