bebek cinsiyet belirleme..

ayyyyyy bende istiyorum bende 4 artı 6 yım inş. hayırlı sağlıklı koca pipili bi oğlum olur çin takvimi erkek diyo rus takvimi kız diyo :bbo:

canımm inşallah ama önce Allah ın dediği olur ama inşallah alnımıza kaderimize bir erkek evlat doğurmayı yazmıştır.umarım gönlümüğzden geçen bu aşk gerçek olur

:)) maşallahh sanaaa
yumurtlama gününü nasıl anladın?? test mi kullandın

benim adetim dakkası dakkasına saniye kaçmaz önceikle bana dr söyledi adettle birlikte sayacaksın 7 8 veya 9. gün yumurta çatlar die ben de takipledim ve o sümüksü akıntım gelmişti tam 8. günüydü denendi sonar bacak kas ağrılarım ateşim oldu prodüctor aldım negatif çıktı bu hafta öyle seğirme olduki ve içime bi müjde doğdu sanki anladım hamileydim test yapdım daha anam bile bilmio kızlar pozitif çıktıkaydirigubbakcemile5:sm_cool:

senin bebişde hayırlı olsun cnm
ilk cocugun mu?
dogum tarihin ve ilişki gününü yaz bi tahminde bulunalım

canım ilk çocugum olacak inşallah ama oldum olası erkek istiyorum niyeyse Şeniz ilk gebeliğim değil ama önceki düşükle sonuçlandı inş. bunu sağ salim sağlığıyla kucagıma alırım opuyorumnanaktan ilişki tek gün değil ama hangisi yazsam bilmem sat 16 eylüldü ayın 1 i ile 6 sı arası çalışmalara devam ettik bilmiyorum hangisinde tutturduk kaydirigubbakcemile3

canımm inşallah ama önce Allah ın dediği olur ama inşallah alnımıza kaderimize bir erkek evlat doğurmayı yazmıştır.umarım gönlümüğzden geçen bu aşk gerçek olur

tabi canım Allah hayırlısını nasip etsin kızda olsa çok sevinirim ben zaten ilk bebeğim olacak ama erkek bebişim olsun istiyorum işte eşimde öyle istiyo içime erkek doğuyo filan diyo Şeniz

bence herkese söleme cnm.milletin lafı sözü bitmez.seni sinir krizlerine sokarlar
cinsiyeti belli olsun öle duyurursunn
şimdi başlarlar yine kız olacak,yada erkek cocuk içinmi yaptınn demeyee

bence herkese söleme cnm.milletin lafı sözü bitmez.seni sinir krizlerine sokarlar
cinsiyeti belli olsun öle duyurursunn
şimdi başlarlar yine kız olacak,yada erkek cocuk içinmi yaptınn demeyee

elalem ne derse desin hadi hadi yani kocam istedi elara ve allah ne verirse dedi biz plan program yapmadık kızımıza kardeş istedik ee herkesin gönlünde de 1 aslan yatar diğeri de değişik istiyoruz nasip allah ne derse oartık

cnm tabiki kimseyi ilgilendirmez ama bazı densizler cıkıp bi laf ediyor insanın sinirleri bozuluyor
burdaki hamile arkadşların bazıları böle tatsız olaylar yaşadıı

cnm tabiki kimseyi ilgilendirmez ama bazı densizler cıkıp bi laf ediyor insanın sinirleri bozuluyor
burdaki hamile arkadşların bazıları böle tatsız olaylar yaşadıı

ay gerçekten kötü öyle insanların allah korkusu ve vicdanı olmasın dan şüphe duyuyorum.ne yapacan canım elinle bırakıp koymuyosun ki?

elara ben özel hasteneye gidiyorum ama devlet memuru olduğu için fazla para vermiyorum...yarın reginin 3. günü ve hormon testlerimi yaptırıcam...bunun için devlet hastanesinden randevu aldım testler için özele gitmiicem..devlet hastanesinde bedava....ben merak için gidiyorumm..zaten bebek olayındanda soğudum ...

evet tutmayanda oluyor tabiki.ama benim baktıklarımda %90 tuttu diyebilirim
inşallah sendede tutmazz

inşallah allah ın taktiri tabii ama çin takvimi eğer doğru bakılırsa tutuyor ben sülalemin hepsine komple yaşları 17 de olmayan herkese baktık tutuo ondan bişi çıkarmı ? ya hatta geçende birinin daha tutmamıştı sanada sordum hatta oda yum .günü tek ilşkiydi

çin takvimi bende tutmadı
veriyim bilgilerimi sen bak bide
20 aralık 1979 dogum tarihim
11 ocak 2008 son adet tarihim

ide ben yumutlama günü tek ilişkide bulundum o nasıl olacak?neyse ben perşem günü ilk muayeneye gitçem bakayım kese sağdaysa kız soldaysa erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…