bebek cinsiyet belirleme..

Allah gönlünden geçeni versin canım

insallah canim bana satini ver bide kac gunde bir geliyor bakalim denk gelecekmi takvimle
Allah razi olsun o dr.dan valla ben size diyorum sadece dua edin Rabbim kabul edecek insallah valla sagliginizi riske atmayin yumurtayla karbonatla falan dikat edin kizlar neden yumurta catlayinca deniliyor erkek spermler yavas oldugu icin catlak olan yumurtaya cabuk ulasioyrlar diye sans biraz herseyin bir sebebi var sebebsiz bir sey yok
mesela ölümler in cogu sebebli Allah cc sebebi yaratmistirki direk bana kufur etmesinler diye birisi kanser ve kanserden öldp kansermiste ondan ölmus denilir kanser olmasaydi allah tarafindan ödü denilip hasa yaradana kufredeceklerdi vesile oalnseyler rin basinda dua geliyor siz dua edin bir kardesinize dua edince meleklerde sizin icnde amin derler sizin basinizada gelir o iyi veya kötü Allah gönlunuzdekini versin gidip camasir katlayam biraz cocuklarin kuculenleri ayirmam lazim kizinkileri ayirdim kucuk gelenleri falan simdi ogalanlarinkinde

Mrhb Arkadaşlar 2 dündür formunuzu okuyorum ve bende bugün üye oldum . Benimde 1 kızım var 2.bebek için internette geziniyorken rastladım size . Gönlüm isterki bir oğlum olsun ama taktir ALLAHIN tabiki.
Gizemcim senin bütün yazılarını okudum allah gönlüne göre versin canım. Bişeyler yaklarsanız bende faydalanmak istiyorum

tekrar slmlar kizlar ben doktor kemal bayindir ile konustum bugun utu filan derken anca girebildim doktor bana dediki adetin 5 . gunu sabah aksam iki tane klomen alinacak dedi iste benim adetim 35 gun surdugu icin adetin 21 ci gunu iliski onerdi yada catlatma ignesiyle yapin dedi catlatma ignesi de tam emin olmasi icinmis yumurtanin ve 7 gun once de iliski yasak dedi bir ph durumunu sordum ve gercekten dogru buldum dedi yumurta catladinda her kadinin ph si zaten yukselir cunki tamamen alkalin oluyr dedi ve katiliyorum ben gecen yumurtlama gunumde alkalim 7 ustu cikiyoodu simdi cok dusuk cikiyo oltumde sizde deneyin anlicaksiniz yumurta ali filan koydunuzda soda telikeli olabilir dedi oyle seyler yapmayin dedi tabiki yine siz bilirsiniz ovulasyon gunu olcun goreceksiniz yuksek ciktini zaten erkek bebek istioysaniz ozaman gerek kalmiyacak neyse bilgiler bukadar yarimci olurrsam sevinirim

inşallah
birde bana söylenen bişey var onu sizle paylaşmak istiyorum belki sizizde bilginiz vardır. Sağ yumurtalığın yapısı dolayısıyla erkek spermeleri çektiği , sol yumurtanında kız spermleri . Bir tanıdığım bu konuda ısrarlı doğru olduğu konusunda kendi uygulamış çünkü . Benimde dr gittiğimde sol yumurtam oluştu bu ay .
Doktorlar yok diyolar böyle bişey bi kaç tanıdık kişide var ama söylemiyo diyolar anlamadım gitti ohaoldumsmile

canım ya çok çok teşekkür ederim . sen kullancakmısın klomen ? iğne yaptırcakmısın ? birde iğneden kaç saat sonra ilişki önerdi canım ? çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim . teşekkürler.

dilemciğim kızma ama ben bişey anlamadım belki konuyu baştan takip etmediğim için
yeniyim ben benim için biraz açıklık getirrmisin klomenten ne için gerekli anlayamadım ve yumurta çatladığındamı tek ilişki olacak banada yardım edin lütfenn :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…