bebek cinsiyet belirleme..

iyi akşamlar kızlar.çok yoğun bir hafta sonu ve yoğun bir p.tesi den sonra anca girebiliyorum.Aklım hep burdaydı acaba kızlar neler yazmışlar diye.şimdi biraz okıyım neler kaynatmışınız,yeni haberler varmı bi bakıyım.

canım ben 5 senedir kullanıyorum.ilk zamanlar çok dikkat ediyodum onun cilası falan var aldığın markaya göre servisinden alabiliyosun benimkinin temizlemek için spatulası vardı zamanla ucu aşındı.servisten yenisini istiyon 15 tl.2 sene sonra artık spatulayı da bıraktım bildiğin bulaşık teli ve sprey yağ sökücüyle vileda bezle siliyom.valla azıcık çizikler oldu 5 senede tabi ama davlumbaz ışığını açınca gözüküyo o çiziklerde.onun dışında pırıl pırıl yani.şimdi sen yeni diye bırak teli sünger bile değdiremezsin.kendimden biliyom çünkü.

kızlar ben karbonata testi yaptım size haber vermeye geldim
maalesef benimki köpürmedi :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ezel ben sabah ilk idrarımla yapmıştım o saate kadar wc ye gitmedım ilk yaptığım köpürdü birdaha yaptım o köpürmedi sabah dene istersen

EZELCIM YARIN GUZEL HABERLERLE GEL INSSSSSSSSSSSSS:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

inşaAllah canım yaaa benim kocişe anlattım karbonat testi yaptım köpürmedi diyorum gülüyor sonra canparçam sabah idrarıyla yaptığını söyledi ona söylüyorum ya al bi test yap işte ne uğraşıyorsun öyle testlerle diyor evde iki tane test var ama onlar sonuç vermiyor ki daha fisfisfis

iyi akşamlar kızlar:)
dün aktara gittim midem için kudret narı aldım
dün akşam bi kaşık içtim akşam çok rahat uyudum:9
ama benim kociş dr sor diye tututurduuu
bugün dr aradım içme sakın dedi
ben napıcam ağrıya devam(((

doktor bişey önermedimi ağrı için canım yaaa çok geçmiş olsun sordun mu peki napıcam ağrım çok deseydin

Son düzenleme:

cnm ya sende gastrıt mı var mıde ıcın surup var neydı o yaa eczanelere bıle sorsan verıyolar mıdem yanıyo desen hemen ben ondan ıcıyodum ınan cok rahatlatıyo bıde ondan dene ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…