bebek cinsiyet belirleme..

vallhi ben yurt disindayim yumurta takip etseler hemen yapacam ama bakacam bu kisa dogru yapaprim heralde klomen ve cat ignesiyle yapacam diger seylere pek inanmiyrum acikcasi allh hayirlisini versin herseyden once

Elara yarası olan gocunur , ben halimden gayet memnunum bekarım ve hiç bir kompleksim de yok.. Ama bu kadar sinirlenip özelden hakaret ettiğinize göre sizin için aynı şeyi söylemek zor..

kız vazmı gectın yhu :gitme:
gamzem benim en küçük kızım 6 aylık şu an nasıl düşüneyim şimdide düşünmüyom sonrada bitti benim artık sadece sizleri takip ediyom ben gurbete 6 aylık olan kızımın hesaplamasını yaptırdım sen yanlış anladın sanırım ben bebek düşünmüyom kıııız

deneyen kim var baska bana bildirim yapin canlar liste yapalim hergun guncelliyeyim özelden atin

merhaba ben de bu günlerde deneyeceğim.bu gün doktora giitim bugün yarın çatlar dedi.kasıklarında ağrı olunca ilişkiye girin dedi..Bu takibi yapayım sana dedi ama ben bunlara asla inanmıyorum ALLAH öyle bir denge kurmuş ki bozulmaz..Şu şöyle yaptı böyle yaptı erkek oldu tamamen kısmet işi kaderinde erkek evlat büyütmek varsa olur dedi..Yumurtlama takibi sadece gebe kalmayı kolylaştırır.erkek şanısını yüzde elli bire bile çıkarmaz dedi..moralim çok bozuldu ya

nasııııııııııııııııııııı kız nedıyosun cancazım emeklerımzı hayallerımızı yıkma ama her dr de bır demıyo yaaaaaaaaa neden acabaaaaaaaaaa??????

o doktorun alnından öpmek gerekir bence
mertce söylemiş doğruları
gerçekten öyle bir nizam öyle bir intizam varki dünyada
bundan 50 yıl önce ne klomen vardı ne iğne, ne soda içirmek, ne kahve içirmek,
ne vajinal duş, ne ovulasyon testi, insanlar içmeye su yemeye ekmek bulamazken
biz şimdi perhizden sodyum potasyum diyetinden bahsediyoruz
tamam tıp ilerledi şöyle oldu böyle oldu ama
dünya üzerinde kaç trilyon insan yaşıyorsa
kız erkek oranı bozulmadan devam ediyor edecekte
çinde herkes erkek çocuk istiyor, ne olacak evlenmeye kız bulamayacaklar sonra
bizim tek yapmamız gereken şey dua etmek başka biz acizlerin elinden ne gelirki
benim eşim de doktor
aynen bunları söyledi
kazara bunlardan biriyle bir oğlumuz olur sen de orda burda şunu yaptık erkek oldu dersin mazallah imanın tehlikeye girer deyince benim kafa ancak idrak etti
bizim bi kızımız var
hiç erkek olsun şöyle olsu böyle olsun demem ben dedi
sen benim duamı biliyorsun hayırlı bir evlat olacaksa olsun olmayacaksa hiç olmasın dedi
yani kızlar biz ne yapsak ne etsek %100 tüp bebek yöntemi gibi kesin bir yöntem değilse
şununla kız oldu bununla erkek oldu demek yanlış
sen duanı et iste Rabbimden gerisini O'na bırak
O herşeyin en iyisini bilir

uzun oldu kusura bakmayın
hiç bişey yapmayın demiyorum
yapın istediğinizi ama ona ümit bağlamayın
Allahtan ümit edin, ondan bekleyin, yoksa uyguladğınız yöntemlerden değil a.s.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

arkadaslar haklisiniz ama yapan doktorlar var gazinatepte kemal bayindir denilen doktor yapiyo kac kisiden duyudum gordum antepte yapiliyo oncedende belirttigm gibi benim 3 kuzenimin oldu ogullari ikisinin ikiz ogullariri dgerininde 1 kiz bir oglu olmus ama o nasil yapti hic bilmiyorum ikiz kizi oglu olan o klomen ve doktorun dedigi gunu iliski yumurta tkakibi yok yani onun icin demek istedigim elinizden gelenini yapin tabiki taktir allhtan allhta bize zeka vermiski degerlendirelim ahh ben turkiyede yasasaydim bunlarin olup olmadigini ispatlardim size ben tr ye giitimde 2 3 haftaligina gidiyorum bu doktor en az a 1 veya2 takip ediyo onun icin imkansiz calisiyorumda kendikendime ogrendiklerimi uyguluyacam kis adogru insallh olur bende olmiyanlara bilgi veririmvereliniortak

QUOTE=dilem85;13623151]arkadaslar haklisiniz ama yapan doktorlar var gazinatepte kemal bayindir denilen doktor yapiyo kac kisiden duyudum gordum antepte yapiliyo oncedende belirttigm gibi benim 3 kuzenimin oldu ogullari ikisinin ikiz ogullariri dgerininde 1 kiz bir oglu olmus ama o nasil yapti hic bilmiyorum ikiz kizi oglu olan o klomen ve doktorun dedigi gunu iliski yumurta tkakibi yok yani onun icin demek istedigim elinizden gelenini yapin tabiki taktir allhtan allhta bize zeka vermiski degerlendirelim ahh ben turkiyede yasasaydim bunlarin olup olmadigini ispatlardim size ben tr ye giitimde 2 3 haftaligina gidiyorum bu doktor en az a 1 veya2 takip ediyo onun icin imkansiz calisiyorumda kendikendime ogrendiklerimi uyguluyacam kis adogru insallh olur bende olmiyanlara bilgi veririmvereliniortak[/QUOTE]
tmm cnm sen ver beklerız bızr cunku sebeblere yapısmak lazım cnm nıye duada edebılırsın raabbım bana saglıklı sıhatlı bır erkek evlat ver dıye ımanı gıdermez bence ve gıdermıyoda dua etmek ıstemek en guzel sey allahuteala bır ayetınde buyuruyorkı ısteyın vereyım lutfen konuları sapıtmayalım vereliniortak

Son düzenleme:
gamzecigim simdi kemal bayindirin brosunu aradim saat 11 de aramami soyledi assitani beni onunla konusturacakmis am evt yardimci oluyo dedi assistani bana ozel mesaj atabilirmisn gamze lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…