bebek cinsiyet belirleme..

bende 14.gün denedim kısmet 3 kere gittim dra olmadı.bu ay kaza oldu ve büyük ihtimal tutar.zaten hep kaza olunca tutar.inşallah rabbim bana oğlan nasip eder

evet canim iki ilski 36. saat bide 38. 40 olmasi lazim

yani bende kendi kendime bu ilacı alsam nolur acaba ? gerçi doktora sormadanda yapılmazki birde iğne vuluması var diyosunuz.
Ayyy iyice kafam karıştı valla :bbo:
ben dr suz kullanicam dsardayim az cok biliyorum ne zaman catliyor bnede var su an klomen

birde duası var dediler onuda araştırıyorum.
Allah hayırlısını versin öncelikle tabiki .
ben şu an önümüzdeki ay başı doktora gidip çatladığını öğrendiğimde yada tahmin ettiğinde yapmayı düşünüyorum . Yoksa bir sürü incelik var bunları bir araya getirmek zor sanırım. ha birde sağ yumurtayı bulmam lazım kaydirigubbakcemile2

iyide kızlar burda hasankeyf arkadaş iğneden 36 saat sonra olan ilişkiden kızı oldu.asian var ounda.bilemiyorum......

canim zaten bilinen bir gercekte var bilgim kadariyla igne 38 saatte catliyo 38 saatten 46 saate kadar erkek bebek icin en iyi zaman ama 12 satt gectinten sonrada olursa kiz oluyo cunku vajina asitlenmeye basliyo okumsutum hatta ilk sayfadada yaziyo okursan gorursun yinede yani en iyi cozumu ariyoruz illaki herkeste olacak diye kaydada yok doktorum bu yontemle bana gelenlerin 100 de 95 de tututu dedi tutmiyanlarda ya cinsel pevriz yada yumurta catladiktan baya sonra iliskiye girmislerdi dedi

dilem85 kullanıcısından alıntı
yumurta takibi lazim ilac alabiliyomusun ama igneyi tam olgunluga gelmeden yaptirisan kizin olur buyuk ihtimalle 18 19 ml de vuruyolar igneyi onuda doktor biliyo bizim bilmemiz cok zor
BENİM DR 20 22MM CİVARI VURUYO:)
19 MMKEN GİTTİM YARIN GEL DEDİ.ERTESİ GÜN ÇATLAMIŞTI...HİÇ BİŞİ ANLAMIYOM YAWWWWWW

Evet zaten bende bu ay tutmazsa yıne aynı yÖntem ıÇın dr arıycam.elde olan tek yol bu...
Bakalım ben bugÜn bı kabahat ıŞledım.hamıŞ kalmazsam bıdahakı ay bakıcazzz

SABAH YUMURTAYI DOLAPTAN ÇIKARDIM BENıMKı YUMURTA YAPMANIN ZAMANIMI DEMEZMı...KAHVALTINA KIRDIM DEDıM MALESEF DEVAMINI GETıREMEDıMkaydirigubbakcemile3
....

vallhi geneldede okudugum kadariyla 18 19 mmken igne buruluyo yani vurduran arkadaslar size ka cmillken vuruluyo zaten onu doktor bilir benim doktorum 18 19 ken dedi boyle duyudgumada eminim 22 de acayip geldi

evet dilem iki drum var ikiside 20 22 civarı dedi
iğnem hala dolapta :)bi türlü yaptıramadım

seninki ozamna kendilinde catlmasinimi bekletiyo doktorun belki bilrek vurmuyodurki kendiliginden catlasin diydir bilmiyorum tam olrak acikcasi pek anlmiyorum gozlemdiklerim kadariyla soyluyorum bazi doktorlar herseyin dogalligindan yana catlama igensini vurduktan sonra saatin var en agzinda cunku o saaten cok sonra girmek ileskiye erkek bebegi zorlastiyo bilmiyorum umarim doktorun yardimci olur

valla cnm ıyı bı sayı yuzde 95lerde rabbım ıns o sayının ııcınde oluruz VALLA DR DEN ALLAH RAZI OLSUN COK AYDINLATTI BIZI CNM SENDE ÖLE

Allah rizasi icin gonulden inanarak iki rekat namaz kil pesine ayetel kursu oku ve hayirli bir erkek evlat iste rabbim den esler her ikisi kilabilir kocadan sakli olanlarinda kilmasa kocasi olur sonra besmele ile erkek evlat icin calismaya baslanir iliskiye girmeden
önce besmele cekilir ve erkek evlat dusunulur olduda bitti masallah oglumuz yolda insallahhhhh
sonra aklina geldikce kil dua et insallah sonundada sukur namazi kil

ay ablam agzından bal damlıyo ınsssssssssssss ınnssssssssssssssss

adetin 5. günü almaya başlanacak diyosunuz peki adeti 10 gün sürenler ne zaman almaya başlayacak buda önemli bazı kişiler 3 gün adet oluyo mesela gözden kaçmasın dimi kızlaaar

adetin 5. günü almaya başlanacak diyosunuz peki adeti 10 gün sürenler ne zaman almaya başlayacak buda önemli bazı kişiler 3 gün adet oluyo mesela gözden kaçmasın dimi kızlaaar
kizlar gecmisi iyi okuyun yzmisti arkadas kac gunlukken alinacak diye bu ardabizim mahallede degisti adin ezelce oldiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…