bebek cinsiyet belirleme..

kızlaaar ben kaçıyorum kocişim beni söylemesi ayıp yemeğe çıkaracak hani gündüz canımın çektiği şeydeeennnn ölüyorum açlıktaaann yarın görüşürüzzz öptüm hepiniziiiiiiiii sositososito sositososito sositososito

Son düzenleme:
cnm ewet artık baharatlı acı seyler yememeye dıkkat et ıns atlaırsın ya ınan uzuldum cok kötu oluyo bılıyorum bendede vardı aynı bekerkan dr gıttım hortum bıle salmıslardı mıdeye rabbım ıns en kısa zamanda senınkı gecerde bıraz rahat edersın

Elara,güzel kızının geçmiş doğum günü kutlu olsun canım.ben yeni okuyorum yeni gördüm daha.hafta sonu annemdeydim çünkü.inşallah seneye birde küçük oğlunun doğum gününü kutlarız canım.gamyoncuiremsu

kızlar günaydııınnn

gece saat 3,30 da kalktım karbonat testi yaptım negatif çıktı sabah yine yaptım yine negatif köpürmedi bir türlü yaa yok bende bişeeeyyyyy senağlama

üzülme ezel , umarım hamilesindir. ama eğer değilsen de stres yapma vakti zamanı gelmemiş daha demekki . stres biliyorsun olumsuz etkiler canım.

hamile olmayı çok istiyorum ama bir taraftanda değilsem hayırlısı böyleymiş derim belki inşaAllah erkek olacak zamanı bekliyordur

gunaydın cnm senbu arada esıne kur uyguluyomusun eger yapmadıysan bu ay bıde onu dene

keçiboynuzu kürünü 2 kere içti başka içmedi canım yaa ama keçiboynuzu pekmezi hep verdim çinko takviye vs... yemek içmek uyguladım bende yaptım ama şimdi ya hamilleysem diye bazı şeyleri yapmıyorum mesela yeşil çay hamilelikte zararlı diye okumuştum içmiyorum ama bbakalım eğer değilsem bu ay yine başlicam artık aralıkta denerim aralığa kadar kürleri uygularım diye düşünüyorum

ewet cnm vaktı gelmeyınce de olmuyo be guzelım bakalım bende aralıdka dusunuyom ama hemen de kalabılecekmıyım o var ıns rabbım gonlumuzdekı tosuncukları nasıp ederde bızde rahatlarızolumunekankayizsmile

yesılcayı sogukmu ıcıyorsun bu arada aklıma gelmısken sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…