- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.541
ewet rennuydu cnm ya bana cok ıyı gelıyodu allah allah oda cok zor ya rabbım yardımcın olsunnnnnnnnn
saol cnm
gavischon veya renni duo iç dedi ama
onlar beni kesmiyor(başka bişey içemessin diyor
kızlaaar ben kaçıyorum kocişim beni söylemesi ayıp yemeğe çıkaracak hani gündüz canımın çektiği şeydeeennnn ölüyorum açlıktaaann yarın görüşürüzzz öptüm hepiniziiiiiiiii sositososito sositososito sositososito
iyi akşamlar kızlar:)
dün aktara gittim midem için kudret narı aldım
dün akşam bi kaşık içtim akşam çok rahat uyudum:9
ama benim kociş dr sor diye tututurduuu
bugün dr aradım içme sakın dedi
ben napıcam ağrıya devam(((
ay napıyım cnm yaa
midemle başım belada bu sıra yine kudurdu kudurukkk mide:)))
ölüyorum akşamları cnm ya( gitme:
2 yıl önce bugün gece 3.5 da nişanım gelmiştii
sabah 7 de annemi eşimi uyandırdım
bu saatlerde duş alıyordum:)
11 de hastaneye yattım
4 de dogumhaneye girdim
4:15 de kızım dogmuştuuuu
cok cabuk geciyor zamannboshayallersmile
üzülme ezel , umarım hamilesindir. ama eğer değilsen de stres yapma vakti zamanı gelmemiş daha demekki . stres biliyorsun olumsuz etkiler canım.
hamile olmayı çok istiyorum ama bir taraftanda değilsem hayırlısı böyleymiş derim belki inşaallah erkek olacak zamanı bekliyordur
gunaydın cnm senbu arada esıne kur uyguluyomusun eger yapmadıysan bu ay bıde onu dene
keçiboynuzu kürünü 2 kere içti başka içmedi canım yaa ama keçiboynuzu pekmezi hep verdim çinko takviye vs... yemek içmek uyguladım bende yaptım ama şimdi ya hamilleysem diye bazı şeyleri yapmıyorum mesela yeşil çay hamilelikte zararlı diye okumuştum içmiyorum ama bbakalım eğer değilsem bu ay yine başlicam artık aralıkta denerim aralığa kadar kürleri uygularım diye düşünüyorum
keçiboynuzu kürünü 2 kere içti başka içmedi canım yaa ama keçiboynuzu pekmezi hep verdim çinko takviye vs... yemek içmek uyguladım bende yaptım ama şimdi ya hamilleysem diye bazı şeyleri yapmıyorum mesela yeşil çay hamilelikte zararlı diye okumuştum içmiyorum ama bbakalım eğer değilsem bu ay yine başlicam artık aralıkta denerim aralığa kadar kürleri uygularım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?