- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.901
aslında stres yaptığım sadece bu değil . il dışı tayin istedim . 15 haziranda belli olacak . kafam bununla da çok meşgul . çok istiyorum tayinimin çıkmasını . hayatım çok değişecek çıkarsa . hayırlısı bakalım . herşey 15 hazirana endekslendi.
insallah canim bana satini ver bide kac gunde bir geliyor bakalim denk gelecekmi takvimlemerhaba ben de bu günlerde deneyeceğim.bu gün doktora giitim bugün yarın çatlar dedi.kasıklarında ağrı olunca ilişkiye girin dedi..Bu takibi yapayım sana dedi ama ben bunlara asla inanmıyorum ALLAH öyle bir denge kurmuş ki bozulmaz..Şu şöyle yaptı böyle yaptı erkek oldu tamamen kısmet işi kaderinde erkek evlat büyütmek varsa olur dedi..Yumurtlama takibi sadece gebe kalmayı kolylaştırır.erkek şanısını yüzde elli bire bile çıkarmaz dedi..moralim çok bozuldu ya
Allah razi olsun o dr.dan valla ben size diyorum sadece dua edin Rabbim kabul edecek insallah valla sagliginizi riske atmayin yumurtayla karbonatla falan dikat edin kizlar neden yumurta catlayinca deniliyor erkek spermler yavas oldugu icin catlak olan yumurtaya cabuk ulasioyrlar diye sans biraz herseyin bir sebebi var sebebsiz bir sey yoko doktorun alnından öpmek gerekir bence
mertce söylemiş doğruları
gerçekten öyle bir nizam öyle bir intizam varki dünyada
bundan 50 yıl önce ne klomen vardı ne iğne, ne soda içirmek, ne kahve içirmek,
ne vajinal duş, ne ovulasyon testi, insanlar içmeye su yemeye ekmek bulamazken
biz şimdi perhizden sodyum potasyum diyetinden bahsediyoruz
tamam tıp ilerledi şöyle oldu böyle oldu ama
dünya üzerinde kaç trilyon insan yaşıyorsa
kız erkek oranı bozulmadan devam ediyor edecekte
çinde herkes erkek çocuk istiyor, ne olacak evlenmeye kız bulamayacaklar sonra
bizim tek yapmamız gereken şey dua etmek başka biz acizlerin elinden ne gelirki
benim eşim de doktor
aynen bunları söyledi
kazara bunlardan biriyle bir oğlumuz olur sen de orda burda şunu yaptık erkek oldu dersin mazallah imanın tehlikeye girer deyince benim kafa ancak idrak etti
bizim bi kızımız var
hiç erkek olsun şöyle olsu böyle olsun demem ben dedi
sen benim duamı biliyorsun hayırlı bir evlat olacaksa olsun olmayacaksa hiç olmasın dedi
yani kızlar biz ne yapsak ne etsek %100 tüp bebek yöntemi gibi kesin bir yöntem değilse
şununla kız oldu bununla erkek oldu demek yanlış
sen duanı et iste Rabbimden gerisini O'na bırak
O herşeyin en iyisini bilir
uzun oldu kusura bakmayın
hiç bişey yapmayın demiyorum
yapın istediğinizi ama ona ümit bağlamayın
Allahtan ümit edin, ondan bekleyin, yoksa uyguladğınız yöntemlerden değil a.s.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
dilem85 konuştunmu kemal bayındır la ? neler dedi ? merakla seni bekliyorum canım . yazsana lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?