bebek cinsiyet belirleme..

sana katılıyorum çok güzel yazmışşsın Allah dualarımızı kabul etsin inş.

ama karabiber doktorum yapmaz böyle şeyler , kız erkek farketmez diyor .bende çatlamaya başladığını söylediği anda tek ilişki ile düşünüyorum .başarılı olamazmıyım sence ???

bende bulamadımm doktorr
ya bazılarıı hemenn buluyoo doktorr
benn tam 3 doktoraa gittimm
yumurta takibii istiyorumm dedimm tabikii cinsiyetii söylemedimm
birinee hatta anlattım yok öyle şeyler inanmayınn dediii
bilemiyorumkii canımm
sende yada benim gibii yapp hem doktordan öğren hemdee internetten tamm gününüü bull

bende öyle yapacam sanırım canım önümüzdeki ay başı çatlaması lazım o günlere denk getirip doktora gidecem oda söyler sanırım çatlıyo diye bende ozaman tek ilişki olacak şekilde yaparım diye düşünüyorum allah hayırlısıysa verir inşallah birde sağa yatın diyolar haberin olsun ne kadar doğru tabi bilemiyorum

kızlar dün akşam yumurtam çatladı..yani çatlamadan 10 saat önce olmuş oldu ilk ilişki ve çatladıktan sonrada hemen oldu...bakalım noolcak.......

günaydınn..
okudum geldim geçmişii..
şu kemal ayındıra illaki yanınamı gitmek lagzımki ..yani ben antepte degilim.telefonlada yardıncı olurmuki acep.arasak...

günaydınn..
okudum geldim geçmişii..
şu kemal ayındıra illaki yanınamı gitmek lagzımki ..yani ben antepte degilim.telefonlada yardıncı olurmuki acep.arasak...

cnm dun arkadas aradı dedıgı su adetın 5.gunu klomen ve catlama ıgnesı 7 gun cınsel perhız bıde yum cat ıgnesınden sonra 38 saat sonra ılıskı demıs

benim antepli arkadaşım 3 kızı olan bi kadına 4 .kızı yaptı o doktor dedi...haberiniz olsun:)))
çatladığını nasıl anladığıma gelince usta oldum valla..ama bu ay olacağı varmış işte...10 saat daha bekleseydim daha garanti olurdu.bu durumda kız ihtimalide var...aman zatn hamiş kalacağımıda sanmıyorum.kalırsamda kısmet napıyım

cnm dun arkadas aradı dedıgı su adetın 5.gunu klomen ve catlama ıgnesı 7 gun cınsel perhız bıde yum cat ıgnesınden sonra 38 saat sonra ılıskı demıs

hım oraları okudum yaa.aceba banada telefonla verirmikii.öle arasak..tanıdıkmıydıkiii konuştu.yani yabancıyada telefonla yardımcı olurmukii..

mimozam zaten hiç biyöntem %100 degil elbet.ama mantıklıda geliyo haniii....bilmiyorum..
senin içinde hayırlı olsun hiç stres yapma.bak karabiberi bişiy yapmadan buldu oglanı...

tabiki helenxcim....
valla ben şu anda yedim bi nane bi yandan pişmanım.gidiyim 72 saat dolmadan şu gebelik önleyici haplardan alıyım diyorum.bi yandanda bakıyorum hiçbirşey %100 değil bırakayım gidişinee diyorum..ama en azından herşeyi denedim derdim...
karabi,ber benim tahminim çatladıktan sonra ilk ilişkisi oldu..çatlama anını hisstmemiş o galiba..gelince yazar belki..ama tahminen çatladıktan sonra oldu onun.28 günde bir oluyo 14.gün oldu onun.akşam...bende akşamı bekleseydim tam vakti olacakmış.sabah olunca işler karıştı...

valla mimozaa benn anlamadımmm dediğinn gibii çatladğınıı tesadüf eserii gibii bişii sadecee benimkii
bide gündüz akıntım vardıı gece ilişkii
ama 1 gün sonra tam sümüksüü akıntıyıı gördümm hatta 1 gün önce olduu diye çokk üzüldümmm,
ama dedimm yapmayacağımm birdahaa yapmadımdaa

olsun kuzum.rabbim hayırlısıyla oglanı versin sana..sen kaç günde bi adet oluyosunnn...

ben 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi denedim.ama doktorum yanlış yumurtlama takibiyle hamile kalamadım.30 günde bir adet oluyordum.bana ilşkiyi 13. gün verdi.meğer 16.gün yumurtluyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…