- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.781
o takvim 1 yaş atıyorsa ozaman benim hamile kaldıgım ayı nasıl 29 yaptın?
bak bitanem sen eğer aralık 79 doğumlusun ocak 80 değil doğar doğmaz 1 yaşında sayılamazsın ki sen 1980 aralık ayında 1 yaşına girdin nisanda 5aylık haz.7 aralıktada tam 12 aylıktın1980 12. ayında benmi hesap yapamadım anlayamadım ama
sen kızım 2 yaşında dedin ordan hesapladım
cnm sen benim söledigimi sölüyorsun zaten ama pratikte yalnış yapıyorsun
sen bana 29 yaşında hamile kalmışsın dedin
eger sen böle diyorsan ozaman beni dogar dogmaz 1 yaşında yapmış oluyorsunn
anladın umarım
yakamoz 16 eylülde regli oldun.1 -6 ekim arası ilişkidenmi hamiel kaldın sen?
adet döngün kac?
kızın 2008 ekim doğumlu 29 yaşında doğurdun 2 tane makine dahil var yanımda 2008-1979=29
çin takvimi bende tutmadı
veriyim bilgilerimi sen bak bide
20 aralık 1979 dogum tarihim
11 ocak 2008 son adet tarihim
merve hesabı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama hamile kaldıgım yaş 29 degil.sen neden ısrar ediyon anlamadım yaw.yani bende tutmadı diye sendede tutmıcak anlamına gelmiyor
inşallah tutarda oglun olur.yani ben anlamadım bu cabalamanıı.
illa bende tutmasımı lazım.bende ne cin takvimi tuttu nede rus takvimi.yorumcuda tutmadıı
bitek bioritim tuttuu.o nedenle onun üzerinde duruyorum zaten
sana dogum tarihimi verdim yaşımı hesap et diye ama halaa yalnış hesaplıyorsun
neyse konu kapansın cok sacma sapan bi durum ortaya cıktıı
iyi geceler cıkıyorum ben.
amın cnm ınss hep beraberEIara kullanıcısından alıntı
çin takvimi bende tutmadı
veriyim bilgilerimi sen bak bide
20 aralık 1979 dogum tarihim
11 ocak 2008 son adet tarihim
Herkese merhaba Arkadaslar..
Ilk kez yaziyorum ama bazen topikteki yazilari okuyorum..emek gerektiren arastirmalar ve paylasimlar var..ister kiz bebek,,ister erkek bebek olsun herkesin gonlunden gecen bir cinsiyet istegi olabilir..bunun neresi kotu..olduktan sonra olani istememek ancak kotuluk olur..olmadan once insanin gonlunden gecen bir isteginin olmasi kadar dogal bisey olamaz heralde..yine topige soyle bakarken en son diyalog dikkatimi cekti..bencede (gerci dogru 1 tanedir bencesi sencesi olmaz)elara arkadasim sen 20 aralik 1979 dogumlu isen ,,,20 aralik 2008 yilinda 29 yasina girmis oluyorsun..yani dogal olarak 11 ocak 2008 tarihinde de 29 yasinda oluyosun..ve son sat in 11 ocak ise muhtemel yumurtlamanda yine ocak 2008 de oluyor..simdi sen 20 aralik 2010 tarihinde 31 yasina girmicekmisin?? nasil 20 aralik 2008 de 29 degil 28 yasinda olabilirsin..
Ocak 2008 de ve 29 yasa gore cin takvimine bakinca kiz gosteriyor ve bu takvim sende tutmus oluyor..
yani sadece bio-ritim tutmamis sende,,cin takvimide tutmus oluyor..
Buarada ben 2 yillik evliyim ve daha 2 hafta kadar oncesine kadar vajinusmsu belasiyla ugrasiyordum..Allahima sukurler olsunki yendim bu hastaligi..artik bende cocuk calismalarina baslamak istiyorum ama oncelikle su alisma devrem gecsin istiyorum..duanizi beklerim..
Gamzecim ins gonlundekine kavusursun en yakin zamanda..ve diger butun arkadaslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?