- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.401
hadi bakalım hayırlısı
güya sen yapana kadar ben çoktan hamile olacaktım
kısmetten ötesine geçilmiyor
matematik göünmüyor kaç gündür onun pozitif sonuç kesinleştimi kaç haftalık acaba :uhm:
umut sen adetinin kaçıncı gününde yumurtlamıştın
ewet cnm aynen ıns yıne benden once bu ay kalırsın sen ne zaman regl olcan varmı daha ya bence sen reglın baslar baslamaz dr yum takıbı ıcın bı gıt cnm ya
9 . günü yumurtladım
sağol gamze naber nasılsın ???
ne durumdasın canım bişeyler hissediyonmu ?
kızlar hepinize hayırlı sabahlar
ben adetimin 3. günü doktora gittim . kist var dedi. 1 ay kullanmam için hap verdi.
ama eve gelince aklıma kurt düştü.
doktor keseyi kist sanmış olabilir mi diye test yaptım. çünkü burda bazı üstüne görenler normal adet gibi gördüklerini yazmışlar..
neyse test arızalı çıktı galiba. çizgiler belirdi ama ortada bulanık bi yuvarlak var.
sizce arızalı mı bu test. ne diyorsunuz yorumlarınızı merak ediyorum.
günaydınnnn a.s.
kızlar topiğe nazar değdi yaw.. önceden p.tesi günleri geldiğimde okumam gereken 50-60 sayfa oluyordu ... şimdi 10 sayfaya düştü :1no2:
elara cimcimenin doğum günü geçmiş ama .. olsun ... Allah hayırlı, sağlıklı sevdikleriyle güzel bir ömür versin inş. :Saruboceq:
benimde sağ yum.da batma var hatta gece uyandım batma yüzünden ..... maya tutmuş olabilir mi ???? :CüvCüv: böyle diyom eşim gülüyo .... yoğurt mu kızım bu diyo :roflol:
kızkardeşim bugün doğum yapıyor şu an hastanede bekliyorlar bakalım inşallah sağlıkla doğar
istanbulada yaşıyor kızkardeşim.ikizlerini 6.ayda kaybetti.biri karnında diğeri doğduktan 6 saat sonra öldü.kötü günler geride kaldı.şimdi bir kızı oluyor inşallah.
yok kız bende bişey yokki :))gebelik testi yaomadın mı kıızzz
ezelll üst kirpiklerini kontrol etsene bi ... karışıkmı ???
yok şu kutumda ilgili bişey hissetmiyorum.
yok şu kutumda ilgili bişey hissetmiyorum.
elara listeye beni eklemeyi unutmuşsunherkese günaydınnn
elara listeye beni de ekleyebilirsin :dance:
sat;30 eylül
deneme; 14 ekim
regli; 27
beklenen; 26 ekim
sağol canım yoruncu hafta sonu geçirdim
ve grip olmuşum
kötü başladık haftaya yani ???
sen ne durumdasın
benimde amcamın torunu var benden 2 yaş küçük normalde İstanbulda yaşıyorlardı buraya kocaya kaçtı 5 ay önce kaçtıktan 2 ay sonra düğün yaptılar şimdi hamileymiş hiç belli olmuyor çok zayıf bir kız zaten dün görüştük hamileymiş bilin bakalım kaç aylık delikafadulden
5 aylıkmış yavvv şaştım kaldım vallahhh sempatiksalakcinni
kızlar onumuzdekı ay yum takıbıne baslayacam ınssssssss valla sankım ılkmıs gıbı heyecanlanıyom yawwwwwwwwww:sm_cool:
çarşamba olmam lazım
yok be kaç doktor oldu yine gidersem 4. olacak kız :)))
evt.... şimdi belirtiler topiğini geziyodum hazinem nickli biri kadın doğumcunun yanında çalışmış o yazmış kirpikler karışır die (ama herkeste olacak die bişi yok tabi) ben hemen kontrol ettim valla nası birbirine girmişler cidden ya.... umarım psikolojik değildir psikolojikse de durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile ....:roflol:anam rimel var gözlerimdee nasıl kontrol edemama sabah uyandığımda karışık değildi heralde zaten bende öyle karışacak kadar çok kiprik yok kaydirigubbakcemile3
neden sordunkine hamiş olunca karışırmıymış yoksam akannehir
elara listeye beni eklemeyi unutmuşsun
sen nasıl oldun bugün ..
evt.... şimdi belirtiler topiğini geziyodum hazinem nickli biri kadın doğumcunun yanında çalışmış o yazmış kirpikler karışır die (ama herkeste olacak die bişi yok tabi) ben hemen kontrol ettim valla nası birbirine girmişler cidden ya.... umarım psikolojik değildir psikolojikse de durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile ....:roflol:
gunaydın arkadaşlar bişe sormak istiyorum üstüne adet görenler normal süreli adetmi görüyolar daha mı az suruyo benm normal sürdü
perşembe adetim bitti birliktelıkden sonra hafif bi pembelık geldi adetım tam bıtmeden yaptık sandım ondan oldu
ama dun akşam bişe yapmamamıza rağmen sabah yıen pembe bı akıntı geldı adet olcağınız zaman gelır ya öyle ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?