bebek cinsiyet belirleme..

umut sen adetinin kaçıncı gününde yumurtlamıştın

9 . günü yumurtladım

ewet cnm aynen ıns yıne benden once bu ay kalırsın sen ne zaman regl olcan varmı daha ya bence sen reglın baslar baslamaz dr yum takıbı ıcın bı gıt cnm ya

çarşamba olmam lazım
yok be kaç doktor oldu yine gidersem 4. olacak kız :)))

test bozuk olsaydı ikiside aynı koyulukta cıkardı.hamile olabilirisn bencee.tekrar test yapsana merak ettim bende.inşallah bebiş karnına konmuştur

tşkler cnm,
haftasonları genelde kimse olmuyor .o nedenle sayfalar ilermemiş
sagdan yumurtladın sen galibaa.inş bebişin belirtileridir.

kızkardeşim bugün doğum yapıyor şu an hastanede bekliyorlar bakalım inşallah sağlıkla doğar

hayırlı olsun şimdiden.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş

istanbulada yaşıyor kızkardeşim.ikizlerini 6.ayda kaybetti.biri karnında diğeri doğduktan 6 saat sonra öldü.kötü günler geride kaldı.şimdi bir kızı oluyor inşallah.

cok üzücüüü.
allah yeni dogan kızına ömür versinnn inş

ezelll üst kirpiklerini kontrol etsene bi ... karışıkmı ???

anam rimel var gözlerimdee nasıl kontrol edem ama sabah uyandığımda karışık değildi heralde zaten bende öyle karışacak kadar çok kiprik yok kaydirigubbakcemile3

neden sordunkine hamiş olunca karışırmıymış yoksam akannehir

sağol canım yoruncu hafta sonu geçirdim
ve grip olmuşum
kötü başladık haftaya yani ???
sen ne durumdasın

gecmiş olsun umut

neyseki evlenmiş.anne baba rızası almadan evlenen insanların mutlu bi evliligi olmuyor maaleseff
yani ben hiç görmedim iyiki kactımda evlendim diyenii.
Allahh aklı fikir versin genc kızlara.bizim de kızlarımız varr Allah şaşırtmasın

kızlar onumuzdekı ay yum takıbıne baslayacam ınssssssss valla sankım ılkmıs gıbı heyecanlanıyom yawwwwwwwwww:sm_cool:

aaa ciddenmi kızz:))
doktor buldnmu?ecenin doktoruna gitsene

çarşamba olmam lazım
yok be kaç doktor oldu yine gidersem 4. olacak kız :)))

umutt atmaaaaaa
sen yumurta takibi yaptırmadın kii.yum takibi adetliyken başlanırr gün aşırı doktora gidilir yumurtalarına bakılırr.yumun olgunlaşıncada doktor sana şu gün ilişkiye gir der

sen temmuzda tatile gitmeden önce 1 kez gittin.
bide gecen ay gittin doktor yumurta görünmüyor catlamış olabilir dediydi galibaa
bunlar yumurta takibi degil arkadaşımmm yanıltmayalımm insanları:))

senin adam akıllı takip yaptırman lazım ece yada mimoza gibi.

gunaydın arkadaşlar bişe sormak istiyorum üstüne adet görenler normal süreli adetmi görüyolar daha mı az suruyo benm normal sürdü
perşembe adetim bitti birliktelıkden sonra hafif bi pembelık geldi adetım tam bıtmeden yaptık sandım ondan oldu
ama dun akşam bişe yapmamamıza rağmen sabah yıen pembe bı akıntı geldı adet olcağınız zaman gelır ya öyle ne olabilir?

evt.... şimdi belirtiler topiğini geziyodum hazinem nickli biri kadın doğumcunun yanında çalışmış o yazmış kirpikler karışır die (ama herkeste olacak die bişi yok tabi) ben hemen kontrol ettim valla nası birbirine girmişler cidden ya.... umarım psikolojik değildir psikolojikse de durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile ....:roflol:

ezelll üst kirpiklerini kontrol etsene bi ... karışıkmı ???

benimde karışmıştı.anneme sölememiştim ben hamile oldugumu.o kirpiklerimden anlamıştı:)

elara listeye beni eklemeyi unutmuşsun
sen nasıl oldun bugün ..

evet arada kaynamış ekleyim birazdan
ben iyiyim bugün .öksürük kalmadı diyebilirim.gripte gecti sayılırr

anam kirpik karışmasının ne gibi psikolojik bi tarafı olabilir ki karışmışsa karışmıştır sırnaşık şey :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
yüzümü yıkamadan öncemi bakmalıydım acaba yaaa merak ettim şimdi gitçem rimelleri çıkarıcam hamile olsam acep rimelliykende karışırmıydı

Adet döngün kaç??
bazı kadınlarda yumurta çatladıgında pembe akıntı gelir.sende regli sonrası yumurtladıysan belki o şekilde akıntı gelmiş olabilir

başka bi sebebide hamile olabilirsinnn
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...pembe-akintiyerlesme-kanamasi-olabilir-7.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…