- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.961
valla edacım benimde perhizim yok noolcek
birde duası var dediler onuda araştırıyorum.
Allah hayırlısını versin öncelikle tabiki .
ben şu an önümüzdeki ay başı doktora gidip çatladığını öğrendiğimde yada tahmin ettiğinde yapmayı düşünüyorum . Yoksa bir sürü incelik var bunları bir araya getirmek zor sanırım.ha birde sağ yumurtayı bulmam lazım kaydirigubbakcemile2
ewet bencede ılıskı sayısı cok onemlı hemde dr 7 gun cınsel perhız vermıs demekkı bı bıldıgı var cnm
canim zaten bilinen bir gercekte var bilgim kadariyla igne 38 saatte catliyo 38 saatten 46 saate kadar erkek bebek icin en iyi zaman ama 12 satt gectinten sonrada olursa kiz oluyo cunku vajina asitlenmeye basliyo okumsutum hatta ilk sayfadada yaziyo okursan gorursun yinede yani en iyi cozumu ariyoruz illaki herkeste olacak diye kaydada yok doktorum bu yontemle bana gelenlerin 100 de 95 de tututu dedi tutmiyanlarda ya cinsel pevriz yada yumurta catladiktan baya sonra iliskiye girmislerdi dedi
seninki ozamna kendilinde catlmasinimi bekletiyo doktorun belki bilrek vurmuyodurki kendiliginden catlasin diydir bilmiyorum tam olrak acikcasi pek anlmiyorum gozlemdiklerim kadariyla soyluyorum bazi doktorlar herseyin dogalligindan yana catlama igensini vurduktan sonra saatin var en agzinda cunku o saaten cok sonra girmek ileskiye erkek bebegi zorlastiyo bilmiyorum umarim doktorun yardimci olur
valla cnm ıyı bı sayı yuzde 95lerde rabbım ıns o sayının ııcınde oluruz VALLA DR DEN ALLAH RAZI OLSUN COK AYDINLATTI BIZI CNM SENDE ÖLE
gamze burda en önemli kişii sensinn son şansınn çünküü
sen nasıl denemeler yapmayıı düşünüyorsunn
doktoraa gidecekmisinnn
bayanın biride burda yazmıştııı
iğne vuruldğuu gün birlikte olmuşş
onunda kızıı varr
hadii kızlar sizii takipteyimmm
adetin 5. günü almaya başlanacak diyosunuz peki adeti 10 gün sürenler ne zaman almaya başlayacak buda önemli bazı kişiler 3 gün adet oluyo mesela gözden kaçmasın dimi kızlaaar
iste bak igen vuruldugu gunu olmiyacak 38 saat nerdeyse 2 gun ediyo yani bir bucuk gunde catliyo igne ne erken nede gec olacak o esnada zaten vajina asitli yumurta catdiktan sonra alkalin oluyo onun icin doktorun dedigi saati yalamak onemli ben yapacam arkadaslar ama kisa dogru baslicam ozaman olursa a dan z ye herseyi anlatirim size allhin izni ile olmasada anlatirim tutmadi diye insallh olurda bol bol bilgi veririm
valla cnm ıyı bı sayı yuzde 95lerde rabbım ıns o sayının ııcınde oluruz VALLA DR DEN ALLAH RAZI OLSUN COK AYDINLATTI BIZI CNM SENDE ÖLE
benim adetim 7 gun suruyo ama 35 gund ebir oluyorum doktor bana 5 gunu alinacak dedi bence 10 suruyosa bile 5 gun alirsin bazilari 3 gun aliyo onu neden aliyolar bilmiyorum ama 10 surmesi sorun degil gibime geliyo cunku benimkide 7 gun suruyo yani yinede doktoruna sor bacim
ya kızla ben çok pişmanım.keşke sabah olmasaydı...14.gün sabah değilde akşam olsaydı nolurdu sanki..nerden oldu.inşallah hamiş kalmamışımdır..eyvahedigeldismile
ya kızla ben çok pişmanım.keşke sabah olmasaydı...14.gün sabah değilde akşam olsaydı nolurdu sanki..nerden oldu.inşallah hamiş kalmamışımdır..eyvahedigeldismile
kizlarr gaziantepli dr kemal bayindir ile gorusen varmiii cesaretim olsa ariycamda yok iste
kız gecmısı okusana arkadas aradı bugunnnnnnnnnnnnnn ebruuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?