- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.481
canım proje hazırlıyorum hem arada da size bakıyorum o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma canım. sabah idrarıyla sanırım daha iyi olur ama ben her daim yapıyordum sonuç değişmiyordu.bir dene istersen
kızlar selamlar büyük ihtimalle bende hamileyim 14 ekimde beklenen regl di ama olmadı halan test yaptım çok açıkta olsa 2. çizgi var gibiydi. birde tükrükle yapılan ovulasyon testi var bende onda malumunuz östrojen hormonu ölçülüyor ve hamile kalıncada bildiğim kadarıyla östrojen artışa geçiyorya hep tükrükle yapılan testte benim eğrelti otu görünümü var yani östrojenim yükselmiş. hayırlısı inşallah birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapacağım ve doktora gideceğim... 23 eylüldü ilişki günüm.hadi hayırlısı ne olur dualarınızda benide unutmayın kızlar...
elara yıne hatırlatayım bişe gödercektin galiba merak ettim şimdi:uhm:
ay öğlen karbona almayı unuttum yaaa iş yerine geldim tuvalete girdim aklıma geldi ama kahve falı baktırdım çocuk gözükmüyor dedi ama çok istediğin bişey var 2 -3 aya kadar olacak dedi bilmiyorum hayırlısı artık akşama yaparım karbonata testini
ya bazen hamileyim gibi geliyor bazen değilim gibi mesela öğlenleri iştahla yediğim yemekleri yiyemiyorum hep abur cubur yemek istiyor canım
bide ben ekşi yemeğede korkuyorum hani ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ya ekşi yersem ayşe doğururum diye yemiyorum normalde günde 1 limon yerdim iş yerime yanıma limon alırdımm artık almıyorum ama canım istiyor bide canım çok turşu istiyor yoksa yoksa kızmıııııııııııııııııııı kafamçokkarıştı
ya bazen hamileyim gibi geliyor bazen değilim gibi mesela öğlenleri iştahla yediğim yemekleri yiyemiyorum hep abur cubur yemek istiyor canım
bide ben ekşi yemeğede korkuyorum hani ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ya ekşi yersem ayşe doğururum diye yemiyorum normalde günde 1 limon yerdim iş yerime yanıma limon alırdımm artık almıyorum ama canım istiyor bide canım çok turşu istiyor yoksa yoksa kızmıııııııııııııııııııı kafamçokkarıştı
yok be cnm eksıyle tatlıyla alakası yok o cocugundan oluyomus benım 3 de farklıydı valla bızım akrabada catır catır eksı elma yıyodu oglu olduuuuuuuuuuuuu:))))))
ezelcim falı boş ver somut delillere bak
ezel sen bu kadar erkek evlat isteğini başka yerde söylemiyorsun dimi .. valla topa tutarlar .. ben lafı geçtiği zaman gönlümden erkek geçiyor dediğim de bile millet oooooo sanki cinayet işlemişim gibi tepki alıyorum .. ki artık bıraktım hiç bi yerde fikrimi söylemiyorum...
boşver ye .ben fil gibi yiyorum.sigarayıda bıraktım.hamileysem çok zor olacak.
ezel sen bu kadar erkek evlat isteğini başka yerde söylemiyorsun dimi .. valla topa tutarlar .. ben lafı geçtiği zaman gönlümden erkek geçiyor dediğim de bile millet oooooo sanki cinayet işlemişim gibi tepki alıyorum .. ki artık bıraktım hiç bi yerde fikrimi söylemiyorum...
:roflol::roflol:bende yenii hamile kaldığımdaa korkuyordumm canım limon istiyormuu ekşii istiyormuu diyee kendimii dinlerdimm
birde erkekk bebek bekleyenler et kokusundan tiksinmezmişş diye duydummm
birgün evde kebapp kokusuu geliyoooo
ama dayanamıyorumm hemen lokantaya gittimm ve acılıı adana yedim
kendi kendimede diyorumm etten tiksinmedimm bak yedimm bebek erkekk ozaman diye avutuyordumm:roflol:
ama turşuu çokk yedimm acı bol bol yedim başlarda hatta halenn yiyorumm amaa ekşii hiçç aklımaa gelmiyoo
tatlı daha çok seviyorummmm
kızımda limonuu soyar tüm yerdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?