- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.861
gamzem ben düşünmüyorum bebek yeter 3 tane bana
cnm onu soramadım cunku devletın kurumu orda vermez bısey ama yum gunu dedıgım gıbı sordum yaparız ve ıgneyele hallederız dedı horman testınıde duzenlemek ıcın yok bebısle ılgısı yok ama yum gunu ve klomenı ıhmal etme cnm sen hemen dusunuyomusun
evet yan etkisi de var bide kadinin yukurtasi kaliteli degilse öneriliyor canimya arkadaşlar kalomen için rahımde kıst yapıyo diyolar çok kişiden duydum çoğul gebelık bölümünde
gamzem benim en küçük kızım 6 aylık şu an nasıl düşüneyim şimdide düşünmüyom sonrada bitti benim artık sadece sizleri takip ediyom ben gurbete 6 aylık olan kızımın hesaplamasını yaptırdım sen yanlış anladın sanırım ben bebek düşünmüyom kıııızkız vazmı gectın yhu :gitme:
deneyen kim var baska bana bildirim yapin canlar liste yapalim hergun guncelliyeyim özelden atin
merhaba ben de bu günlerde deneyeceğim.bu gün doktora giitim bugün yarın çatlar dedi.kasıklarında ağrı olunca ilişkiye girin dedi..Bu takibi yapayım sana dedi ama ben bunlara asla inanmıyorum ALLAH öyle bir denge kurmuş ki bozulmaz..Şu şöyle yaptı böyle yaptı erkek oldu tamamen kısmet işi kaderinde erkek evlat büyütmek varsa olur dedi..Yumurtlama takibi sadece gebe kalmayı kolylaştırır.erkek şanısını yüzde elli bire bile çıkarmaz dedi..moralim çok bozuldu ya
nasııııııııııııııııııııı kız nedıyosun cancazım emeklerımzı hayallerımızı yıkma ama her dr de bır demıyo yaaaaaaaaa neden acabaaaaaaaaaa??????
bilmiyorum benimde hayallerimi yıktı ordan çıktıktan sonra bayağı kızdım ona başka doktorada mı gitsem
merhaba ben de bu günlerde deneyeceğim.bu gün doktora giitim bugün yarın çatlar dedi.kasıklarında ağrı olunca ilişkiye girin dedi..Bu takibi yapayım sana dedi ama ben bunlara asla inanmıyorum ALLAH öyle bir denge kurmuş ki bozulmaz..Şu şöyle yaptı böyle yaptı erkek oldu tamamen kısmet işi kaderinde erkek evlat büyütmek varsa olur dedi..Yumurtlama takibi sadece gebe kalmayı kolylaştırır.erkek şanısını yüzde elli bire bile çıkarmaz dedi..moralim çok bozuldu ya
dilem85 kemal bayındır ile görüşmenin neticesini buraya da yazarsan çok sevinirim . senin kaç çocuğun var ? ne zaman düşünüyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?