bebek cinsiyet belirleme..

mutlakaa doktoraaa git canımmm
benim 14ncü gün tek deneme olduu

ewet bencede ılıskı sayısı cok onemlı hemde dr 7 gun cınsel perhız vermıs demekkı bı bıldıgı var cnm

ah canım ah işte o bende yokkkk
benim bebekk tam süpriz yaptıı bizee
her ay okadar dikkat ederdimkiii
3 gün c perhiz
eşime sert kahve
soğuk duş
namaz
dua hepsini yapıyordumm

bayanın biride burda yazmıştııı
iğne vuruldğuu gün birlikte olmuşş
onunda kızıı varr
hadii kızlar sizii takipteyimmm

yok canım onunn doktoruu iğne önermedii
arkadaşımdaa iğne yapacakk birinii bulamadıı
oy yüzden bekliyoo iğnesii

valla cnm ıyı bı sayı yuzde 95lerde rabbım ıns o sayının ııcınde oluruz VALLA DR DEN ALLAH RAZI OLSUN COK AYDINLATTI BIZI CNM SENDE ÖLE

gamze burda en önemli kişii sensinn son şansınn çünküü

sen nasıl denemeler yapmayıı düşünüyorsunn
doktoraa gidecekmisinnn

ya kızla ben çok pişmanım.keşke sabah olmasaydı...14.gün sabah değilde akşam olsaydı nolurdu sanki..nerden oldu.inşallah hamiş kalmamışımdır..eyvahedigeldismile

gamze burda en önemli kişii sensinn son şansınn çünküü

sen nasıl denemeler yapmayıı düşünüyorsunn
doktoraa gidecekmisinnn

ewet cnm ya ınan kafam cok karısık ve cok yoruldummmmmmmmm ama cınsel pehız klomen ıgne kecıboynuzu kuru muz namaz dua su anda olacak olanlar cnm baska ne ekleyeyım ne tavsıye edersın he bu arada bı de dr bulmam lazım kesın o

napıyım karabiberim çok plansız oldu.o kadar dikkat ettim kaç ay uğraştım.adamı delirttim sabah olan oldu.şimdide pişmanım...ertesigün hapı gebeliği önlüyo biliyosun.ilk 72 saat içinde almam lazım..

bayanın biride burda yazmıştııı
iğne vuruldğuu gün birlikte olmuşş
onunda kızıı varr
hadii kızlar sizii takipteyimmm

iste bak igen vuruldugu gunu olmiyacak 38 saat nerdeyse 2 gun ediyo yani bir bucuk gunde catliyo igne ne erken nede gec olacak o esnada zaten vajina asitli yumurta catdiktan sonra alkalin oluyo onun icin doktorun dedigi saati yalamak onemli ben yapacam arkadaslar ama kisa dogru baslicam ozaman olursa a dan z ye herseyi anlatirim size allhin izni ile olmasada anlatirim tutmadi diye insallh olurda bol bol bilgi veririm

adetin 5. günü almaya başlanacak diyosunuz peki adeti 10 gün sürenler ne zaman almaya başlayacak buda önemli bazı kişiler 3 gün adet oluyo mesela gözden kaçmasın dimi kızlaaar

benim adetim 7 gun suruyo ama 35 gund ebir oluyorum doktor bana 5 gunu alinacak dedi bence 10 suruyosa bile 5 gun alirsin bazilari 3 gun aliyo onu neden aliyolar bilmiyorum ama 10 surmesi sorun degil gibime geliyo cunku benimkide 7 gun suruyo yani yinede doktoruna sor bacim

ıns dılemcım rabbım yumuzu guldurur ınsssssssss

ha birde 3 gun surenlerde var demisin oda sorun degilki adetin 3 gunu bitse bile 5. gunu kullanacaksin klomeni zaten adetin 5 gunu demmesi adeti uzun surenler icin degilki herkes icin gecerli canim

ya kızla ben çok pişmanım.keşke sabah olmasaydı...14.gün sabah değilde akşam olsaydı nolurdu sanki..nerden oldu.inşallah hamiş kalmamışımdır..eyvahedigeldismile

kiz pisman olma olacagi varsa olur belki kalmmaisindir belkide erketir tek ilkiski sonucta bence olumlu dusun olacagi varsa onune gecemmezsi canim insallh erk olur olursada

.......KAZA KURSUNUKIZERKEKdogduKIZSAG

........ASILAMA,CAT IGNESIKIZKIZdogduERKEKKIZIMIZ DOGDU
SUKURSAG

........YUM. TAK.,CAT IGNESI,KAHVE SOGUK DUS ERKEK ERKEKdogduERKEKOGLUMUZ
DOGDU SUKURSAG

........YUMURTA TAKIBICAT IGNESIVAJINAL DUSERKEKERKEKdogduERKEKOGLUMUZDOGDUSUKURSAG

.........JONES,DIYET,DIYRIN YÖNTEMINE UYUYOREGL BITIMI YUM.30 SAAT ÖNCE
ILISKIOLMUSERKEKERKEKdogduERKEKOGLUMUZDOGDUSUKURSAG

.............Klomen+Çat iğnesi ile 36 saat sonra Soğuk duş+ Sert Kahve+Fitil antibiyotik +Tuzlu ve
Protein ağırlıklı beslenme+Takvimler
Namaz+ Dua( Gurbetin yöntemi)ERKEKTESCILLISINDENERKEKERKEKOGLUMUZ OLDU COK SUKURSAG

...........Klomen+Çat iğnesi ile 34 saat sonraSoğuk duş+ Sert Kahve Namaz+ Dua(Gurbetin yöntem)ERKEKERKEK INSSS ERKEKSAG

........NAMAZ DUASERT KAHVE ICTI ESIYUM GÜNÜNDEN IKI ÖNCE VE GÜNÜNDE ILISKIERKEKKIZ AY KIZ
BURCUNDASAG

.......NAMAZ DUA YUM.CAT ILISKI.ERKEKKIZ24AY ERKEKBURCUNDASAG

......NAMAZ DUA YUM.GUNU.TEK ILISKISERT KAHVEI CTI ESI ERKEK KIZ AY KIZBURC
UNDASOL

yapilan denemeler ve sonuclari

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…