- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.421
anam kirpik karışmasının ne gibi psikolojik bi tarafı olabilir ki karışmışsa karışmıştır sırnaşık şey :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin valla güldürdün beni .... sırnaşık şey belkim hep öle karışık idi ben şimdi fark edip ona yormak istedim die şeeettiiim yerimseniben ... ama yok yaw karışmışlar :bbo:
bende şimdi lavoboya gittim baktım sankim sol gözümünküler karışmış gibi geldi sol yumurtalığım belimin sol tarafı sol gözüm ay ben iyice manyadım bana soldan soldan geliyorlaaaarrr delikafadulden
ezel yarın kan testi yaptırsana .. 2 gün kala kiminde idrarda bile çıkıyor ..kan testinde çıkar tahminimce .. var gibi valla :dance:
hımm o zaman beklemek lazım .. garanti olsun yerimsenibenbilmiyorum ki benim adetimin 20. günü yumurtam çatladı o gün yaptık yani 12 ekimde daha yarın 1 hafta olcak 1 haftada belli olur mu_?
elara teşekkur ederim
adet döngüm gayet duzenlıydı 3-4 ay öncesıne kadar
bebek için çalışmaay başladıktan sonra adet döngum 26 da bir oldu 5 er gun önceden oldum bu ay 2 gun önce olmuştum
kafamkarışık yarında gelırse bı dr. a giderim soğan suyu içmeyı düşünüyodum içsem ona bağlıcam hiç başlamıyım bari içmeye
hımm o zaman beklemek lazım .. garanti olsun yerimseniben
ezel sen karbonat testi yapabilirsin. bende adetime 3-4 gün kala karbonat testinde belli olmuştu.
ezel sen karbonat testi yapabilirsin. bende adetime 3-4 gün kala karbonat testinde belli olmuştu.
günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşAllah
günaqydın canparçam nasılsın biz hamiş kaldık yaaa içime doğuyor ben asilmavi sen ve ben hamişiz gibi geliyor hemide erkek inşaAllah :CüvCüv:
Elara sen ne dersin bekleyeyim mi_?
Yoksa yaptırayım mı kan tahlili
gecmiş olsun umut
sağol canım
umutt atmaaaaaa
sen yumurta takibi yaptırmadın kii.yum takibi adetliyken başlanırr gün aşırı doktora gidilir yumurtalarına bakılırr.yumun olgunlaşıncada doktor sana şu gün ilişkiye gir der
sen temmuzda tatile gitmeden önce 1 kez gittin.
bide gecen ay gittin doktor yumurta görünmüyor catlamış olabilir dediydi galibaa
bunlar yumurta takibi degil arkadaşımmm yanıltmayalımm insanları:))
senin adam akıllı takip yaptırman lazım ece yada mimoza gibi.
adet döngüsü 28 günden kısa olanların hemen adet sonrası yumurtlaması oluyor
evet bende bunu farettim ben adet sonrası yumurtluyorum mesela bu ay 9. gün yumurtladım
daha cok erkenn bence.1 hafta daha bekle sen
cünkü sen gec yumurtladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?