bebek cinsiyet belirleme..

ezel sende durumlar nasıl .. listede bi sende bi de bende yok ... elimizi çabuk tutalım .... Allah bizede nasip etsin inş. :Saruboceq:

bekliyorum işte canım aslında cumartesi dayanamadım test yaptım ama tabiki negatifti artık 3 gün beklicem hayırlısıyla olur inşaAllah içime doğuyor Rabbim erkek nasip edecekmiş gibi geliyor boshayallersmile

sağol canım yoruncu hafta sonu geçirdim
ve grip olmuşum
kötü başladık haftaya yani ???
sen ne durumdasın
canım çok geçmiş olsun bende pazar günü halı yıkama makinasıyla koltuk yıkadım bide uzandım tül falan astım korkuyorum ya bebek varsa bişey olursa diye sonra belim çok ağrıdı akannehir

kızkardeşim bugün doğum yapıyor şu an hastanede bekliyorlar bakalım inşallah sağlıkla doğar

canım analı babalı büyüsün sağlıkla sıhatle inşaAllah gözünüz aydın opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar g.olsun umutttttttttt

günaydın gamze hoşgeldiiinnn

günaydın arkadaşlar.hepinize güzel bir hafta diliyorum.

günaydın kardelen inşaAllah bu hafta hepimiz güzel haberler alırızzzz hihoyyyt

benimde amcamın torunu var benden 2 yaş küçük normalde İstanbulda yaşıyorlardı buraya kocaya kaçtı 5 ay önce kaçtıktan 2 ay sonra düğün yaptılar şimdi hamileymiş hiç belli olmuyor çok zayıf bir kız zaten dün görüştük hamileymiş bilin bakalım kaç aylık delikafadulden
5 aylıkmış yavvv şaştım kaldım vallahhh sempatiksalakcinni

e tamam işte 5 ay önce kaçmışya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…