bebek cinsiyet belirleme..

insallah gönlundeki olur canim hadi bakalim geri sayim baslasin

Saol canim,insallah hepimizin gönlündeki olur.

Ayni gün denemisiz yanii :kedi: insallah güzel haberleri ayni anda veririz burdan...

inşallah canım
amin diyorum şu anda burda ezan okunurken
ezan vakti yapılan dualar kabul olurmuş
Rabbim kız isteyene kız, erkek isteyene erkek, gurbet güzeli ablamıza da bi kız bi erkek ikiz versin. İnşallah

ben pek özel bişey yapmadım
Rabbim den istedim o verirse ne ala vermezse de ne verirse versin kabulumüz dedim
1 kızım var gönlümden elbetteki erkek geçiyor.

yalnızca ovulüsyon testi yaptım
internetteki takvimlere göre 5 i son gündü verimli günlerin o gün yaptık
Allah hayırlısını versin inşallah

arkadaşlar bi kitapta okumuştum istediğiniz şey neise veya nekadar çok istiyorsanızz onu gün içersinde zihninizde tutun hayal edin veya bir resmini çizin resmini asın bu devamlı aklımıza gelmemizi sağlıyoo ve
daha güçlü istemiş oluyoruz ben böyle bişey düşündüm erkek bebek resim poster buldum onu aynamın önüne astım.Bilmiyorum ama çok istediğimdenmidir nedir eşim bi akrabasında kendi küçüklük resmini görmüş ama benim böyle hayal kurduğumu bilmiyor eşim hiç anlatmıyorum ona yalnız Allah ve ben çünkü çok dua ediyorum eşime söylediğimde çok önemsemiyor birde erkek oğlumuz olsun diye kızlarımız yeter diyor hatta 2 tane yeter diyor bazen kızıyorum ama ben çooook istiyorum oysa birtanede erkek bebeğimiz olsa sevinecek hani çünkü eltimin bir oğlu var onu çok seviyor onunla top oynuyor şekerde kereta nebiliyim kaynım bayram namzında oğlunu alıp camiye gidiyor bende hayal ediyorum nebiliyim işte Rabbimden çok istiyorum inş.birde oğlumuz olur diye Rabbim dualarımızı kabul etsin.Herneyse resmini görmüş istemiş kadın vermek istememiş 1- 1.5 yaş resmi ya nekadatr tatlıymış küçükken. eşim almış çoğalttırdı onu asıcam artık aynaya nebileyim çok istedim ya Allah çıkardı karşıma bunu diye zaten bişey istediğimizde Allahtan hep hayal ederiz değilmi

benimde bir kızım var 4 AYLIK HENÜZ
ikincisini daha kafama yatan bir yöntem bulmaan yapmayacagım nasipse

bende ikincisi oğlan olsun istiyorum ve 3. sü ve 4. sü yine kız da olabilir erkek de olabilir.

ben çocuk seviyorum çok kardes olmayıda seeviorum eğer ikinciside kız olsa 3. yü erkek olsun diye erkeği bulmak için yaptılar demesinler isterim

yoksa iki kız çok süper inşallah araya bir de oğlan sokabilirim.

26 yaşında doğum yaptım. 30 da 33de 37de bir daha yapmak isterim Rabbim nasip ederse

Allah ikinizin de gönlüne göre versin :Saruboceq:

canım teşekkürler,bunlara galiba hamile kaldığımız aya göre bakıcaz benim son adet tarihim 18 nisan 2010,nisan ya da mayısta hamile kaldım 2010 da kız mı diyor yanı?

bir de ben her iki hamileliğide yaşadım,oğlumda çok rahattım bulantım falan hiç olmadı,kızım daha ağırdı bulantılar falan,buda hafif geçiyor rahatım hiç bulantı falan yok,erkek olduğunu düşünüyorum,bide hem annemim hem kayınvalidemin bir erkek bir kız bir erkek bir kız diyo gidiyor,sanki benim sıra erkekte, hayırlısı artık...

arkadaslar bire benim bigigim ladariyla adetleri 30 gunden fazla suren bayanlar klomeni adetin 3.gunu aliyolamirs 28 gunde suren adetleri bayan ise 5. gunu baslamaliymis insallh annem ulastirda yigenlerine sirf ulasabilmesi icin hediye gonderiyorum vallhi numarayi alsa sizin icin gerekli bilgiyi alirim ama gercekten kactane bilmiyorum bekli sabah aksam belki3 tane bilmiyorum bende yapacam iste yumurta takip etme doktorum yapsaydi coktan yapardim 35 gunde oluyorum ve her ay degisiyo bana yumurta catlatma ignesi sart yani calistigimdan dalayi son sansim yani kiz olursa baska yapamam bizim millet dede erkek bebek olunca onemli oluyoney uzattim bende sizden bilgi beklicem ve lutfen turkiyedeki arkadaslar sorun bir doktorunuza tam kac tane alinmali diye benim oyle bir imkanim yok herkese bok arastirmalalr

ay yerim ben kizini nasilsiniz canim bizim mahallyede ugrada kizlar merak etmesin canim
canım teşekkürler,bunlara galiba hamile kaldığımız aya göre bakıcaz benim son adet tarihim 18 nisan 2010,nisan ya da mayısta hamile kaldım 2010 da kız mı diyor yanı?
hangi ay hamis kalirsan o ay erkek diyor canim senin oglun var sanirsam Allah bir de kiz evlat nasip etsinn sana insallah
canim gecmisi okursan ben klomenle ilgili yazi yazdim kac gun kullanilacak yan etkisi falan filan bakarsin

Ewet kızlar yum takıbını ınanın sskadakı dr bıle yapıyo ben bugun gıttım dedım yaparız gel sonrada ıgne yaparız valla Ölenek cnmlarım dr yapıyo yapmak ısteyen mutlaka yaptırsın

ewet cnm ben de öle oluyorum bugun dr gıttım horman testı ıstedı oda adetın 3.gunu gel dedı ona gore duzene sokarız dedı

hormon testini erkek bebek icinmi yapiyo doktorun yoksa adetini duzeltemek icinmi erkek bebek icin bilgi sordunmu doktoruna ?cevap verirsen sevinirim

cnm onu soramadım cunku devletın kurumu orda vermez bısey ama yum gunu dedıgım gıbı sordum yaparız ve ıgneyele hallederız dedı horman testınıde duzenlemek ıcın yok bebısle ılgısı yok ama yum gunu ve klomenı ıhmal etme cnm sen hemen dusunuyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…