- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.381
ezel sende durumlar nasıl .. listede bi sende bi de bende yok ... elimizi çabuk tutalım .... Allah bizede nasip etsin inş. :Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun bende pazar günü halı yıkama makinasıyla koltuk yıkadım bide uzandım tül falan astım korkuyorum ya bebek varsa bişey olursa diye sonra belim çok ağrıdı akannehirsağol canım yoruncu hafta sonu geçirdim
ve grip olmuşum
kötü başladık haftaya yani ???
sen ne durumdasın
aa sen 3 gün sonra test yapabilirsin ...
evet canım heycanla bekliyorum çok sabırsızlanıtyyoruuummm :dance:
günaydın kızlar
canımmm günaydın hoşgedin nasılsın_?
istanbulada yaşıyor kızkardeşim.ikizlerini 6.ayda kaybetti.biri karnında diğeri doğduktan 6 saat sonra öldü.kötü günler geride kaldı.şimdi bir kızı oluyor inşallah.
kızkardeşim bugün doğum yapıyor şu an hastanede bekliyorlar bakalım inşallah sağlıkla doğar
kızkardeşim bugün doğum yapıyor şu an hastanede bekliyorlar bakalım inşallah sağlıkla doğar
gunaydın kızlar g.olsun umutttttttttt
günaydın arkadaşlar.hepinize güzel bir hafta diliyorum.
sağol gamze naber nasılsın ???gunaydın kızlar g.olsun umutttttttttt
günaydın arkadaşlar.hepinize güzel bir hafta diliyorum.
sağol gamze naber nasılsın ???
ne durumdasın canım bişeyler hissediyonmu ?
ıyı dıyelım ıyı olsun be cnm bu oglusları bulmadan bıze rahat yok(((((((((((((
benimde amcamın torunu var benden 2 yaş küçük normalde İstanbulda yaşıyorlardı buraya kocaya kaçtı 5 ay önce kaçtıktan 2 ay sonra düğün yaptılar şimdi hamileymiş hiç belli olmuyor çok zayıf bir kız zaten dün görüştük hamileymiş bilin bakalım kaç aylık delikafadulden
5 aylıkmış yavvv şaştım kaldım vallahhh sempatiksalakcinni
yok kız valla benim hiç umudum yokkkk hatta alıştırıyorum bile bu fikre
ama senin olacak valla içime doğuyorr
hayırlı olsun
onun bebeği neydi kızmıydı ??
cnmm öle dusunme kız ıns senınde olcak bcmmmm..... kurban olurum sana ınssssssssssss heppımızın olsunnn cnmmmmm
e tamam işte 5 ay önce kaçmışya :)))
kızlar onumuzdekı ay yum takıbıne baslayacam ınssssssss valla sankım ılkmıs gıbı heyecanlanıyom yawwwwwwwwww:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?