- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.221
herkese günaydınnn
elara listeye beni de ekleyebilirsin :dance:
sat;30 eylül
deneme; 14 ekim
regli; 27
beklenen; 26 ekim
evet o tablo
altta yazıyoya testing 6 :)))
hoşbulduk a.s.
dün yerli yabancı birçok siteden bebek cinsiyeti ile ilgili araştırma yaptım nedense. 12-13. haftalarda cinsiyette yanılma payının yüksek olduğunu bilimsel olarak da anladım artık. ama bunu eşime anlattım ki keşke anlatmasaydım. dünden beri içinde bir ümit oldu kızmıdır acaba diye. pek bir heyecanlandı. oysaki erkek bebek fikrine de alışmıştı artık. yeniden duygularını depreştirdim. allahtan hayırlısı tabi, ama eşimin bu heyecanını gördükçe de kız olsa bari allahım diyorum.
bence doktorlar söylememeliler emin olmadan. en az 16. haftada söylenmeli bence. böyle insan ikilemde kalıyor. doğru mu değilmi diye içini içini kemiriyor.
rica ederim cnm.umutun cetveliyle aynı gibi olmuş.onun cetveli degiştirelim bari:)Elara çizelgem süper olmuuuuuuuuuşş çok teşekkürrleerrrrr
bilmem tabloda ne yazıyor ki ben hiç anlamıyorum ondan bu elaranın yolladığı tabloyu diyosun dimi
yoksa ilk sayfadaki tabloyumu
günaydın kızlarrrr
gunaydın kızlarrrr nasıl sın elaraaaaaa
günaydın kızlar..
rica ederim cnm.umutun cetveliyle aynı gibi olmuş.onun cetveli degiştirelim bari:)
eger 22 eylülde regli olup beklenen tarihin 22-23 ekimse adet döngün 30 gün
cetveldede adet döngünün 30 oldugu ve şuan adetinin 24.günündesin.6 gün sonra gebelik testi yapabilirsin diyor.
cumanız mubarek olsunn duanızda benıde unutmayın rabbım ıns hepeımızın gönlundekı guzel muradları nasıp etsın bu cuma hurmetıne ınss amınnnnnn
elara uzayan akıntıyı görünce hemen icraata geçmek mi gerekiyodu kaydirigubbakcemile
günaydınnnnn.hayırlı cumalarınız olsun.dualarınız kabul olsun.
hoşbulduk a.s.
dün yerli yabancı birçok siteden bebek cinsiyeti ile ilgili araştırma yaptım nedense. 12-13. haftalarda cinsiyette yanılma payının yüksek olduğunu bilimsel olarak da anladım artık. ama bunu eşime anlattım ki keşke anlatmasaydım. dünden beri içinde bir ümit oldu kızmıdır acaba diye. pek bir heyecanlandı. oysaki erkek bebek fikrine de alışmıştı artık. yeniden duygularını depreştirdim. allahtan hayırlısı tabi, ama eşimin bu heyecanını gördükçe de kız olsa bari allahım diyorum.
bence doktorlar söylememeliler emin olmadan. en az 16. haftada söylenmeli bence. böyle insan ikilemde kalıyor. doğru mu değilmi diye içini içini kemiriyor.
herkese günaydınnn
elara listeye beni de ekleyebilirsin :dance:
sat;30 eylül
deneme; 14 ekim
regli; 27
beklenen; 26 ekim
testte 2 çizgiyi yakaladım ve su içme özürlü olamama rağmen sünen şeffaf akıntıyı görünce dedim benim bu akşam işe koyulmam lasım bi de sabah falan çatlar kaçmasın kaydirigubbakcemile3 die sanırım erken davrandım çünkü sağ yum.da batma hissediyorum yeni çatlayacak... testte de zaten koyudan sonra siliği yakalayınca olacaktı bu akşam bi daha çalışma yapabilirim CADIARZU benimki arap saçına döndü yaw :sinifsinif:oo hayırlı olsunnnn.testte yakaladınmı yumurtlamanı?
bencede net bişi olmadan sölenmemesi gerekiyor
kızımda bunu yaşadım cok sinir bi durumdu
sana da mı ilk erkek demişlerdi Elara. çok kişide böyle olmuş. doktorlar atıyor herhalde, şansı %50 zaten.
gunaydın kızlarrrr nasıl sın elaraaaaaa
kolay gelsinnnneyse kızlar iş yapıyom sonra gorusuruz
aminnnnncumanız mubarek olsunn duanızda benıde unutmayın rabbım ıns hepeımızın gönlundekı guzel muradları nasıp etsın bu cuma hurmetıne ınss amınnnnnn
evet aynı gibi cetvellerimiz aslında benimkinide şöyle maviye dönük bişeyler yapsam belki oğluuşu çeker :jeyyar:
yani ilişkiden sonra 6 gün sonra mı yoksa o cetvel hergün değişiyormu kendiliğinden mesela yarın 5 mı gösterecek bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?