bebek cinsiyet belirleme..

evet o tablo
altta yazıyoya testing 6 :)))

bilemem benim son adet tarihim 22 eylül ilişki tarihi 12 ekim beklenmeyen adet tarihide 22 - 23 ekim falan adet döngüm 23 - 30 gün

evet sana katılıyorum canım bende Rabbim kısmet ederde hamile kalırsam doktoruma söylicem kesin emin olmadan cinsiyet söylemesin banaaaaa :umursamaz:

Elara çizelgem süper olmuuuuuuuuuşş çok teşekkürrleerrrrr
rica ederim cnm.umutun cetveliyle aynı gibi olmuş.onun cetveli degiştirelim bari:)

bilmem tabloda ne yazıyor ki ben hiç anlamıyorum ondan bu elaranın yolladığı tabloyu diyosun dimi
yoksa ilk sayfadaki tabloyumu

eger 22 eylülde regli olup beklenen tarihin 22-23 ekimse adet döngün 30 gün
cetveldede adet döngünün 30 oldugu ve şuan adetinin 24.günündesin.6 gün sonra gebelik testi yapabilirsin diyor.

günaydın kızlarrrr

günaydın elara hoşgeldiiinnn

gunaydın kızlarrrr nasıl sın elaraaaaaa

hoşgeldin gamzecim seninde cuman mübarek olsun

günaydın kızlar..

günaydın berra nasılsın_?

evet aynı gibi cetvellerimiz aslında benimkinide şöyle maviye dönük bişeyler yapsam belki oğluuşu çeker :jeyyar:
yani ilişkiden sonra 6 gün sonra mı yoksa o cetvel hergün değişiyormu kendiliğinden mesela yarın 5 mı gösterecek bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

bencede net bişi olmadan sölenmemesi gerekiyor
kızımda bunu yaşadım cok sinir bi durumdu

herkese günaydınnn

elara listeye beni de ekleyebilirsin :dance:
sat;30 eylül
deneme; 14 ekim
regli; 27
beklenen; 26 ekim

oo hayırlı olsunnnn.testte yakaladınmı yumurtlamanı?

oo hayırlı olsunnnn.testte yakaladınmı yumurtlamanı?
testte 2 çizgiyi yakaladım ve su içme özürlü olamama rağmen sünen şeffaf akıntıyı görünce dedim benim bu akşam işe koyulmam lasım bi de sabah falan çatlar kaçmasın kaydirigubbakcemile3 die sanırım erken davrandım çünkü sağ yum.da batma hissediyorum yeni çatlayacak... testte de zaten koyudan sonra siliği yakalayınca olacaktı bu akşam bi daha çalışma yapabilirim CADIARZU benimki arap saçına döndü yaw :sinifsinif:

gunaydın kızlarrrr nasıl sın elaraaaaaa

gece yine kötüydüm cnm yaa.gündüz gayet iyiyim gece oldummu öksürüyorum cok fazla.
uyuyamadım hiç.

neyse kızlar iş yapıyom sonra gorusuruz
kolay gelsinnn

cumanız mubarek olsunn duanızda benıde unutmayın rabbım ıns hepeımızın gönlundekı guzel muradları nasıp etsın bu cuma hurmetıne ınss amınnnnnn
aminnnnn

evet yarın 5 olacak.
http://lt1f.lilypie.com/1hKZp3.png
bunu yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…