- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.501
canım sorma bu aralar canım nasıl et istiyor nasıl et istiyor sadece et verselerr sabah akşam yiycem vallahi yemekte etli bişeyler çıksın diye dört göz bakıyorum normalde etide sevmem üstelik turşuda çok seviyorum ve canım çekiyor hele acı saksı biber turşusu aayyyyy yaaaa karnım acıktı beniiiiiiiimmm
bende artıkk bebek alışverişimmii tamalamaya çalışıyorumm
çarşambaa randevumuzz varr
bakalım kaç kilo olduk
en son 1 kilo 700 gramdııı göktuğumm
karabiboşuuuuuuummm ya dua et hamile kadının duası kabul olur bizimde oğluşumuz olsun arkadaşım yaaa Rabbim tez zamanda bizede nasip etsin inşaAllah
ilk hamile kaldığımda aynıı bende böyleydimmmm
inşallah bebek yoldadırr
canımm burdakii herkes içinn dua ediyorumm hatta doğumdaa banaa liste hazırlatınn ordaa adlarınızıı sayayımm dua edeyimm canımmm
ama varya doğum yaklaştıkça çokkkkkkkkkkkkkkkkk korkuyorumm doğumdann son 49 kalmışşşş
ezel yorgunlukk varmıı
günüme 1 haftaa kala çok yorluyordumm iş yapamıyordumm uyuumak istiyordummm
kafamıı koyduğumm yerde uykuya dalıyordumm
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum..Benim 2 kızım var birde nasip olursa oğlan istiyoruz forumudaki yazıların çoğunu okudum bayağı bilgilendim.bugünlerde oğlan için deneme yapacağız bunun için ovalasyon kiti aldım.sadece sevgili Elara dan Erkek çocuk için bioritm zamanımı öğrenmek istiyorum.hepinize sevgiler. benim 29.07.1974 eşimin 03.10.1968 doğum tarihi son adet tarihim 07.10.2010
ezel sen bu kadar erkek evlat isteğini başka yerde söylemiyorsun dimi .. valla topa tutarlar .. ben lafı geçtiği zaman gönlümden erkek geçiyor dediğim de bile millet oooooo sanki cinayet işlemişim gibi tepki alıyorum .. ki artık bıraktım hiç bi yerde fikrimi söylemiyorum...
ewt aynen katılıyorum hamileyken bi kızım var gönül bunu erkek ister diye söyledım bi kac yerde sonradan beni deprasyona soktular :1shok:en yakınımdakı insan zaten hamile kalırsam kımseye demeye nıyetım yok karnım buyudukce anlasılır anlasılırsada cinsiyetini kızsada kız erkeksede kız dıyecem belkıde hiç bişe demem:umursamaz:
hoşgeldin canım hayırlısı olsun
bu günler tam erkek günlerin elara daha geniş bi açıklama yapar ama umarım bi iki güne kalmaz yumurtlarsın adet düzenin nasıl kaç günde bir adet oluyorsun
Hoşbulduk canım genelde 28 günde bir adet oluyorum.
hıımmm inşaAllah yumurtlama gününde bioritminde erkek gösterir bu bir kaç gün hep erkek gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?