- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.441
canım o nasıl oluyor ki _?[/Q
idrarını bir bardağa yapıyorsun ve biraz toz karbonat atıyorsun. hamile değilsen karbonat dibe çöküyor. hamile isen köpürüyor. ben iki hamileliğimde de yapmıştım ve doğru idi. çevremde de çok yapan var bu testi.
:Saruboceq:günaqydın canparçam nasılsın biz hamiş kaldık yaaa içime doğuyor ben asilmavi sen ve ben hamişiz gibi geliyor hemide erkek inşaAllah :CüvCüv:
iyiyim canım hayırlısı inşAllah ağzından yıne ballar damlıyokaydirigubbakcemile3
sinam kız yaz çatlicam şimciiiiiiiiiik nasıl yapılıyor karbonat testiii
idrarını bir bardağa yapıyorsun ve biraz toz karbonat atıyorsun. hamile değilsen karbonat dibe çöküyor. hamile isen köpürüyor. ben iki hamileliğimde de yapmıştım ve doğru idi. çevremde de çok yapan var bu testi.
sabah idrarıylamı yapalım_?
:Saruboceq:
bence de ağzından ballar damlıyo
ya bilmiyorum belkide öyle olmasını çok istediğim için hissediyorum ama inşaAllah Rabbim nasip eder kızlar oğluşlara hamileyizdir inşaAllah
bende yapıyım ama erkenmı daha 4 gün var denıyım:kedi:
senin üst kirpikler ne durumda karışık mı ?bende yapıyım ama erkenmı daha 4 gün var denıyım:kedi:
bende yapıyım ama erkenmı daha 4 gün var denıyım:kedi:
senin üst kirpikler ne durumda karışık mı ?
kızlar az önce karbonat testini yaptım köpürdü kızzzkafamçokkarıştı
selam kızlar
kirpik olayı doğru benim komşum kirpiğimden anlamıştı
tathlil yapmıştım:)
inşşşşşşşşşşş.
hamilesinizdir :))))
bende zaten kısacık kiprikler var isteselerde karışamazlar ezel kız merakta bırakma yaparsan
ya idrarın ne zaman olduğu fark etmiyormu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?