bebek cinsiyet belirleme..

anam kirpik karışmasının ne gibi psikolojik bi tarafı olabilir ki karışmışsa karışmıştır sırnaşık şey :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin valla güldürdün beni .... sırnaşık şey belkim hep öle karışık idi ben şimdi fark edip ona yormak istedim die şeeettiiim yerimseniben ... ama yok yaw karışmışlar :bbo:

bende şimdi lavoboya gittim baktım sankim sol gözümünküler karışmış gibi geldi sol yumurtalığım belimin sol tarafı sol gözüm ay ben iyice manyadım bana soldan soldan geliyorlaaaarrr delikafadulden

elara teşekkur ederim
adet döngüm gayet duzenlıydı 3-4 ay öncesıne kadar
bebek için çalışmaay başladıktan sonra adet döngum 26 da bir oldu 5 er gun önceden oldum bu ay 2 gun önce olmuştum
kafamkarışık yarında gelırse bı dr. a giderim soğan suyu içmeyı düşünüyodum içsem ona bağlıcam hiç başlamıyım bari içmeye

ezel yarın kan testi yaptırsana .. 2 gün kala kiminde idrarda bile çıkıyor ..kan testinde çıkar tahminimce .. var gibi valla :dance:

ezel yarın kan testi yaptırsana .. 2 gün kala kiminde idrarda bile çıkıyor ..kan testinde çıkar tahminimce .. var gibi valla :dance:

bilmiyorum ki benim adetimin 20. günü yumurtam çatladı o gün yaptık yani 12 ekimde daha yarın 1 hafta olcak 1 haftada belli olur mu_?

Son düzenleme:

adet döngüsü 28 günden kısa olanların hemen adet sonrası yumurtlaması oluyor
her ay olmasada bazı aylar yumurta catlarken pembe akıntı gelebiliyorr

kız valla senin hafızan hafıza değil başka bişey bravo valla
evet 3 kere gittim ve onlar yumurta takibi yapılmasına gerek yok dediler
kimse bana bakarak yol çizmez zaten :)))) yoksa sınıfta kalırlar

adet döngüsü 28 günden kısa olanların hemen adet sonrası yumurtlaması oluyor

evet bende bunu farettim ben adet sonrası yumurtluyorum mesela bu ay 9. gün yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…