- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.841
insallah gönlundeki olur canim hadi bakalim geri sayim baslasinHerkese merhaba.
Ne zamandir yazamiyorum ama forumu takip ediyorum.
Karabiber senin adina cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah.
Biz bu ay yine 1 kere denedik yumurtlama günümü pek anlayamiyorum ama dügündeydik bir kere yogun bi akintim geldi belimde arada bir agri oluyordu,bilgisayardan hesaplarima görede yumurtlama günümdü bakalim insalah tutmustur,cok istiyorum bu ay...
insallah gönlundeki olur canim hadi bakalim geri sayim baslasin
ben de ayın 5 inde deneyenlerdenim
2 gün önce yyani
Saol canim,insallah hepimizin gönlündeki olur.
Ayni gün denemisiz yanii :kedi: insallah güzel haberleri ayni anda veririz burdan...
karabiber erkek olmasına sevindim canım
Rabbim sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
benim de 1 kızım var 2 yaşında
bu aralar gebelik düşünüyorum
inşallah sağlıklı hayırlı bir erkek evladım olur
sonra üçüncü yine kız olur diye bir duam var belki 4. yine erkek bilemem
ben de seni takip ediyordum
hayırlı olsun
arkadaşlar bi kitapta okumuştum istediğiniz şey neise veya nekadar çok istiyorsanızz onu gün içersinde zihninizde tutun hayal edin veya bir resmini çizin resmini asın bu devamlı aklımıza gelmemizi sağlıyoo ve
daha güçlü istemiş oluyoruz ben böyle bişey düşündüm erkek bebek resim poster buldum onu aynamın önüne astım.Bilmiyorum ama çok istediğimdenmidir nedir eşim bi akrabasında kendi küçüklük resmini görmüş ama benim böyle hayal kurduğumu bilmiyor eşim hiç anlatmıyorum ona yalnız Allah ve ben çünkü çok dua ediyorum eşime söylediğimde çok önemsemiyor birde erkek oğlumuz olsun diye kızlarımız yeter diyor hatta 2 tane yeter diyor bazen kızıyorum ama ben çooook istiyorum oysa birtanede erkek bebeğimiz olsa sevinecek hani çünkü eltimin bir oğlu var onu çok seviyor onunla top oynuyor şekerde kereta nebiliyim kaynım bayram namzında oğlunu alıp camiye gidiyor bende hayal ediyorum nebiliyim işte Rabbimden çok istiyorum inş.birde oğlumuz olur diye Rabbim dualarımızı kabul etsin.Herneyse resmini görmüş istemiş kadın vermek istememiş 1- 1.5 yaş resmi ya nekadatr tatlıymış küçükken. eşim almış çoğalttırdı onu asıcam artık aynaya nebileyim çok istedim ya Allah çıkardı karşıma bunu diye zaten bişey istediğimizde Allahtan hep hayal ederiz değilmi
benimde bir kızım var 4 AYLIK HENÜZ
ikincisini daha kafama yatan bir yöntem bulmaan yapmayacagım nasipse
bende ikincisi oğlan olsun istiyorum ve 3. sü ve 4. sü yine kız da olabilir erkek de olabilir.
ben çocuk seviyorum çok kardes olmayıda seeviorum eğer ikinciside kız olsa 3. yü erkek olsun diye erkeği bulmak için yaptılar demesinler isterim
yoksa iki kız çok süper inşallah araya bir de oğlan sokabilirim.
26 yaşında doğum yaptım. 30 da 33de 37de bir daha yapmak isterim Rabbim nasip ederse
JulAugSepOctNovDec
2010boyboyboyboyboygirl
JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec2010
2011girlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirl
2012girlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlboyboyboy
2013boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboygirl
2014girlboyboyboyboyboy
iste bole canim
ay yerim ben kizini nasilsiniz canim bizim mahallyede ugrada kizlar merak etmesin canimbenimde bir kızım var 4 AYLIK HENÜZ
ikincisini daha kafama yatan bir yöntem bulmaan yapmayacagım nasipse
bende ikincisi oğlan olsun istiyorum ve 3. sü ve 4. sü yine kız da olabilir erkek de olabilir.
ben çocuk seviyorum çok kardes olmayıda seeviorum eğer ikinciside kız olsa 3. yü erkek olsun diye erkeği bulmak için yaptılar demesinler isterim
yoksa iki kız çok süper inşallah araya bir de oğlan sokabilirim.
26 yaşında doğum yaptım. 30 da 33de 37de bir daha yapmak isterim Rabbim nasip ederse
hangi ay hamis kalirsan o ay erkek diyor canim senin oglun var sanirsam Allah bir de kiz evlat nasip etsinn sana insallahcanım teşekkürler,bunlara galiba hamile kaldığımız aya göre bakıcaz benim son adet tarihim 18 nisan 2010,nisan ya da mayısta hamile kaldım 2010 da kız mı diyor yanı?
canim gecmisi okursan ben klomenle ilgili yazi yazdim kac gun kullanilacak yan etkisi falan filan bakarsinarkadaslar bire benim bigigim ladariyla adetleri 30 gunden fazla suren bayanlar klomeni adetin 3.gunu aliyolamirs 28 gunde suren adetleri bayan ise 5. gunu baslamaliymis insallh annem ulastirda yigenlerine sirf ulasabilmesi icin hediye gonderiyorum vallhi numarayi alsa sizin icin gerekli bilgiyi alirim ama gercekten kactane bilmiyorum bekli sabah aksam belki3 tane bilmiyorum bende yapacam iste yumurta takip etme doktorum yapsaydi coktan yapardim 35 gunde oluyorum ve her ay degisiyo bana yumurta catlatma ignesi sart yani calistigimdan dalayi son sansim yani kiz olursa baska yapamam bizim millet dede erkek bebek olunca onemli oluyoney uzattim bende sizden bilgi beklicem ve lutfen turkiyedeki arkadaslar sorun bir doktorunuza tam kac tane alinmali diye benim oyle bir imkanim yok herkese bok arastirmalalr
arkadaslar bire benim bigigim ladariyla adetleri 30 gunden fazla suren bayanlar klomeni adetin 3.gunu aliyolamirs 28 gunde suren adetleri bayan ise 5. Gunu baslamaliymis insallh annem ulastirda yigenlerine sirf ulasabilmesi icin hediye gonderiyorum vallhi numarayi alsa sizin icin gerekli bilgiyi alirim ama gercekten kactane bilmiyorum bekli sabah aksam belki3 tane bilmiyorum bende yapacam iste yumurta takip etme doktorum yapsaydi coktan yapardim 35 gunde oluyorum ve her ay degisiyo bana yumurta catlatma ignesi sart yani calistigimdan dalayi son sansim yani kiz olursa baska yapamam bizim millet dede erkek bebek olunca onemli oluyoney uzattim bende sizden bilgi beklicem ve lutfen turkiyedeki arkadaslar sorun bir doktorunuza tam kac tane alinmali diye benim oyle bir imkanim yok herkese bok arastirmalalr
ewet cnm ben de öle oluyorum bugun dr gıttım horman testı ıstedı oda adetın 3.gunu gel dedı ona gore duzene sokarız dedı
hormon testini erkek bebek icinmi yapiyo doktorun yoksa adetini duzeltemek icinmi erkek bebek icin bilgi sordunmu doktoruna ?cevap verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?