bebek cinsiyet belirleme..

bende artıkk bebek alışverişimmii tamalamaya çalışıyorumm
çarşambaa randevumuzz varr
bakalım kaç kilo olduk
en son 1 kilo 700 gramdııı göktuğumm

ilk hamile kaldığımda aynıı bende böyleydimmmm
inşallah bebek yoldadırr

bende artıkk bebek alışverişimmii tamalamaya çalışıyorumm
çarşambaa randevumuzz varr
bakalım kaç kilo olduk
en son 1 kilo 700 gramdııı göktuğumm

karabiboşuuuuuuummm ya dua et hamile kadının duası kabul olur bizimde oğluşumuz olsun arkadaşım yaaa Rabbim tez zamanda bizede nasip etsin inşaAllah

ezel yorgunlukk varmıı
günüme 1 haftaa kala çok yorluyordumm iş yapamıyordumm uyuumak istiyordummm
kafamıı koyduğumm yerde uykuya dalıyordumm

karabiboşuuuuuuummm ya dua et hamile kadının duası kabul olur bizimde oğluşumuz olsun arkadaşım yaaa Rabbim tez zamanda bizede nasip etsin inşaAllah

canımm burdakii herkes içinn dua ediyorumm hatta doğumdaa banaa liste hazırlatınn ordaa adlarınızıı sayayımm dua edeyimm canımmm

Arkadaşlar foruma yeni üye oldum..Benim 2 kızım var birde nasip olursa oğlan istiyoruz forumudaki yazıların çoğunu okudum bayağı bilgilendim.bugünlerde oğlan için deneme yapacağız bunun için ovalasyon kiti aldım.sadece sevgili Elara dan Erkek çocuk için bioritm zamanımı öğrenmek istiyorum.hepinize sevgiler. benim 29.07.1974 eşimin 03.10.1968 doğum tarihi son adet tarihim 07.10.2010

hoşgeldin canım hayırlısı olsun
bu günler tam erkek günlerin elara daha geniş bi açıklama yapar ama umarım bi iki güne kalmaz yumurtlarsın adet düzenin nasıl kaç günde bir adet oluyorsun

Son düzenleme:

ewt aynen katılıyorum hamileyken bi kızım var gönül bunu erkek ister diye söyledım bi kac yerde sonradan beni deprasyona soktular :1shok:en yakınımdakı insan zaten hamile kalırsam kımseye demeye nıyetım yok karnım buyudukce anlasılır anlasılırsada cinsiyetini kızsada kız erkeksede kız dıyecem belkıde hiç bişe demem:umursamaz:

kizlar, carsamba gunu yumurtalamadan sonraki 10. gun ve ikinci kizimda 10. gunde cikmisti pozitif....... Cok heyecanliyim, gerginim, korkuyorum eyvahedigeldismile hic bir belirti yok.

Bende cinsiyeti belli olmadan söylemek istemiyorum hamile olduğumu ama nerdeee hayatta dayanamam yumurtlarım ben söylemesem kocam söyler onadamı söylemesem ne -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…