bebek cinsiyet belirleme..

cnm sen benim söledigimi sölüyorsun zaten ama pratikte yalnış yapıyorsun
sen bana 29 yaşında hamile kalmışsın dedin
eger sen böle diyorsan ozaman beni dogar dogmaz 1 yaşında yapmış oluyorsunn
anladın umarım

konuyu son sözlerimle kapatıyorum sen 29 yaşında ocakta hamile kaldın 29 yaşnda ekimde doğum yaptın şimdi 31 sin bende 24 haziranda 25 olacam sen de 32 ye gircen okey

yakamoz 16 eylülde regli oldun.1 -6 ekim arası ilişkidenmi hamiel kaldın sen?
adet döngün kac?

evet canım adet döngüm 30, 30 günde bir adet oluyorum doktorlar da diyor ya hani muhtemel adet tarihinden 14 gün çıkar yumurtlama günün odur diye benim bu hesaba göre 2 ekim yumurtlama günüm oluyor ama hangi gün kaldım bilinmez opuyorumnanaktan

merve hesabı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama hamile kaldıgım yaş 29 degil.sen neden ısrar ediyon anlamadım yaw.yani bende tutmadı diye sendede tutmıcak anlamına gelmiyor
inşallah tutarda oglun olur.yani ben anlamadım bu cabalamanıı.

illa bende tutmasımı lazım.bende ne cin takvimi tuttu nede rus takvimi.yorumcuda tutmadıı
bitek bioritim tuttuu.o nedenle onun üzerinde duruyorum zaten

sana dogum tarihimi verdim yaşımı hesap et diye ama halaa yalnış hesaplıyorsun
neyse konu kapansın cok sacma sapan bi durum ortaya cıktıı
iyi geceler cıkıyorum ben.

yani 16 ekimde adet olmam gerekiyordu 14 çıkardıgımızda 2 ekim yumurtlama günüm oluyor 1 i ile 6 sı arası denedik zaten daha önce olması mümkün değil eşim şehir dışındaydı iki aydır ayrıydık kaydirigubbakcemile3 hatta öğrendiğimde 4 hafta 4 günlük hamileyim dediğimde adam şaşırdı nasıl yani o zaman ben yoktumki diyo gülerek tabi bilmiyo son adet tarihinden itibaren hesaplandıgını bebegin o kadar oldugunu sandı sonra anladı tabi kaydirigubbakcemile3

çin takvimi bende tutmadı
veriyim bilgilerimi sen bak bide
20 aralık 1979 dogum tarihim
11 ocak 2008 son adet tarihim

canım mervanın hesaplama şekli doğru bencede bu tür takvimlerde yıl hesaplaması kullanılıyo yani standart olarak yıla göre yaşımızı hesaplayıp gebe kaldıgımız ayla kesiştiği kutucuga bakıyoruz bende baktım seninki tutuyo yıl olarak 29 yaşında gebe kalmış görünüyosun ocak ayı kız gösteriyor
çevremdeki herkesi böyle hesaplıyorduk biz doğru çıkıyordu opuyorumnanaktan bi yalnışlık varsa düzelt yinede Şeniz

elaracım bende falcı yada yorumcu yada teknik uzaman değilim hayatımda ilk defa bu hesap kitap işlerini nerdeyse 4 haftadır görüyorum .bende çok meraklısı değilimzaten ki yaş konusunda alınganlık yaptığını anlayamadım doğrusu gerçekten neyse sen kaç yaşında olduğunu tabiiki benden daha iyi bilirsin ben değil tabii bu kadar uzayıp sarksın diye sormadım senin doğmadan önce kederine yazılan bu yazıyı hiç bir bilim ve hiç bir kuvvet değiştiremez ben sadece bu kaderi yazan ve kuluna tayin eden o yaratıcıya ve gücüne inanıyorum bunlar benim için fasa fiso ben yaşadığım ve başkalarının da yaşadığı heyecanları paylaşmak üzere dostlar bulmaya fikir alıp vermeye girmiştim bu siteye ve senin gibi iyi NİYETLİ arkadaşlar edindim hayatımla ilgili paylaşımları konuşmak üzere her şey için şimdiden teşekkür ederim.......allah herkesin kalbine göre muradını versin hepinizin yüzü gülsün inşallah

EIara kullanıcısından alıntı
çin takvimi bende tutmadı
veriyim bilgilerimi sen bak bide
20 aralık 1979 dogum tarihim
11 ocak 2008 son adet tarihim

Herkese merhaba Arkadaslar..
Ilk kez yaziyorum ama bazen topikteki yazilari okuyorum..emek gerektiren arastirmalar ve paylasimlar var..ister kiz bebek,,ister erkek bebek olsun herkesin gonlunden gecen bir cinsiyet istegi olabilir..bunun neresi kotu..olduktan sonra olani istememek ancak kotuluk olur..olmadan once insanin gonlunden gecen bir isteginin olmasi kadar dogal bisey olamaz heralde..yine topige soyle bakarken en son diyalog dikkatimi cekti..bencede (gerci dogru 1 tanedir bencesi sencesi olmaz)elara arkadasim sen 20 aralik 1979 dogumlu isen ,,,20 aralik 2008 yilinda 29 yasina girmis oluyorsun..yani dogal olarak 11 ocak 2008 tarihinde de 29 yasinda oluyosun..ve son sat in 11 ocak ise muhtemel yumurtlamanda yine ocak 2008 de oluyor..simdi sen 20 aralik 2010 tarihinde 31 yasina girmicekmisin?? nasil 20 aralik 2008 de 29 degil 28 yasinda olabilirsin..
Ocak 2008 de ve 29 yasa gore cin takvimine bakinca kiz gosteriyor ve bu takvim sende tutmus oluyor..
yani sadece bio-ritim tutmamis sende,,cin takvimide tutmus oluyor..
Buarada ben 2 yillik evliyim ve daha 2 hafta kadar oncesine kadar vajinusmsu belasiyla ugrasiyordum..Allahima sukurler olsunki yendim bu hastaligi..artik bende cocuk calismalarina baslamak istiyorum ama oncelikle su alisma devrem gecsin istiyorum..duanizi beklerim..
Gamzecim ins gonlundekine kavusursun en yakin zamanda..ve diger butun arkadaslar...

Son düzenleme:
bengu_ck kullanıcısından alıntı
slm kızlar benim doğum tarihim 06.01.1981 eşiminki 05.11.1979 son adetim 16 ekim buna göre gebe kalırsam bebişin cinsiyeti ne olur?

22-23-24-25-26-27-28 ekim kız
30-31 ekim erkek
9 kasıma kadar erkek

Elara arkadasim bide bu arkadasa yazdigin bioritim sonuclari tam tersi olmucak mi??yani kiz dedigin gunlerde erkek,,erkek dedigin gunlerde kiz olmuyomu?? bu takvime nasil bakildigindan tam emin degilim o yuzden soruyorum..GMT +3 aliyorsun dimi..cunku tr oyle oluyor..

amın cnm ınss hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…