bebek cinsiyet belirleme..

ewet cnm vaktı gelmeyınce de olmuyo be guzelım bakalım bende aralıdka dusunuyom ama hemen de kalabılecekmıyım o var ıns rabbım gonlumuzdekı tosuncukları nasıp ederde bızde rahatlarızolumunekankayizsmile

AMİİİNNN :Saruboceq:

Canım Rabbim çok büyük ben hikmetinden berekerinden eminim bizide geri çevirmez inanıyorum bu kadar istememizinde vardır elbet bir sebebi

yesılcayı sogukmu ıcıyorsun bu arada aklıma gelmısken sorayım

soğuğa yakın ılıklıkta içiyorum içine yarım limon atıyorum ikiye bölüp kabuklarıyla birini biraz sıkıyorum sonra çayım bitince limonları yiyorum kaydirigubbakcemile3
Bide incir veya kuru kayısı yeşil çayın yanında yedim

dogru cnm onuda yıyelım bu gıdısle kılolardan oglusuda bulamayacaz:)))))))))))))

iki saatte bir azar azar ye canım mesela sabah 8 de kahvaltı ettin saat 10 da yeşil çay ve kayısı yada incir ye sonra 12 - 1 gibi öğle yemeğini yersin sonra saat 3 gibi yine hafif bişeyler mesela kivi falan ya da işte bunun gibi alkali beslenmeye yardımcı bişeyler sonra 5 -6 gibi akşam yemeği sonra saat 9 gibi yine bir porsiyon meyve yada vs... bide ben sabahları çay yerine ıhlamur demledim yani bu alkali olayında
ama sakın yok eşimi beklicem şunu bunu beklicem diye öğün atlama o zaman çok kilo alıyor insan çünkü çok acıkıyor ve birden yiyeceklere yumuluyor ve sonuç koca göbekler ve popolaaarrr
mesela ben akşam öyle yaptım et yiycem diye iş çıkışı akşam yemeğimi yemedim sonra 8 :30 da ete yumuldum gecede uyuyamadım sırnaşık şey

ben şu an 50 kiloyum boyum 1,63 bi ara 60 kiloydum 10 - 12 kilo verdim 47 kiloya kadar düşmüştüm bu şekilde beslenerek verdim o kiloları yani fazla öğünle

ezel sen bayağı ilerlemişsin valla alkali yumurtlama günü derken yakalayacaksın :)
2 gün kaldı dimi hadi bakalım inşallah
bişey hissediyonmu ???

günaydın kızlar

günaydın canım hoşgeldin

ezel sen bayağı ilerlemişsin valla alkali yumurtlama günü derken yakalayacaksın :)
2 gün kaldı dimi hadi bakalım inşallah
bişey hissediyonmu ???

nşaAllah yakalarım canım yaa bilmiyorum bu karbonat testini yaptım negatif çıktı anlımda kocaman bir sivilce var galiba hastalanıcam :çok üzgünüm:

günaydın canım hoşgeldin

nşaAllah yakalarım canım yaa bilmiyorum bu karbonat testini yaptım negatif çıktı anlımda kocaman bir sivilce var galiba hastalanıcam :çok üzgünüm:

hayırlısı olsun
demiştimya ben her ay deneme yaptığımda
kendimde hamile belirtilerini buluyodum :)))
olmazsada daha çok deneme zamanın var üzülme

günaydın.nasılsınız.benim bi belim ağrıyo.bi kasıklarım ağrıyo.iyice.vucudumu dinlemeye başladım.

günaydııııııın benim ikiside ağrıyor canım aynı anda

Elara bu akşam kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba daha 1 hafta oldu ama
Bide bu geç döllenme nasıl bişey _? CADIARZU

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…