- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.741
ayyyyyy bende istiyorum bende 4 artı 6 yım inş. hayırlı sağlıklı koca pipili bi oğlum olurçin takvimi erkek diyo rus takvimi kız diyo :bbo:
:)) maşallahh sanaaa
yumurtlama gününü nasıl anladın?? test mi kullandın
merve bioritimde sana kız günü demiştim ben dimi
senin bebişde hayırlı olsun cnm
ilk cocugun mu?
dogum tarihin ve ilişki gününü yaz bi tahminde bulunalım
canımm inşallah ama önce Allah ın dediği olur ama inşallah alnımıza kaderimize bir erkek evlat doğurmayı yazmıştır.umarım gönlümüğzden geçen bu aşk gerçek olur
benim adetim dakkası dakkasına saniye kaçmaz önceikle bana dr söyledi adettle birlikte sayacaksın 7 8 veya 9. gün yumurta çatlar die ben de takipledim ve o sümüksü akıntım gelmişti tam 8. günüydü denendi sonar bacak kas ağrılarım ateşim oldu prodüctor aldım negatif çıktı bu hafta öyle seğirme olduki ve içime bi müjde doğdu sanki anladım hamileydim test yapdım daha anam bile bilmio kızlar pozitif çıktıkaydirigubbakcemile5:sm_cool:
öyle dedin kıza giriş günü falan mı ne ama çinde erkek dio bakalım ay tekrar baksan eşim dt vereyim 23 11 1977
bence herkese söleme cnm.milletin lafı sözü bitmez.seni sinir krizlerine sokarlar
cinsiyeti belli olsun öle duyurursunn
şimdi başlarlar yine kız olacak,yada erkek cocuk içinmi yaptınn demeyee
evet tekrar baktım sen ilk kız gününde,eşinde kıza yatkın gününde
hayırlısı bakalımmm
elalem ne derse desin hadi hadi yani kocam istedi elara ve allah ne verirse dedi biz plan program yapmadık kızımıza kardeş istedik ee herkesin gönlünde de 1 aslan yatar diğeri de değişik istiyoruz nasip allah ne derse oartık
ama çıkmayada bilio diğmi?
cnm tabiki kimseyi ilgilendirmez ama bazı densizler cıkıp bi laf ediyor insanın sinirleri bozuluyor
burdaki hamile arkadşların bazıları böle tatsız olaylar yaşadıı
evet tutmayanda oluyor tabiki.ama benim baktıklarımda %90 tuttu diyebilirim
inşallah sendede tutmazz
senin bebişde hayırlı olsun cnm
ilk cocugun mu?
dogum tarihin ve ilişki gününü yaz bi tahminde bulunalım
Elara canım banada baksan ya sana zahmet :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
inşallah allah ın taktiri tabii ama çin takvimi eğer doğru bakılırsa tutuyor ben sülalemin hepsine komple yaşları 17 de olmayan herkese baktık tutuo ondan bişi çıkarmı ? ya hatta geçende birinin daha tutmamıştı sanada sordum hatta oda yum .günü tek ilşkiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?